Tv-tips week 48: The Hobbit, Titanic & meer

Tv-tips week 48: The Hobbit, Titanic & meer

Welke films mag je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Titanic (1997)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Cameron | Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates

Rose, een jonge debutante die zich aan boord bevindt van oceaanstomer 'Titanic' die op zijn maidentrip is, probeert zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door een Ierse jongeman Jack die op het tussendek verblijft. Tegen de wil van haar familie in zet Rose haar relatie met Jack verder. Op een nacht raakt het schip een ijsberg en begint stilaan te zinken.

Lees de recensie van Titanic geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Titanic.

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine

Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopatische crimineel, beter bekend als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.

Lees de recensie van The Dark Knight geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Dark Knight.

The Dark Knight Rises (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt

Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane (Tom Hardy), is een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker, dat in zijn kaak verwerkt zit, is de pijn voor hem niet vol te houden. Batman (Christian Bale), die acht jaar na het debacle met The Joker, en de tragische dood van Harvey Den,t er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.

Lees de recensie van The Dark Knight Rises geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Dark Knight Rises.

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson

Twee jaar geleden redde de jonge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de wereld door een verwoestende slag tussen strijdende Transformers, de Decepticons en de Autobots, te voorkomen. Ondanks deze heldendaad is Sam nog steeds een gewone tiener, met alledaagse zorgen over zijn komende studie waarbij hij zijn vriendin Mikaela (Megan Fox) en zijn ouders moet achterlaten. Sam begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar dan belandt hij tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons. Met behulp van zijn vrienden en commandanten van het veiligheidsbureau NEST probeert hij samen met de Autobots een nieuwe verwoestende confrontatie met de Decepticons te vermijden.

Lees de recensie van Transformers: Revenge of the Fallen geschreven door Evert de Vries -

Bekijk de trailer van Transformers: Revenge of the Fallen.

The Da Vinci Code (2006)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno

In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook al omdat de man vóór hij stierf zijn naam op de grond heeft geschreven. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar de werken van Da Vinci. Geholpen door een agente maakt Langdon zich uit de voeten en begint de speurtocht naar het motief voor de moord en naar de betrokkenheid van het Opus Dei. Want met name de katholieke kerk zit niet op de oplossing te wachten. Ondertussen zitten de politie en de moordenaar hen op de hielen...

Lees de recensie van The Da Vinci Code geschreven door Gudo Tienhoven -

Bekijk de trailer van The Da Vinci Code.

The Princess Diaries (2001)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Garry Marshall | Cast: Julie Andrews, Anne Hathaway, Hector Elizondo, Heather Matarazzo

Mia, een onhandige tiener uit San Francisco blijkt de enige erfgenaam van de troon van Genovia. Haar koninklijke grootmoeder ziet haar graag snel als kroonprinses. Ze krijgt dan ook een stoomcursus. En ze mag trouwen met wie zij wil. Bekijk de trailer van The Princess Diaries.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Peter Jackson | Cast: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott

The Hobbit films vertellen het verhaal over de simpele hobbit Bilbo Balings, die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn gemakkelijke bestaan komt echter abrupt ten einde wanneer op een dag de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt en een groep dwergen meebrengt. Zij weten Bilbo te overtuigen om een tocht te ondernemen waarbij hij oog in oog zal komen te staan met de draak Smaug, die lang geleden een schat heeft gestolen van de Dwergen. De enorme gevaren die een dergelijke toch met zich meebrengt, zijn de onervaren Bilbo echter onbekend. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, wolven, reusachtige spinnen, aardmannen en niet te vergeten de draak Smaug zelf.

Lees de recensie van The Hobbit: An Unexpected Journey geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van The Hobbit: An Unexpected Journey.


NieuwsFilm

meest populair