patrob Avatar

patrob

reacties

  • Fantastische film en een must see voor iedere filmliefhebber!

    als reactie op de film Nuovo Cinema Paradiso

  • Zeker weten dat jullie tijdens de film (of er na) geen hele kratten bier soldaat hebben gemaakt, waardoor alles wat trager doorkwam?

    als reactie op de film Transformers: Revenge of the Fallen

  • [quote=Thiver]Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met de actie vaak wel goed zat; vooral die scène waarin de Eiffeltoren omdonderde. Het was pas tien seconden later toen ik me realiseerde (en hem corrigeerde) dat die scène niet in deze film zat maar in de trailer van [i]G.I. Joe[/i] die eraan voorafging. Als dat geen teken aan de wand is van de bizarre hoeveelheid betekenisloze actie die deze avond over ons uitgestort werd...[/quote] Dus dat die vriend van je de trailer en de hoofdfilm niet uit elkaar kan houden, wijt je aan de film en niet aan de intelligentie van die vriend van je? Tja, daar zullen de meningen ook wel verdeelt over zijn denk ik. ;)

    als reactie op de film Transformers: Revenge of the Fallen

  • Verrassend leuke film. Chaplin's eerste full feature.

    als reactie op de film Tillie's Punctured Romance

  • Heb je het interview niet gelezen Sha?

    als reactie op de film Kingdom of Heaven

  • [quote=Thiver]...dus hoezo zou het voor sommigen te kunnen saai zijn? :}[/quote] Ik neem aan dat hij subtiel bedoelde?

    als reactie op de film Thank You for Smoking

  • Ik weet niet waar jij je sympathie voor Hitler vandaan haalt, maar deze film laat volgens mij gewoon nog eens heel duidelijk zien dat hij een gestoorde psychopaat was.

    als reactie op de film Der Untergang

  • [quote=WoUtoMatiC]Een Engelse film kan niets anders zijn dan een film uit Engeland. Anders is het een Engelstalige film. Geen enkele reden om zelf kromme vervormingen te verzinnen.[/quote] Je beseft toch wel, dat je iemand op de vingers tikt voor iets wat hij/zij bijna 3 jaar geleden heeft getypt?

    als reactie op de film Insomnia

  • [quote=Roadrunner]Als je het origineel al kent, dan valt deze erg tegen. Diegenen zijn gewaarschuwd![/quote] Als je het origineel niet kent ook!

    als reactie op de film The Stepford Wives

  • Ik heb de film nu één keer gezien, maar snap niet wat men er nou zo geweldig aan vindt. Ik kan nog wel meegaan in de wereldwijde fascinatie voor Portman, maar dat is nog geen verklaring voor de adoratie van deze film over de Amerikaanse "patat generatie". Wellicht één dezer dagen eens gaan herkijken.

    als reactie op de film Garden State

  • Niet goed, niet slecht. Leuk om één keer gezien te hebben, maar verder ook niet. Ik zou er zeker de dvd niet voor aanschaffen. Oh, en dat geneuzel dat het een heel andere rol voor Mel Gibson zou zijn vind ik ook nogal meevallen. Hij vervalt toch vrij vlot in z'n good guy imago hoor.

    als reactie op de film Payback

  • Na ongeveer een half uur / drie kwartier bekroop mij hier toch het gevoel dat ik wel naar een hele belachelijke film zat te kijken. Na ca. een uur was dat gevoel bevestigd en heb ik de film maar afgezet. Je kunt hier een boel van zeggen, maar een aanrader is het niet.

    als reactie op de film Ultraviolet

  • [quote=bepgreet]snap niet dat het niet bij veel meer mensen begint te kriebelen als ze de glorieuze helden een gebed zien doen voordat ze iedereen vermoorden...[/quote] Het hangt er natuurlijk sterk vanaf of je een aanhanger van het oude of het nieuwe testament bent.

    als reactie op de film The Boondock Saints

  • Zeldzaam slechte film, die me vooral bij is gebleven vanwege het overmatig gebruik van slow motion.

    als reactie op de film Hard Target

  • Heb je de cijfers die hij zelf gegeven heeft al gezien? Niet al te serieus nemen dus....

    als reactie op de film 28 Weeks Later

  • [quote=ChaosS666]Ik haat bioscopen echt en om zo lang te moeten wachten tot dat ie op dvd uit komt heb ik ook geen zin in argh nog andere ideeen toevalligh want ik wil er best wel voor betalen dat is het probleem niet[/quote] Het downloaden is in Nederland nog altijd niet strafbaar. Dus dat kun en mag je volgens mij gewoon doen. Als liefhebber kun je hem dan tezijnertijd altijd nog op dvd aanschaffen.

    als reactie op de film Watchmen

  • [quote=Thiver]Sinds wanneer zijn zeemonsters aliens?[/quote] Sinds wanneer is een octopus een zeemonster? ;)

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  • Deze film viel mij toch wat tegen. Kreeg een beetje het idee dat het allemaal op de automatische piloot is afgewerkt.

    als reactie op de film Inside Man

  • Mee eens, heb 'm door m'n 7 in ieder geval nog boven de 5 kunnen tillen.

    als reactie op de film Eight Legged Freaks

  • Zojuist op 34-jarige leeftijd voor het eerst gezien. Geweldige film, met herkenbare liedjes en een uitgesproken positieve fibe. Tevens petje af voor de gebruikte effecten, ik kan me voorstellen dat dat in die tijd heel wat was.

    als reactie op de film The Wizard of Oz

  • Mijns inziens de beste Batman film ooit gemaakt. Nu het enige tijd geleden is dat ik ze gezien heb, denk ik dat ik Batman Begins net iets beter vind dan The Dark Knight. De film komt op mij toch iets evenwichtiger over.

    als reactie op de film Batman Begins

  • Zeer waarschijnlijk de slechtste en meest irritante film die ik ooit in m'n leven gezien heb. Ik twijfel nu zelfs of de twee sterren die ik gegeven heb niet te royaal zijn.

    als reactie op de film White Chicks

  • Alleraardigst filmpje, goed mee vermaakt. Haalt echter nergens het niveau van de andere Ghibli's die ik gezien heb.

    als reactie op de film Neko no ongaeshi

  • Dat is zeker goed nieuws. Als fan van het eerste uur zat ik hier echt naar uit te kijken. En nee! Dat is niet sarcastisch bedoelt. ;)

    als reactie op de film The Librarian: Quest for the Spear

  • Een prachtige inkijk in een wereld die je normaal gesproken niet zo snel te zien krijgt. In de hoofdrol een overtuigende Mickey Rourke, die de tragische Randy "the Ram" Robinson erg sterk neerzet. Van mij mag hij die oscar winnen.

    als reactie op de film The Wrestler

  • [quote=Roger]Als je de 'Mummy' films leuk vind, dan zal deze film je heugen. Effects zijn middelmatig en verhalen ook in deze sequal van 'The Librarian '.[/quote] Het betreft hier niet de sequel, maar de eerste film. De sequel gaat over King Solomon's Mines en is toch een stuk minder dan dit eerste deel.

    als reactie op de film The Librarian: Quest for the Spear

  • Vanavond voor de derde keer een poging gewaagd en wederom na een klein uur afgehaakt. De lol is er dan gewoon af. Ik snap dan ook niet wat men hier zo geweldig aan vindt.

    als reactie op de film Shaun of the Dead

  • [quote=::DFC::Nohands[NL]]Dit is gewoon een verschrikkelijk b film, te triest voor woorden, de actie en verhaal is gewoon slecht.....slechste film van 2008.[/quote] Het is heel apart, maar ik ben het helemaal met je eens. Het scoort nog wat punten voor de sfeer, maar het verhaal is bagger en Wahlberg die gedurende de gehele film weer eens kijkt of hij poep ruikt gaat ook vervelen.

    als reactie op de film Max Payne

  • Het knappe van Lynch; Ook ik heb de film net voor het eerst gezien. Het was me niet geheel duidelijk wat er allemaal gebeurde, maar toch blijft het ontzettend fascinerend. Ik kan niet wachten om hem over een paar maanden nog eens te gaan zien. Zoals hierboven al gezegd, doet deze film niet onder voor Mulholland Dr.

    als reactie op de film Lost Highway

  • Traag voortkabbelend en matige special effects. Mocht je niet thuis zijn, maak je dan niet druk, je mist niets.

    als reactie op de film Perfect Creature