Sha Avatar

Sha

Laatste reviews

The Lovely Bones(2009)

"...Het hele aspect dat je als kijker probeert om de misdaad op te lossen, het mysterie te ontrafelen...dat gaat niet op bij deze film. Omdat wij, naast..."

Carriers(2009)

"...Ik vond het juist een hele sterke film. De post-apocalyptische sfeer is erg goed neergezet. Het verval van de samenleving, de moeilijke keuzes die de..."

Angels & Demons(2009)

"...Het feit dat de film zich in Rome/Vaticaanstad afspeelde heeft voor mij de film 'gered'. Of in ieder geval beter gemaakt dan ik hem anders had..."

Slither(2006)

"...Weet niet, ik vraag me wel eens af hoe wij als échte mensen zouden reageren in zo'n situatie, zou jij zo gemakkelijk familie, vrienden en/of bekenden..."

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale(2007)

"...Dus wat verteld dat je? Dat Uwe er weer es in geslaagd is om een studio zo gek te krijgen hem geld te geven voor een film... en hij op een of..."

Laatste reacties

"...[quote=Galu]Zeg men blijft maar casten en personages toevoegen aan dit...[/quote] Niet zo vreemd he... een klas heeft leerlingen nodig...."
Beast en Havok gecast in X-Men: First Class
"...Ik vind het best interessant :)..."
Nieuwe Skyline trailer (aanrader)
"...Wat ik wel weet is dat er behoorlijk wat muggenzifters op deze site zitten tegenwoordig...."
Nieuwe Skyline trailer (aanrader)
"...Wat is er zo goed aan? Je ziet Harry en z'n vriendjes door een bos rennen... het is dat ze er wat ouder uitzien, maar dit had elke Harry Potter film kunnen zijn...."
Nieuwe The Deathly Hallows: Part I filmposter
"...Kom net terug uit Amerika en er is daar inderdaad flink wat reclame over de film.. bushokjes, posters, figuurtjes in het happy meal, etc etc... en ik ben blij dat hij zo goed scoort, zeer zeker verdiend...."
Megamind houdt zijn koppie erbij!

laatste ratings

watchlist

Sha heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.