tk1989 Avatar

tk1989

Laatste reviews

The Imitation Game(2014)

"...Prima, maar vooral veilige film over een belangrijk figuur in de geschiedenis. Toch steken een aantal zaken me, bijvoorbeeld dat Cumberbatch Turing..."

Predestination(2014)

"...Super mindfuck van een film. Eigenlijk alles wat er over te vertellen valt is een spoiler maar wat deze film doet met tijd en verhaallijnen is..."

12 Years a Slave(2013)

"...Zeer opmerkelijke en aangrijpende film. De cast is vrijwel geheel subliem (Fassbender in het bijzonder) . Deze fim herbergt voor mij het meest..."

Elysium(2013)

"...Zojuist gezien in de voorpremiere en eerste reactive is dat dit een verre van perfecte film is, die ik toch graag nog eens wil zien. Jodie Foster is..."

Intouchables(2011)

"...M'n omgeving bleef me de film maar aanraden dus nu maar eens gekeken. Ik moet zeggen, dit was gewoon een enorme tegenvaller. Er wordt niet overtuigend..."

Laatste reacties

"...Het feit dat ze alleen in de trailer al 2 BMW's i8 plat rijden doet m'n autohart bloeden... OT - Toffe trailer en Marvel whoop-ass film zou me wel weer in het MCU kunnen trekken...."
Marvel onthult eindelijk de trailer van 'Shang Chi and the Legend of the Ten Rings'
"...Van tevoren niet verwacht maar heb hier echt heel veel zin in. Ziet er geweldig uit...."
Emma Stone doet meer dan gek in trailer Disney's 'Cruella'
"...Blade Runner 2049 is misschien wel mijn favoriete film ooit dus die "moet" ik noemen, maar 2001; A Space Odyssey mag hierin niet uitgevlakt worden, qua schaal epischer dan Blade Runner...."
Filmcafé: Wat vind jij de meest epische 'science fiction'-film?
"...@RobzZ01 Snyder is tijdens de productie van JL gestopt omdat zijn dochter zelfmoord had gepleegd. Dat ligt toch iets anders dan dat hij is “afgezet”. Dat WB daarna ervoor koos een compleet andere kant op te gaan en bijbehorende regisseur aanstelde ze......"
Regisseur David Ayer in ongeloof na teleurstellend 'Suicide Squad'-bericht
"...Scarface Apocalypse Now Citizen Kane Schindlers List Forrest Gump enz......"
Filmcafé: Welke film die iederéén heeft gezien heb jij niet gezien?

laatste ratings

7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
7,0
Predestination (2014)
3,2
Movie 43 (2013)
Movie 43 (2013)
7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

tk1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.