The Mist (2007)

Fear Changes Everything

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tidus

Avatar

Geweldige film.
Je wordt gedurende film helemaal het verhaal ingezogen en je leeft met de mensen in de winkel mee. Me kapot lopen ergeren aan dat mens, maar als ze niet in de film zat was het ook niks.

En dat einde, damn die kwam aan. Wel een top einde, niet zo standaard.

11qqaazz

Avatar

HAHAhahahahahah.....wat een sukkel he.

freek073

Avatar

Zeer verassende film, de eerste special effects waren matig, maar het sterk geacteerde verhaal maakte alles goed. Het gevoel van chaos en wanhoop wordt goed uitgewerkt. En dat voor een film uit de 6-dvd-voor- 10-euro-bak, wat overigens niet veel wil zeggen aangezien shawshank redemption er ook bij lag. Een 8 T+)

marcjeb

Avatar

Dit was echt een rot film, positief.

Dat gelovige mens.. ik werd scheitziek van haar:P ik bleef maar roepen naar het scherm, maak er af. Werd er helemaal ingetrokken.
En ja het einde:P was ook vreselijk

benjamin

Avatar

Tja, dat mens is nu eenmaal vrij irritant, dat was ook haar rol, dus wel wat lof voor de actrice. Voor de rest vond ik hem niet zo geweldig eng, alleen het einde is eigenlijk uitstekend. Maar dat einde is dan wel echt heel goed en gedurfd voor een Hollywoodfilm. Respect!

magnaticpro

Avatar

Het is echt een topfilm voor mij. Vooral het einde was ik echt helemaal ondersteboven van.

swompie

Avatar

Aardige film met een zeeer irritant gelovig mens. Vond het eerlijk gezegd niet tot de beste horrorfilms horen vanwege de toch wel vaak voorspelbare scenes. Het einde daarentegen was absoluut top T+)

SunChaser

Avatar

Mooie en lekker vieze film heb me goed vermaakt en einde is briljant

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Leuke film, mooi gemaakt...leuk voor een avondje film thuis op de bank....

Axeqlusive

Avatar

Werkelijk geweldige film, soms wat mindere special effects, maar een geniaal einde, ging echt met een flink klote gevoel de film uit.

En in dit geval is dat positief voor de film. Maar geen gezellige film voor een first date, dus bij deze.

Motu

Avatar

Vond de achtergrondmuziek op het einde behoorlijk irritant..

En als het einde van de film nadert.. (voordat ie schiet) denk je al hoe het kan aflopen.. maar neh.. zal wel niet.. en dan toch...
Vond het wel briljant..

Wie zijn nou de sukkels en wie vormt een ziekelijke sekte? Smiley face

whitetornado

Avatar

Wat je zegt een ziekelijk einde..Liep wel een beetje verdwaasd de bioscoop uit ! Voor een vrij eenvoudig verhaal is echt een prima film afgeleverd ! Vond hem inderdaad ook beter dan Cloverfield.

dragonspirit

Avatar

Het is weer eens zover...deze film draait natuurlijk weer niet in mijn stad. Ik word daar soms toch wel een beetje gek van. Zo vaak dat films die ik WEL wil zien niet draaien en films waar ik niks om geef, dat die dan weer WEL draaien.

Hopelijk komt ie ooit toch nog, maar ik ben er een beetje bang voor.

Z@3 Redrum

Avatar

Het einde van deze film was echt ziekelijk... Vond het wel 'n goede film, maar er zaten echt te veel irritante characters in de film waaraan je je daadwerkelijk kon irriteren.

The Watcher

Avatar

Grappig dat deze film op IMDB een lager cijfer krijgt dan de veel mindere Cloverfield.