POLL: De overige superheldenfilms in 2018 en 2019

Even geen Avengers...

Dit jaar verschenen er flink wat superheldenfilm in de bioscoop en in 2019 zal het niet anders zijn. In 2018 was het Avengers: Infinity War die veruit de meeste aandacht vroeg en in 2019 zal Avengers: Endgame het nog eens dunnetjes overdoen. Met deze poll kijken we naar al die andere superheldenfilms in 2018 en 2019.

Superheldenfilms in 2018

Als eerste een korte terugblik. In 2018 verschenen negen Hollywood-superheldenfilms. Het jaar trapte af met de enorme kaskraker Black Panther en na Infinity War was er de tweede Deadpool en Pixars lang verwachte Incredibles 2. Na het tweede avontuur van Ant-Man in Ant-Man and the Wasp was er de kleine en goed ontvangen DC-animatiefilm Teen Titans GO! to the Movies. Even later was er het succesvolle Venom met Tom Hardy en nog deze maand verschenen de uiterst goed ontvangen animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse en DC's Aquaman.


Superheldenfilms in 2019

En dan de vooruitblik. In januari 2019 verschijnt gelijk al de superheldenthriller Glass van M. Night Shyamalan. Ruim een maand later is het tijd voor Brie Larson om ons in Captain Marvel kennis te laten maken met haar heldin. In april introduceert Zachary Levi ons DC's Captain Marvel in Shazam! en een week later gaan de doeken al omhoog voor de reboot Hellboy. Na Endgame krijgen we de soort van Superman-horrorspoof Brightburn van producent James Gunn en even later zien we de vermoedelijk laatste X-Men sagafilm X-Men: Dark Phoenix. Daarna trapt Spider-Man: Far From Home de vierde fase van het MCU af en moet ook de losstaande X-Men film The New Mutants verschijnen. Het superhelden-filmjaar 2019 wordt afgerond met de herkomstfilm Joker.



NieuwsFilm

meest populair