Amazon Prime Video voegde maar liefst 14 (!) films nieuw toe en er zitten een paar echte parels tussen

Amazon Prime Video voegde maar liefst 14 (!) films nieuw toe en er zitten een paar echte parels tussen

Check hier het complete overzicht met nieuwe films op Amazon Prime Video.

Het was een behoorlijk goede week op Amazon Prime Video als we kijken naar alle films die men nieuw heeft toegevoegd. We zetten ze meteen voor je op een rij.

The Tomorrow War (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris McKay | Cast: Betty Gilpin, Yvonne Strahovski, Chris Pratt, J.K. Simmons
Het lot van een oorlog uit de toekomst berust op de schouders van een man, die geesten uit zijn verleden het hoofd moet zien te bieden. De mensheid verliest een strijd met buitenaardse wezens. In een poging die bizarre oorlog alsnog te winnen, bedenken wetenschappers een manier om soldaten uit het verleden te halen naar de toekomst, zodat zij kunnen vechten.

The Purge: Election Year (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: James DeMonaco | Cast: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson, Joseph Julian Soria
Het is twee jaar geleden dat Leo Barnes zich ervan weerhouden heeft om wraak te nemen tijdens de Purge-avond. Inmiddels is hij hoofd beveiliging van senator Charlie Roan, met als missie haar te beschermen in de strijd om het presidentschap en het overleven van het jaarlijkse ritueel dat de armen en onschuldigen op scherp zet. Wanneer er vervolgens verraad plaatsvindt, worden ze gedwongen de straat op te gaan. Uitgerekend op de avond dat er geen hulp beschikbaar is.

Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Johnson
Vijftien jaar geleden verliet Susan Morrow haar eerste echtgenoot, een ongepubliceerde schrijver genaamd Edward Sheffield. Inmiddels is ze de vrouw van een arts en leidt ze een doodnormaal leven in een buitenwijk, maar op een dag ontvangt ze een pakketje met daarin het manuscript van de eerste roman van haar ex-man. Laatstgenoemde wil dat Susan het als eerste leest aangezien zij altijd zijn beste criticus is geweest. Susan wordt opgezogen in het fictieve leven van Tony Hastings, een wiskundedocent die met zijn familie naar hun zomerhuisje in Maine afreist. Terwijl we met haar meelezen, verliezen ook wij ons in Sheffields thriller. Het doodnormale leven van de familie Hastings krijgt op een gegeven moment een vreselijke en gewelddadige wending, waarna Susan plots in het verleden terecht komt. Hier wordt ze gedwongen haar innerlijke duisternis te confronteren en op zoek te gaan naar de angsten die haar eigen toekomst en leven in de weg zitten.

The Secret Life of Pets (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yarrow Cheney, Chris Renaud | Cast: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate
In een appartementencomplex in Manhattan wordt het leven van Max als favoriet op z'n kop gezet, als zijn eigenaar een nieuweling met de naam Duke meebrengt. Ze moeten hun geschillen terzijde schuiven en hun krachten bundelen, als ze erachter komen dat een schattig konijntje met de naam Snowball een leger van achtergelaten huisdieren opbouwt, om wraak te nemen op alle vrolijke huisdieren en hun eigenaren.

Ouija: Origin of Evil (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Annalise Basso, Elizabeth Reaser, Lulu Wilson, Henry Thomas
In 1965 in Los Angeles nodigen een weduwe en haar twee dochters per ongeluk kwaad uit in hun huis. Als de jongste dochter door de kwade en meedogenloze geest overgenomen wordt, moeten ze ondenkbare angsten doorstaan om haar te redden en haar bezetter naar de andere zijde te sturen.

Battleship (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Berg | Cast: Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Rihanna, Brooklyn Decker
Battleship is gebaseerd op het bordspel Zeeslagje. Echter in de film moet een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet opnemen tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Dit gaat uiteraard niet zonder 'slag of stoot'....

Jason Bourne (2016)
Bekijk de afbeeldingCast: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel
Jason Bourne kan zich nu helemaal herinneren wie hij is en wil de laatste geheimen over zijn verleden ontrafelen.

The Huntsman: Winter's War (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cedric Nicolas-Troyan | Cast: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt
Ravenna blijkt een verbannen zus te hebben, ijskoningin Freya. Laatstgenoemde komt erachter dat ze Ravenna weer tot leven kan wekken door een trucje uit te halen met de spiegel uit haar paleis. Maar om deze in handen te krijgen moet ze het opnemen tegen Eric, die ooit getraind is door Freya en Sara, ook ooit een pion in het leger van het ijskoningin.

Manchester by the Sea (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Lonergan | Cast: Casey Affleck, Ben O'Brien, Kyle Chandler, Richard Donelly
Een loodgieter uit Boston keert terug naar zijn woonplaats, nadat hij te horen krijgt dat zijn broer is overleden. Hierdoor krijgt hij de zorg over zijn 16-jarige neefje en wordt hij door een tragedie uit het verleden achtervolgd.

Central Intelligence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Danielle Nicolet
Een voormalig sportster van de middelbare school is nu accountant. Op de vooravond van een klasreünie, wordt hij gecontacteerd door voormalig klasgenoot Bob, die vroeger gepest werd. Hij heeft de hulp van de accountant nodig om een samenzwering om militaire geheimen te verkopen te voorkomen.

The VVitch: A New-England Folktale (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw
The Witch speelt zich af in een geïsoleerde omgeving in New England, omstreeks 1630. Een gezin vestigt zich er en al snel gaat het gerucht dat er hekserij plaatsvindt. Als er zich gekke dingen beginnen voor te doen en een kind verdwijnt start er onderlinge wantrouwen. Maar de verdwijning is niet het enige waar men zich druk over mag maken.

Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Akiva Schaffer, Jorma Taccone | Cast: Imogen Poots, Andy Samberg, Martin Sheen, Bill Hader
De immens populaire zanger en rapper Conner4Real gaat na het floppen van zijn nieuwste album keihard op z'n bek. Om z'n carrière te redden besluit hij opnieuw aan te pappen met z'n oude boyband.

Warcraft: The Beginning (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper
Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van twee kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.

Kung Fu Panda 3 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh | Cast: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie
In Kung Fu Panda 3 wordt Po (Jack Black) herenigd met zijn biologische vader Li (Bryan Cranston). Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.

NieuwsFilm

meest populair