tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...Heb mn kaartjes al gereserveerd! Kijk hier toch wel erg naar uit..."
'Captain Marvel' gaat knallen bij openingsweekend
"...@rutherford - jazeker; absoluut de moeite waard tot nu toe! Acteerwerk is dit seizoen op minimaal hetzelfde niveau en misschien nog wel beter... t is eigenlijk precies wat je verwacht, veel beter dan seizoen 2 (wat in mijn ogen ook een uitstekend sei......"
Floppen 'Serenity' wekt woede Matthew McConaughey
"...Marketing voor deze film duur? Ben benieuwd waar ze het aan uitgegeven hebben dan want had er voor dit artikel eerlijk gezegd nog nooit van gehoord......"
'The Kid Who Would Be King' verliest $50 miljoen?
"...Ben benieuwd wat deze documentaire doet met de "reputatie" van Jackson. Als je de vergelijking trekt met R Kelly dan zijn er bij die artiest veel mensen die willen dat zijn muziek etc niet meer gedraaid wordt. Ben benieuwd hoe dat met Jackson gaat al......"
'Leaving Neverland' documentaire over Michael Jackson choqueert
"...Als je de historie bekijkt zouden alleen The Favourite, Roma, Vice en BlackKklansman kans maken. Ik denk de laatste maar ik hoop op de eerste..."
Poll: Wie wint de Oscar voor Beste film?

laatste ratings

7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,4
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.