Windblade Avatar

Windblade

Laatste reviews

Final Destination 5(2011)

"...Ik moet toch wel zeggen dat ik enigszins verrast was, okee het acteer werk is niet super goed. Maar ik vond hem stukken beter dan deel 4 waarin ik..."

Skyline(2010)

"...Een aantal van de acteurs ken ik uit andere series/films en ik heb ze wel eens beter zien acteren. Het script is nogal slecht, het lijkt alsof ze..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1(2010)

"...Deze film was exact wat ik er van verwachte. Ik vond het best wel een goede film, alleen ik ben nog steeds van mening dat dat laatste boek makkelijk..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik vind het echt jammer dat deze film welke potentie had kunnen hebben zo slecht is geworden. ondanks dat de film er mooi uit zag en de sfeer van de..."

Laatste reacties

"...Beetje simpele poster, maar het heeft wel wat :)..."
Eerste filmposter van Red
"...Lol, dat van dat meisje dacht ik ook in eerste instantie.maar ik denk dat de film wel potentie heeft. het lijkt me niet dat deze film op veel locaties afspeelt, dus zullen ze meer moeten focussen op het acteren. ik ben wel benieuwd :D..."
Eerste Devil trailer
"...[quote=timdekw]Dit ziet er absoluut interessant uit. Ik heb wel het gevoel dat ik alweer teveel gezien heb, maar ik ga deze film goed in de gaten houden. En het feit dat het uit Shyamalan zijn hoofd komt is voor mij een reden om het wel te kijken......."
Eerste Devil trailer
"...Er staat me iets bij dat ik hier vroeger ook naar heb gekeken. trailer ziet er best wel goed uit moet ik zeggen. ik hou hem wel even in de gaten...."
Eerste teaser trailer Gatchaman
"...Ik was dat hele mission impossible al enigszins zat na de 3e film, dus dat ze wat verandering in de film willen aanbrengen vind ik niet slecht. het hang alleen dan dus wel zwaar af van de persoon die de nieuwe agent gaat spelen en hoe ze deze introdu......"
Simon Pegg keert terug voor Mission: Impossible IV

laatste ratings

watchlist

Windblade heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.