op tv

The Beach (2000)

Innocence never lasts forever.

discussie

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

Ik vind hem uitstekend, spannend, goed gespeeld. Vind cijfer op deze site nogal laag....

Sha

Avatar

Het eiland waar de beach zelf is ...is Phi Phi Leh volgens mij hoor, alhoewel Krabi wel in de buurt is natuurlijk

henkbay

Avatar

Leuke film wel, zeker als je zelf in Krabi geweest bent maya bay
http://www.youtube.com/watch?v=43wentwMfoY&feature=related

Arthaum

Avatar

Zijn wel heel domme mensen daar... miss iets voor koppensnellers/tv draait door? O+

rempedaal

Avatar

Ongelovelijk, hebben ze nu bij rtl5 weer de prijsvraag dat ze vragen wie het boek geschreven heeft, geven ze weer diezelfde schrijvers als toen bij Yorin, oftewel, Alex Garland staat er niet bij, weer John Grisham, Danny Boyle en Irvine Welsh!!
Je zou ze bijna een mailtje sturen...

SunChaser

Avatar

Ik vond m erg slecht. Vooral de stijlbreuk op t moment dat DiCaprio flipt vond ik irritant. Computergame, please.

Dragon

Avatar

Goede film

HornBlower

Avatar

Je kan zeggen wat je wilt over deze film, maar één ding is zeker. De soundtrack van deze film is echt fantastisch!!! :W

juggalo

Avatar

Tja, ik weet niet wat het is met The Beach. Het had echt wel wat kunnen worden met deze cast/crew/middelen, maar het is het gewoon niet. Waar dat precies aan ligt, kan ik de vinger niet op leggen. Tilda Swinton irriteerde me mateloos, maar dat kan niet alles zijn. Het boek 'the Beach' is in elk geval beter, en meer aan te raden.

Arthaum

Avatar

Hmmm. ik had het boek gelezen, en dat was echt een heel leuk boek. Maar na dat boek viel de film tog erg tegen. Die computergame scene hadden ze er inderdaad beter uit kunnen laten. Komt ook helemaal niet voor in het boek..
Ik raad aan om eerst het boek te lezen en als je dan eens niets te doen hebt, de film te kijken (of downloaden/huren:P)

Crveni Luk

Avatar

Ik vond hem helemaal niet leuk, en ga nooit meer kijken.

rempedaal

Avatar

:N die domoren bij Yorin hebben hun prijsvraag helemaal fout, ze vragen naar de schrijver van het boek "the Beach" maar Alex Garland staat helemaal niet bij de opties, sjongejonge, das wel heel erg triest. Je kan kiezen uit John Grisham, Danny Boyle en Irvine Welsh, hahahaha!

chantal1986

Avatar

Mooie film ,
heb hem al gezien maar ga hem zeker nog een keer kijken ! :Y

nummer 10

Avatar

Soms kijk ik bij de extra's op een DvDtje en denk, hoe kunnen jullie die scene eruit halen. In het geval van the Beach begrijp ik nu nog niet dat ze die computergame-scene erin hebben laten zitten. Wat een vreselijke onzin. Moet ik elke keer aan denken als ik hem zie.
En ik denk niet dat spoilertags nodig zijn.

Lumière

Avatar

sky_girl "
---- Erg mooi gesproken ---- Ik vind dat je totaal gelijk hebt. Leo is een goede acteur ook al voordat hij de titanic had gemaakt dus PEOPLE shut up about his acting !"


Jij bent nogal idolaat van Leonard niet?

Ik vind Leo een nietszeggende acteur. Hier en daar zet hij wel leuke rollen neer, maar nergens heb ik (Aviator nog niet gezien *schaam) hem zo van het scherm zien spatten als ik bij vele andere acteurs wel zie.

sky_girl

Avatar

@rempedaal zaterdag 05 Maart 2005 om 17:29

rempedaal "Ik vind dit best een mooie film en ik vind Leo toch echt wel een erg goeie acteur. Veel mensen hebben iets tegen Leo door Titanic, omdat dat zo'n mainstream succes was. Maarja, de vraag is hoe serieus je mensen moet nemen die een film afkeuren omdat het een succes is, het is dan niet "cult" genoeg, een te hoog "hollywood" gehalte, blabla. Dit vind ik altijd erg slechte niet te onderbouwen redenen.

Daarbij, los van het feit dat Leo's karakter niet onwijs diep is in Titanic, het verhaal, hoe simpel het ook is, werkt ontzettend goed. Het bouquetreeks effect met goeie acteurs en baanbrekende special effects, is een recept voor een enorm succes in de bioscopen. Ik vond die film geniaal ook al vond ik het verhaal heel ondiep. Je moet een film en de acteurs niet beoordelen op wat ze gedaan hebben in andere films of waar ze aan meegewerkt hebben of hoe diep het verhaal was, maar beoordelen op hun acteerprestaties an sich.

Dat Leo kan acteren bewijst hij hier en heeft hij onlangs ook weer met de Aviator en Gangs of New York bewezen. Het is niet mijn favoriete acteur, maar hij is erg goed in wat hij doet.Leonardo heeft erg veel in zijn mars, altijd al gehad, en zijn prestaties in the Beach zijn daarop geen uitzondering. Ik heb het boek gelezen en vond dit een best aardige verfilming. Sommige elementen zijn heel slecht uitgewerkt qua verhaallijn als je het vergelijkt met het boek, maar ik vind dat Leonardo zijn karakter in ieder geval erg overtuigend neerzet."


---- Erg mooi gesproken ---- Ik vind dat je totaal gelijk hebt. Leo is een goede acteur ook al voordat hij de titanic had gemaakt dus PEOPLE shut up about his acting !

[edit Bolo: quote-tags toegevoegd.]

laguitara

Avatar

Ik heb ooit deze film in de bios gezien en vond het een mooie film.

screech

Avatar

Troep film behalve die goddelijke eiland dan

JB

Avatar

Mister Pink "Volgens mij kan iedereen BBC 1 en 2 gewoon via de antenne ontvangen in Nederland."

Nee hoor, via de antenne zeker niet in het zuiden en oosten van het land, via de kabel niet in elke regio en via Digitenne al helemaal niet. Dusss...

Michaell

Avatar

Puuuufff wel laat ja, ik moet morgen ook nog naar school :P:P en ja iedereen kan BBC 1 en 2 ontvangen
pz. Michael

Mister Pink

Avatar

_Forumhoer "
...
** ik zou hem wel willen kijken maar ik heb geen BBC 1 en hij begint te laat, though ik de volgende dag wel naar school moet natuurlijk.
...
"

Volgens mij kan iedereen BBC 1 en 2 gewoon via de antenne ontvangen in Nederland.

Michaell

Avatar

Me broertje gaat deze film kijken, die is namelijk groot Leo DiCaprio fan...Mss ik ook lijkt me wel leuk...Romeo + Juliet is ook goede film Titanic ook dussss.... :P

darkx1986

Avatar

Een dank aan _Forumhoer, hij hier heeft toch wel een belangrijk gedeelte weten te veraden een een paar regels. Ik vindt dat hij een mooie grote SPOILER award moet krijgen Smiley face.

Maar die film, heb hem wel gezien, maar weet er nog weining over te zeggen, volgens mij wel het kijken waard

Gias

Avatar

5,8 is wel watr laag jah, maar ik vind eht wel een goed verhaal. mooie fantasie, zeker het kijken waard. Stel dat het echt bestond, zou wel erg relaxt zijn ...

Rakesh

Avatar

Vond het maar een rare film }:

Lumière

Avatar

Zeker geen slechte film, er zitten wel een paar scenes in die ik erg geslaagd vond. Mooie beelden, alleen de rest is behoorlijk crap...

Adami

Avatar

Ik ga hem zeker kijken!