tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...bijna kippenvel - ziet er echt geweldig uit imho heerlijke vibe..."
Eerste trailer DC-film 'Joker' verrast met maffe 'Clown Prince of Gotham'!
"...Zouden ze bj disney zich bedacht hebben toen ze de woede van de fans hoorden over The Last Jedi en Johnson z’n “eigen” trilogie afgepakt hebben? Want er was eerst toch echt sprake van twee trilogieën... anyway, vin Johnson een goede regisseur alleen......"
[Update] Rian Johnson maakt 'Star Wars'-film die zich afspeelt in Oude Republiek
"...Ligt het aan mij of lijkt Brie Larson op de foto bovenaan dit artikel heel erg op Emma Stone? Hoe dan ook, vond het een topfilm maar al dat pr geslijm en geleuter omheen is nu wel genoeg. ..."
Wonder Woman en Catwoman feliciteren Captain Marvel
"...keleerte dat ziet er toch wel heel erg slecht uit. De cgi valt me toch wel tegen als je ziet hoe goed Pikachu er eigenlijk uit ziet, maar hoe slecht de andere Pokemon. Ziet er ook uit alsof ze een checklist hadden met Pokemon-gerelateerde gebeurtenis......"
Tweede trailer 'Detective Pikachu' vol nieuwe Pokémon (inclusief Mewtwo)!

laatste ratings

7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.