Algemeen

Laatste Infinity Stone wordt zeer snel onthuld

Chris Hemsworth over Infinity War.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:37 in Algemeen
Chris Hemsworth was aanwezig tijdens de Supernova Comic-Con in Australië en sprak tijdens dat evenement over Avengers: Infinity War. Volgens de acteur zal de laatste van de zes Infinity Stones "zeer binnenkort" onthuld worden. Wanneer precies vertelde de acteur niet, maar daarover kunnen we natuurlijk wel speculeren.

Er zijn voor Infinity War in mei 2018 in de bioscoop verschijnt, nog drie Marvel-films. De eerstvolgende is Spider-Man: Homecoming, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat die film de Soul Stone (de laatste) onthult. Dan zijn er nog twee mogelijkheden: Thor: Ragnarok en Black Panther.

De kans is aanwezig dat de laatste Infinity Stone onthuld wordt in Thor: Ragnarok, waarin Hela (Cate Blanchett) als schurk over gigantische krachten beschikt. Wellicht ontleent ze die aan de Soul Stone. Een andere mogelijkheid is dat de steen in Black Panther onthuld wordt, maar die kans lijkt klein, aangezien de film zich geheel op Aarde afspeelt.

Mochten de komende Marvel-films de Soul Stone niet introduceren, kan dat enkel nog in Anthony en Joe Russo's Infinity War gebeuren. Dan zou de zoektocht naar die laatste steen een rol hebben in het verhaal van de film. In elk geval weten we zeker dat schurk Thanos (Josh Brolin) de steen nodig heeft om de Infinity Gauntlet te gebruiken.

De eerste Infinity Stone (de Space Stone) werd geïntroduceerd in Captain America: The First Avenger. Nummer twee, de Mind Stone, werd onthuld in The Avengers en de andere stenen verschenen in Thor: The Dark World (Reality Stone), Guardians of the Galaxy (Power Stone) en Doctor Strange (Time Stone).

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop, Thor: Ragnarok gaat op 2 november in première en Black Panther is vanaf 15 februari 2018 te zien. Tot slot beleeft Avengers: Infinity War zijn debuut op 3 mei 2018.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Joslyn

Avatar

Als Thor het zegt zal het wel Ragnarok zijn. Of komt er een bijzondere end credits scène na Homecoming?

Prince John

Avatar

Thor wil gewoon aandacht

Master Of Films

Avatar

Infinity Stone kan ook in Justice League. Bruce Wayne kan ook alles in zijn bezit krijgen. I'm just saying. #SpeculateToSpeculate

ntt

Avatar

De soulstone is bij heimdal, hij zal hem kwijtraken aan Hela! die dan Ragnarok in gang zet. Hier heb ik mega veel zin in

Decepticon

Avatar

Ik denk ook dat de Soul Stone in Thor: Ragnarok wordt onthuld en ik denk dat die niet bij, maar op één of andere manier in Heimdall zit.
Ik denk dat Heindall zal moeten sterven, zodra de Soul Stone uit hem genomen wordt, net zoals Vision ook zal moeten sterven, zodra Thanos die Stone van Visions hoofd af rukt.

Ereptile

Avatar

Heimdall maakt het wel af als hij inderdaad de Soul Stone heeft.

Terreract (Captain America 1/ The Avengers)
Heimdall (Ragnarok?!)
Aether (Thor: The Dark World)
Necklace (Dr. Strange)
Orb (Guardians of the Galaxy)
Scepter (Avengers 1 & 2)

ntt

Avatar

@ Decepticon,

Heimdal hoeft niet te sterven, hij is hem in de trailer al kwijt als hij door dat bos dwaalt.
En Vision zal ook niet sterven, daar zorgt Scarlett witch wel voor

Decepticon

Avatar

In de trailer is niet te zien dat hij door dat bos dwaalt, hij slagt daar iemand af met zijn zwaard.

Soms kan hij iemand in een andere realm niet zien, dan werkt zijn 'visiekracht' niet, maar betekend niet dat hij het niet bezit.
Ik denk dat hij de Soul Stone toch op één of andere manier in hem heeft zitten. En het mooist zou zijn dat hij het loodje moet leggen, zodra Thanos of misschien Hela al in Ragnarok, zijn lot bezegeld.
Zo ook met Vision, zou een heel gave sequence geven, als Thanos echt de Mind Stone van Visions hoofd rukt.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik lees al deze Marvel shit hier op de site, van 60 helden tegelijk, en de badguy Thanos en dan weer dit en dat en ik weet mijn god niet waar het over gaat hahaha wat ik wel weet is dat ze te grote gaten hebben tussen de films, een zomer Marvel film zou toch echt de kassa goed doen.

ntt

Avatar

Dan ga je toch volgende maand naar Spider-Man Akka

ntt

Avatar

De soulstone zit in het gouden harnas verwerkt van Heimdal.
Het blijft wel een Disney/Marvel vehikel! Verwacht niet al te veel van dat soort akties van thanos. Die laat zijn minions eerst rennen voor de overige gems! Zoals die van Vision bv. En Heimdal krijgt t met Hela aan de stok

nieuwslaatste nieuws

meest populair