Orzonal Avatar

Orzonal

Laatste reviews

Cars(2006)

"...Ik begrijp de giftige commentaren op de film niet zo goed. Dit is helemaal geen slechte film, zoals sommige willen insinueren. Hij zal doorwinterde..."

Tron: Legacy(2010)

"...Ik heb de film net gezien, en ik moet zeggen; hij viel erg goed mee. Strak verhaalverloop, fantastische beelden, intrigerende muziek, vlotte..."

Babylon A.D.(2008)

"...Wat een gemiste kans! De film speelt zich af in een interessante futuristische wereld, waar er naar mijn gevoel veel te weinig mee gedaan wordt. De..."

Clash of the Titans(2010)

"...Een film met mooie beelden, en goede actiescènes. Goed geacteerd ook, wat niet altijd evident is in dit soort films. Maar spijtig genoeg is het..."

Laatste reacties

"...Wat had je dan verwacht? Het is toch normaal dat ze na zo'n fantastisch eerste deel gaan schrijven dat dit wat minder is... Dat betekent helemaal niets. Het is bijna standaard bij een sequel, los van het gegeven dat het écht minder is of niet...."
Eerste recensies 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!
"...Hier zit ik absoluut niét op te wachten. Wat maakt het ook uit of de gebeurtenissen van deze prequel zich afspelen voor, tijdens of na '300'. 300 had niets met geschiedenis te maken, en sleurde eigenlijk één van de grootste veldslagen uit de geschi......"
'300' vervolg Xerxes wordt geen prequel én geen sequel!
"...Ja, dat weet ik. Ik reageer op het bovenstaande bericht waarbij men het nieuwe project voorstelt, en daarbij wil vertellen wat de motivaties zijn van de Perzen en Xerxes in het bijzonder. Eigenlijk doet dat er allemaal niet toe. Want de film sta......"
'300' vervolg Xerxes wordt geen prequel én geen sequel!
"...Toch wel jammer dat deze trailer bijna het volledige verhaal vertelt, of toch die indruk geeft. Daardoor is de 'fun' er wat af om dit in de bioscoop te gaan zien. Het zal huren worden...."
Trailer The Eagle
"...Inderdaad erg jammer. Een totaal overbodige film. Wie zit daar op te wachten? Ze hadden hun budget beter gebruikt om een nieuwe sf-film te maken...."
Remake Total Recall met Colin Farrell?

laatste ratings

watchlist

Orzonal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.