Wonder Woman-actrice Gal Gadot in sexy fotoshoot en dankt Beyoncé

Wonder Woman-actrice Gal Gadot in sexy fotoshoot en dankt Beyoncé

Waanzinnig mooie Israëlische model en actrice.

De Israëlische Gal Gadot is ondertussen een grote naam in Hollywood. Het prachtige fotomodel was in haar begin jaren al te zien in films als Date Night (2010) en Knight and Day (2010), maar wist pas echt de aandacht te trekken via de vier Fast & Furious-films Fast & Furious (2009), Fast Five (2011), Fast & Furious 6 (2013) en Furious 7 (2015), waarin ze te zien is als het personage Gisele Yashar. Tegenwoordig is ze vooral Wonder Woman. Onderstaande fotoshoot uit W Magazine bewijst waarom.

In het magazine onthult Gadot dat niemand minder dan zangeres Beyoncé haar heeft geholpen bij de audities voor Batman v Superman: Dawn of Justice:

"Toen ik auditie deed voor Batman v Superman wist ik niet dat het voor Wonder Woman was. Regisseur Zack Snyder vroeg me een cameratest te doen. Het was een marteling. Ze keken naar zes of zeven meiden en we zaten allemaal in eigen trailers en we moesten daarin blijven tot we werden geroepen. Met wachten kan ik niet omgaan en werd helemaal gek. Dus ik besloot Beyoncé aan te zetten. 'Who runs the world? Girls!' Ik begon gewoon te dansen en liet mijn angsten varen. Bedankt, Beyoncé!" aldus de mooie Gadot.

Check hieronder de fotoshoot van de actrice die de afgelopen periode ook te zien was in films als Triple 9 (2016), Criminal (2016) en Keeping Up with the Joneses (2016). Dit jaar duikt ze op in Wonder Woman en Justice League.

Verwacht overigens komende woensdagen tot de release een hoop nieuwe beelden uit de film:

Tweet verwijderd



NieuwsFilm

meest populair