tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...OK, dit vind ik in alle eerlijkheid inderdaad een geweldige poster. De eerste Wonder Woman vond ik tergend, maar de PR van deze bevalt me tot nu toe wel. Ben toch wel benieuwd...."
Schitterende nieuwe poster 'Wonder Woman 1984'
"...Voor mij de beste film van vorig jaar en staat zeker in mijn top 25 aller tijden. Scheelt ook dat ik een NBA-fan ben dus dat extra sausje (wat ik niet had verwacht) deed het bij mij erg goed. Top geacteerd en heerlijk onrustig gemonteerd. De vibe van......"
Uncut Gems [Netflix]
"...Geen moeilijke keuze voor mij, Interstellar zag er prachtig uit maar het verhaal maakt weinig sense als je er even over nadenkt, terwijl Inception een van de meest iconische Sci-Fi films is misschien wel ooit. Die laatste heeft actie/sci-fi toch wel......"
'Interstellar' vs. 'Inception': welke kies jij?
"...Ben zelf niet echt een fan van Kravitz en Gonzalez maar die laatste lijkt me wel een geschikte keus als Catwoman. Als ze Kravitz een rol hadden willen geven hadden ze haar misschien beter als Barbara Gordon kunnen casten gezien de casting van Jeffrey......"
Waarom deze actrice baalt dat ze Catwoman niet speelt 'The Batman'
"...Pardon, Beste DC-film? Het was een aardige film maar zo goed als The Dark Knight imho zeker niet. Sterker nog; mijn jeugdige herinneringen aan Watchmen plaatsen die ook hoger dan Joker. Het is zeker een goede film, maar laten we 'm aub niet blijven o......"
Blu-ray review 'Joker' - Beste DC-film ooit met prachtrol van Joaquin Phoenix

laatste ratings

7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.