'Spider-Man: Homecoming' krijgt vervolg in 2019!

'Spider-Man: Homecoming' krijgt vervolg in 2019!

Nu al is bekend wanneer Peter Parker weer naar de bioscopen slingert.

Op de hielen van de trailer gisteren (hier de analyse), heeft Sony Picturs al de releasedatum aangekondigd van het vervolg op Spider-Man: Homecoming. De film draait in de Verenigde Staten vanaf 5 juli 2019 in de bioscoop, en zal in Nederland rond dezelfde datum uitkomen.

Om ruimte te maken voor het volgende avontuur van Tom Hollands Peter Parker, maakt Bad Boys 4 plaats. Die komt nu in mei 2019 uit, waar deze oorspronkelijk in juli uit zou komen. De geplande derde Bad Boys-film zal gewoon op het geplande 12 januari 2018 uitkomen.

Voordat we dit geplande tweede soloavontuur van Spider-Man kunnen bekijken, moeten we eerst nog het eerste zien. Dat zal in juli 2017 in de bioscoop draaien. In de film is Peter Parker nog helemaal blij met zijn ervaring bij de Avengers in Captain America: Civil War en heeft hij er moeite mee in zijn oude ritme terug te komen. Met Tony Stark (Robert Downey Jr.) als nieuwe mentor komt Peter voor een groot probleem te staan, in de vorm van de schurkachtige Vulture (Michael Keaton).


Spider-Man 2 is de eerste film die Marvel in Phase 4 van zijn plannen uit gaat brengen. Phase 3 ging al van start met Civil War, en gaat komende april verder, als op de 27ste Guardians of the Galaxy Vol. 2 in première gaat. Die film wordt op 2 november 2017 gevolgd door Thor: Ragnarok). 2018 wordt het eerste jaar met drie Marvel-films: Black Panther (15 februari), Avengers: Infinity War (3 mei) en Ant-Man and the Wasp (5 juli). Het jaar daarop, 2019, is het jaar van Captain Marvel (7 maart) en Avengers 4 (2 mei) uit. Spider-Man 2 komt daarna uit, in juli 2019.

NieuwsFilm

meest populair