tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...The Phantom Menace bracht tenminste nog verdieping en lore in het universum. Misschien niet het spannendst om te zien, maar wel veel universe-building en verhaal. Dat allen is afwezig in deel 7 & 9, dus ja TPM is voor mij een stuk beter dan Rise of S......"
'The Rise of Skywalker' nu slechter dan 'The Phantom Menace'
"...Prachtig gemaakte film maar deed me "emotioneel" weinig. De hoofdrolspelers konden me niet echt bekoren en ik had toch op een iets omvattender verhaal gehoopt (ook al zou ik niet weten hoe). Ook de bekende koppen in minuscule bijrollen leiden me een......"
1917
"...Alle grote namen in de trailer behalve Anthony Mackie...? Heeft hij de kleinste rol maar een cruciale rol? Heb het boek niet gelezen maar deze trailer doet mij wel veel te spoilerig aan...."
Eerste trailer 'The Woman in the Window' met Amy Adams!
"...Die opmerking over de ondertiteling is terecht! Slechte zaak dat dit zo uitgegeven is, zeker omdat wanneer de droids met hun "volledige" naam worden aangesproken het wel correct in de vertaling is opgenomen...."
Nederlandse bioscoopgangers verdeeld over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Heb de film inmiddels gezien en was inderdaad behoorlijk teleur gesteld. Nu ben ik al geen Star Wars-fan dus dat scheelt een stuk met de nostalgische fanservice die in ROS wordt opgediend, maar buiten de prachtige effecten en decors vond ik het verha......"
'Star Wars: The Rise of Skywalker' bijna de meest zwak ontvangen 'Star Wars'-film ooit

laatste ratings

7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.