Austin Powers in Goldmember (2002)

He's still evil... He's still deadly... and he's still surrouded by frickin' idiots!

discussie

29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

deze knotsgekke film na een aantal jaren weer eens bekeken en als je in de stemming bent voor zoveel ongein is het best te pruimen. Opvallend veel cameo's in de film die zgn de hoofdrollen vertolken (Tom Cruise, John Travolta). Nederland en Belgie komen aan de beurt in deze film. Goldmember komt zgn uit Nederland, probeert met een Nederlands accent Engels te spreken en is regelmatig het doelwit van Michael Caine, terwijl Dr. Evil als veronderstelde wees in Belgie is geadopteerd en daar evil is geworden. Beyonce vond ik niet storend in deze film trouwens. Eigenlijk stort niks in een film als deze omdat je alles kan verwachten. 6/10

Moarhh88

Avatar

K vind de cameo van Britney Spears leuk, haha ze schiet uit haar borsten.

tukkerstein

Avatar

Beyonce is vrij irritant in deze film, zij past helemaal niet in deze film naar mijn mening.

Het is de minste van de drie, maar het begin is net als de vorige twee geweldig, met cameo's van oa. Tom Cruise en Steven Spielberg. Alhoewel er wat leuke grappen bij zitten zakt de film toch langzaam omlaag op weg tot het einde.

6,5/10

mnsz

Avatar

Deze film is echt goeddd, want hier heb je echt goede humor. je kan er echt bij lacchen enzo. Beyonce speelt er ook in mee.
O+
bytheway; alle filmen van austinpowers zyn leuk.

Baski

Avatar

Ik lees hier aardig wat 'mixed-reactions', maar ik vond dit persoonlijk de leukste van de 3.
Heb me meerdere malen kapot gelachen, maar je moet er wel voor in de mood zijn... Smiley face

skullsplitter

Avatar

Tweede was absoluut het meest grap-dicht, eerste was origineel, en dit deel moet het vooral hebben van toevallig leuke dingen ipv typische Austin Powers-humor...

Dr_Frickin_Evil

Avatar

AmAzE "Leuke film met enkele hilarische momenten. Wel jammer van de poep&pishumor, die haalt de film weer wat naar beneden voor mij."

Oh, dat brengt de film voor mij juist omhoog :D

serieus, als je niet van poep&pishumor houdt, hoe kun je deze serie dan uberhaupt leuk vinden?

AmAzE

Avatar

Leuke film met enkele hilarische momenten. Wel jammer van de poep&pishumor, die haalt de film weer wat naar beneden voor mij.

filmfloor

Avatar

Na drie films merk je dat de koek van dit typetje op is
behalve het begin met tom cruise als austin powers is deze film teveel op de automatische piloot.de grappen zijn bijeen geschraapt van de andere twee austin powers films.
soms heb ik er wel om moeten lachen en dr evil werd eindelijk een leuke vent. maar de film is een 2,5 waard.

dingdong

Avatar

Infantiele humor is ook humor.
kan er soms heel goed naar kijken.

Tealc

Avatar

Ik kan zelfs niet begrijpen waarom andere mensen dit grappig vinden....Wat een ontzettend slechte humor.

Jourdain

Avatar

Totaal niet grappig, besteed je tijd maar aan een echte film.

ossenaar

Avatar

Stelletje zeikers

leonardus

Avatar

Ik heb deze films nog nooit gezien, ik heb eens een klein stukje gevolgd en ben meteen afgehaakt, want het is absoluut niet mijn humor.
Maar misschien dat ie iemand anders wel kan boeien.

holly

Avatar

SAAAAAAAAAAAAAAI

:Z

Dre

Avatar

mistelhensz "hm ik ben kennelijk 1 van de weinigen die de humor in dergelijke films niet ziet :} ik had de neiging een 1 te stemmen, maar zal het bij een [rating 1.5] laten."


Nee, je bent zeker niet de enige want hier is er nog een. Ik heb alle drie de films wel een keer gezien, in het begin vond ik die films wel leuk maar na een paar keer kijken vond ik er al niet veel meer aan.

deel 1 vind ik nog het beste en dan vooral door Elizabeth Hurley :~

Deel 3, vond ik zelfs de slechtste van de drie Austin Powers-films.

cijfer 3.7/10

Buzzer

Avatar

Heerlijke humor :Y

Kerruma

Avatar

Respect@Rolo


Respect voor je mening gast, geen gezeik gewoon een lachen film zonder discussie over hoe en of de vergelijking opgaat met de Bond films...

Rolo

Avatar

Wat een serieuze discussies allemaal. Dee film is een film waar je geen gezeik bij moet hebben en gewoon moet kijken.Hij is gewoon lache, kijk hem lekker onder een spelletje op de computer zoals mij, iets missen bij deze film is niet zo'n ramp...

Thiver

Avatar

Bolo "Wat een Droogstoppel ben je ook hè. Hoe 'nodig' moet een gimmick in een oerflauwe, van vrije associaties aan elkaar hangende parodie zijn??"

Mwoah... zo onlogisch vind ik de Austin Powers-films niet eens. Ze zijn een satire op de oude Bond-films en nemen alle onlogische dingen daaruit in de zeik ('I'm going to leave them alone and not actually witness them dying, I'm just gonna assume it all went to plan.'). Daarnaast heeft Mike Meyers in een interview ooit gezegd dat hij bewust gekozen heeft voor een Nederlandse schurk, aangezien hij een nationaliteit wilde waar je eigenlijk niet aan kunt storen. Hij overwoog ook een Canadese Goldmember (ook zo'n nationaliteit), maar aangezien hij zelf Canadees is, werd het een Nederlander.

Bolo "En zeggen dat Beyoncé (die inderdaad geen Oscarmateriaal levert in deze film) verbleekt bij Heather Graham in deel 2... hoe moeten we je nu ooit nog serieus nemen? :P"

Kijk eens goed naar mijn reactie. Er staat een uitroeptekentje voor (wat duidt op een interessante reactie). You better take me seriously! 8-) Maar wat ik bedoel is dat Graham (hoe onzinnig haar rol ook is) wel duidelijk indruk maakt, je zult haar rol niet snel vergeten. Knowles' rol ben je echt zo vergeten. Ze zou het heel goed doen als decorstuk, denk ik. :D

Kenji

Avatar

Strider "Goldmember is nog irritanter dan Austin Powers, Dr. Evil en Fat Bastard bij elkaar. Geen enkel moment is hij ook maar enigzins grappig en het gegeven dat hij Nederlands is, is totaal ongeloofwaardig én onnodig."
Wat een Droogstoppel ben je ook hè. Hoe 'nodig' moet een gimmick in een oerflauwe, van vrije associaties aan elkaar hangende parodie zijn??

En zeggen dat Beyoncé (die inderdaad geen Oscarmateriaal levert in deze film) verbleekt bij Heather Graham in deel 2... hoe moeten we je nu ooit nog serieus nemen? :P

mistelhensz

Avatar

Hm ik ben kennelijk 1 van de weinigen die de humor in dergelijke films niet ziet :} ik had de neiging een 1 te stemmen, maar zal het bij een [rating 1.5] laten.

hippie36

Avatar

Ik vond deze film bijna een kopie van deel 2. Precies dezelfde soort grappen en weinig vernieuwends. Maar hij blijft wel leuk natuurlijk maar niet zo goed als de 1e 2 delen.

Dr_Frickin_Evil

Avatar

Ik sluit me aan bij Strider, best een leuke film met enkele erg leuke scenes (de revanche van austin powers op mini me bijvoorbeeld >Smiley face ), maar hij haalt het wat mij betreft niet bij deel 2.

Moviemagic

Avatar

De film is dolkomisch en er worden door Mike Myers erg goede typetjes neergezet. Mooie afsluiting van wat je een prachtige triologie mag noemen. Welke het beste deel was...? Ik denk dat de meningen daarover verdeeld zullen zijn.

Metal marcovic

Avatar

LACHE, Hier ga ik maandag even goed voor zitten. [rating 3.5]

Guido

Avatar

Goldmember is zeker erg leuk, maar in mijn ogen nog niet half zo goed als deel één.

Rarara

Avatar

Zondermeer een van de leukste comedies van de laatste tijd