Laatste Infinity Stone wordt zeer snel onthuld

Laatste Infinity Stone wordt zeer snel onthuld

Chris Hemsworth over Infinity War.

Chris Hemsworth was aanwezig tijdens de Supernova Comic-Con in Australië en sprak tijdens dat evenement over Avengers: Infinity War. Volgens de acteur zal de laatste van de zes Infinity Stones "zeer binnenkort" onthuld worden. Wanneer precies vertelde de acteur niet, maar daarover kunnen we natuurlijk wel speculeren.

Er zijn voor Infinity War in mei 2018 in de bioscoop verschijnt, nog drie Marvel-films. De eerstvolgende is Spider-Man: Homecoming, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat die film de Soul Stone (de laatste) onthult. Dan zijn er nog twee mogelijkheden: Thor: Ragnarok en Black Panther.

De kans is aanwezig dat de laatste Infinity Stone onthuld wordt in Thor: Ragnarok, waarin Hela (Cate Blanchett) als schurk over gigantische krachten beschikt. Wellicht ontleent ze die aan de Soul Stone. Een andere mogelijkheid is dat de steen in Black Panther onthuld wordt, maar die kans lijkt klein, aangezien de film zich geheel op Aarde afspeelt.

Mochten de komende Marvel-films de Soul Stone niet introduceren, kan dat enkel nog in Anthony en Joe Russo's Infinity War gebeuren. Dan zou de zoektocht naar die laatste steen een rol hebben in het verhaal van de film. In elk geval weten we zeker dat schurk Thanos (Josh Brolin) de steen nodig heeft om de Infinity Gauntlet te gebruiken.

De eerste Infinity Stone (de Space Stone) werd geïntroduceerd in Captain America: The First Avenger. Nummer twee, de Mind Stone, werd onthuld in The Avengers en de andere stenen verschenen in Thor: The Dark World (Reality Stone), Guardians of the Galaxy (Power Stone) en Doctor Strange (Time Stone).

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop, Thor: Ragnarok gaat op 2 november in première en Black Panther is vanaf 15 februari 2018 te zien. Tot slot beleeft Avengers: Infinity War zijn debuut op 3 mei 2018.

NieuwsFilm

meest populair