tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...niet doen, hoewel ik het niet echt een geweldige film vond gaat een vervolg alleen maar ten koste van wat deze film juist zo uniek maakt. Ik zie dan liever originele verhalen over andere bad guys...."
De voorwaarde van Todd Phillips om terug te keren voor een vervolg op 'Joker'
"...Oeeee dit geeft wel vertrouwen imho. Dano kiest altijd bijzondere projecten uit en is zoals door anderen al genoemd toch wel een erg ondergewaardeerd acteur. Prima casting ..."
Nieuwe 'Riddler' voor 'The Batman' is gevonden!
"...Hoe slecht dit er ook uit ziet; toch wil ik m even checken als ie in de bios is. Lijkt me nog best vermakelijk te worden...."
Nieuwe trailer 'Charlie's Angels': Welke Angel is jouw favoriet?
"...Ziet er interessant uit. Ga hem zeker wel even checken...."
Eerste trailer Netflix-thriller 'Earthquake Bird' met Alicia Vikander
"...Helaas ben ik toch iets minder positief dan het gros van de reacties die ik lees. Hoewel ik echt mijn momenten van kippenvel had ("bathroom dance!") vond ik het scenario erg voorspelbaar en monotoon. Bovendien vond ik het toch wat jammer dan sommige......"
Joker

laatste ratings

7,5
Joker (2019)
Joker (2019)
7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.