TV-tips week 37: The Martian, Kingsman & meer

TV-tips week 37: The Martian, Kingsman & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Kingsman: The Secret Service (2014)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Matthew Vaughn | Cast: Adrian Quinton, Colin Firth, Mark Strong, Jonno Davies

In de film Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Lees de recensie van Kingsman: The Secret Service geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Kingsman: The Secret Service.

Mulan (1998)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tony Bancroft, Barry Cook | Cast: Ming-Na, Lea Salonga, June Foray, Soon-Tek Oh

Mulan ontdekt dat haar oude vader het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Moedig vermomt ze zich als man en neemt de plaats in van haar vader bij het Keizerlijke leger. Mulan bloeit op tot een volleerd krijger, die haar land de overwinning bezorgt en haar trotse familie eer en geluk doet toekomen. Bekijk de trailer van Mulan.

The Wolverine (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Hiroyuki Sanada

In de volgende X-Men spin-off komt Logan (Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.

Lees de recensie van The Wolverine geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Wolverine.

The Martian (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ridley Scott | Cast: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Jeff Daniels

Na een harde storm op Mars gaat een team van astronauten er vanuit dat hun collega Mark Watney dood is en wordt hij achtergelaten. Maar Watney heeft overleefd en is nu gestrand op een planeet waar een mens eigenlijk niet kan overleven. Met een paar voorraden, moet hij vertrouwen op zijn eigen intellect en wil om te overleven en een manier vinden om de Aarde te laten weten dat hij nog leeft. Miljoenen kilometers verder, op Aarde, werken de NASA en een team van internationale wetenschappers vervolgens samen om de Marsman thuis te krijgen.

Lees de recensie van The Martian geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van The Martian.

Non-Stop (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jaume Collet-Serra | Cast: Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy, Michelle Dockery

Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.

Lees de recensie van Non-Stop geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Non-Stop.

Hitman (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Xavier Gens | Cast: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper

'The hunter' wordt 'the hunted' wanneer een internationale sluipmoordenaar het slachtoffer is geworden van een politiek spel. Zowel het Russische leger als Interpol achtervolgen hem door heel Oost Europa, terwijl hij probeert te ontdekken wie hem erin geluisd heeft...

Lees de recensie van Hitman geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Hitman.

The Paradise Suite (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Joost van Ginkel | Cast: Anjela Nedyalkova, Boris Isakovic, Erik Adelöw, Isaka Sawadogo

Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden.

Lees de recensie van The Paradise Suite geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Paradise Suite.


NieuwsFilm

meest populair