Windblade Avatar

Windblade

Laatste reviews

Final Destination 5(2011)

"...Ik moet toch wel zeggen dat ik enigszins verrast was, okee het acteer werk is niet super goed. Maar ik vond hem stukken beter dan deel 4 waarin ik..."

Skyline(2010)

"...Een aantal van de acteurs ken ik uit andere series/films en ik heb ze wel eens beter zien acteren. Het script is nogal slecht, het lijkt alsof ze..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1(2010)

"...Deze film was exact wat ik er van verwachte. Ik vond het best wel een goede film, alleen ik ben nog steeds van mening dat dat laatste boek makkelijk..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik vind het echt jammer dat deze film welke potentie had kunnen hebben zo slecht is geworden. ondanks dat de film er mooi uit zag en de sfeer van de..."

Laatste reacties

"...Een zeer aparte film, maar ondanks dat wel vermakelijk zolang je je verstand op nul houd :P..."
John Dies at the End
"...Ik had wat meer van deze film verwacht, vond het dus aardig tegenvallen...."
The Thing
"...Ik begrijp niet dat mensen/ de media deze film vergelijken met The Hangover. Die film is echt lache terwijl ik me aan deze film de hele tijd heb dood zitten ergeren...."
Bridesmaids
"...Niet al te bekende, maar aardig vermakelijke film. Wel de moeite waard om even te kijken...."
Outlander
"...@Abba82 Dat virus idee kwam van war of the worlds, alleen in plaats van een normaal griep virus gebruikten ze in de plaats een digitaal virus. @Baas Sorry maar deze film kan je echt niet op het zelfde niveau zetten als jurassic park, king kong, wa......"
Skyline

laatste ratings

watchlist

Windblade heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.