Orzonal Avatar

Orzonal

Laatste reviews

Cars(2006)

"...Ik begrijp de giftige commentaren op de film niet zo goed. Dit is helemaal geen slechte film, zoals sommige willen insinueren. Hij zal doorwinterde..."

Tron: Legacy(2010)

"...Ik heb de film net gezien, en ik moet zeggen; hij viel erg goed mee. Strak verhaalverloop, fantastische beelden, intrigerende muziek, vlotte..."

Babylon A.D.(2008)

"...Wat een gemiste kans! De film speelt zich af in een interessante futuristische wereld, waar er naar mijn gevoel veel te weinig mee gedaan wordt. De..."

Clash of the Titans(2010)

"...Een film met mooie beelden, en goede actiescènes. Goed geacteerd ook, wat niet altijd evident is in dit soort films. Maar spijtig genoeg is het..."

Laatste reacties

"...@piep2000: Er bestaat zoiets als een première en een avant-première. Bovendien kwam de film niet in alle landen op hetzelfde moment uit...."
Tron: Legacy
"...Vreemd dat je het een matige film vond. Het is natuurlijk ook geen historische film, maar de verfilming van een boek. Ikzelf vind het een hele goede verfilming, met sterke auteurs. Zo maken ze er niet veel op een jaar...."
The Last of the Mohicans
"...De film heeft een vréselijk belabberd begin, met een montage waar je grijs haar van krijgt! Daarna komt een stuk dat nog enigzins genietbaar is, maar ineens verandert de film in een heuse (slechte) horrorfilm... Onbegrijpelijk wat ze hier uitgespoo......"
Starship Troopers 2: Hero of the Federation

laatste ratings

watchlist

Orzonal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.