tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...Alleen Dune en Tenet ga ik blind naartoe. Top Gun sla ik sowieso over en de rest zal ik op basis van de trailers en recensies wel of niet in de bioscoop kijken...."
Dit zijn de 6 topfilms die je moet zien in 2020
"...Het concept klinkt goed en alle tot nu toe aangekondigde "betrokkenen" wekken ook veel vertrouwen. Sowieso hoop ik dat WB na Joker door heeft dat ze niet per se een universum hoeven op te zetten om een hele sterke Comic-film te kunnen maken (het geef......"
Maar liefst zes schurken in 'The Batman'?!
"...De film heeft overigens zojuist de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië gewonnen..."
'Joker' gaat mogelijk alle records breken voor R-Rated films
"...De kaarten zijn hier al besteld, hoop dat de film het goed gaat doen...."
'Joker' gaat mogelijk alle records breken voor R-Rated films
"...@frietgezicht o.a. de manier waarop Luke Skywalker nu "in het leven staat" en het compleet onbelangrijk maken van Snoke door 'm te killen om wat bekende voorbeelden te noemen. Maar Leia Mary Poppins mag daar wat mij betreft ook wel bij. ..."
Duistere Rey in nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

laatste ratings

7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.