tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...Deze games zijn geweldig. Ben heel benieuwd hoe ze de rarigheid en de complexe verhaallijnen in een film kunnen stoppen. Een serie zou logischer zijn imho......"
Gamereeks 'Yakuza' van Sega wordt een film!
"...@centr1no, Robbepost en Leidernaar - OK dat is goed om te wete, thnx!) En de vergelijking met GoT maakt me alleen maar meer hyped!..."
Denis Villeneuve over zijn goddelijke zandworm in 'Dune'
"...@centr1no Als iemand die het boek totaal niet kent en de oorspronkelijke film ook niet gezien heeft krijg ik inderdaad het idee dat dit de big threat is in de film. Maar ik begrijp dat dat dus tegen valt... ? Dat is inderdaad wel fijn om te weten/in......"
Denis Villeneuve over zijn goddelijke zandworm in 'Dune'
"...Zeer oppervlakkige analyse imho, als je dit niet opgepikt had heb je echt zitten snurken... Dat Neil een volwassen Max is, lijkt me een veel interessantere theorie (worden heel veel cues gegeven) en zou voer mogen zijn voor een echte tijdslijn-analy......"
Het einde van Christopher Nolans 'Tenet' uitgelegd
"...De trailer is in ieder geval veelbelovend. Ook mooi gemonteerd & goede muziek eronder btw En Jesse Plemmons is goed bezig de laatste tijd!..."
Zeer indrukwekkende trailer Oscar-kanshebber 'Judas and the Black Messiah'

laatste ratings

7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.