Ricardo van den bragt Avatar

Ricardo van den bragt

Laatste reviews

Dumb and Dumber To(2014)

"...Aantal jaar geleden dat ik op deze site een reactie heb geplaats. Maar voor deze film maak ik een uitzondering. Kom net terug uit de voorpremière..."

The Dark Knight(2008)

"...Hoezeer De eerste Batman film van Tim Burton in mijn hart zit.. Vind ik deze echt Meesterlijk en ben ik blij dat hiermee Batman weer serieus word..."

Terminator Salvation(2009)

"...Ik ben het eens met Swompie vond de film niet tegenvallen het was wel wat ik ongeveer had verwacht: een giga spectakel film..leuk dat er Terminators..."

Eden Lake(2008)

"...Ik moet hellaas zeggen dat ik de film buitengewoon irritant vind en niet op een positieve manier,bepaalde films hebben dat wel maar deze zeker..."

Laatste reacties

"...Tim Burton Confirms ‘Beetlejuice 2’ is a Go! http://bloody-disgusting.com/news/3382967/breaking-tim-burton-confirms-beetlejuice-2-is-a-go/..."
FT Off-topic 11 maart 2016
"...Epic!!! Zeer nice, spiderman's stem wel effe wennen!..."
Trailer 'Captain America: Civil War' onthult Spider-Man!!
"...En hij was bijna Batman geweest in het jaar 2000 toen Warner brothers het idee had om The Dark knight Returns te maken. Samen met Michael keaton stond ie op het verlang lijstje. Tot Darren Aronofsky langskwam met het idee om een Batman year one pro......"
Clint Eastwood had James Bond en Superman kunnen zijn
"...Michael c hall als The Riddler!! Dat zou mijn favoriete keus zijn! Maarja afwachten.. Ben allang blij dat Bale weer van de partij is!..."
Michael Caine over Batman 3
"...Eerste reactie: Wow tof! kijk het is niet de eerste persoon die als ik aan the crow denk in me gedachte zou zijn. Maar dat is juist goed totaal een andere richting inslaan. Want iedereen heeft natuurlijk Brandon Lee in hun gedachten en alle ander......"
Mark Wahlberg mogelijk The Crow

laatste ratings

6,6
It (1990)
It (1990)
5,3
Entourage (2015)
Entourage (2015)
6,7
Jurassic World (2015)
8,0
Birdman (2014)
Birdman (2014)

watchlist

Ricardo van den bragt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.