Sha Avatar

Sha

Laatste reviews

The Lovely Bones(2009)

"...Het hele aspect dat je als kijker probeert om de misdaad op te lossen, het mysterie te ontrafelen...dat gaat niet op bij deze film. Omdat wij, naast..."

Carriers(2009)

"...Ik vond het juist een hele sterke film. De post-apocalyptische sfeer is erg goed neergezet. Het verval van de samenleving, de moeilijke keuzes die de..."

Angels & Demons(2009)

"...Het feit dat de film zich in Rome/Vaticaanstad afspeelde heeft voor mij de film 'gered'. Of in ieder geval beter gemaakt dan ik hem anders had..."

Slither(2006)

"...Weet niet, ik vraag me wel eens af hoe wij als échte mensen zouden reageren in zo'n situatie, zou jij zo gemakkelijk familie, vrienden en/of bekenden..."

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale(2007)

"...Dus wat verteld dat je? Dat Uwe er weer es in geslaagd is om een studio zo gek te krijgen hem geld te geven voor een film... en hij op een of..."

Laatste reacties

"...[quote=Batman4]Maar eerst zien dan beoordelen[/quote] Eindelijk T+)..."
Cars 2
"...Niet alvast een 10 gegeven dit keer?..."
Skyfall
"...:N..."
Cowboys & Aliens
"...[quote=hplotrpotcsw]Heeft deze film iets te makewn emt The Avengers van Marvel? Die vrouw op de poster vind ik namelijk best op Black Widow lijken[/quote] Nee, totaal niets...."
The Avengers
"...[quote=hplotrpotcsw]Ik weet nu al zeker dat dit de beste film ooit gemaakt gaat worden, beter dan The Shawshank Redemption![/quote] Right... valt me mee dat er niet al een paar van dit soort mensen alvast gestemd heeft op deze film...."
The Dark Knight Rises

laatste ratings

watchlist

Sha heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.