Empolino Avatar

Empolino

Laatste reviews

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides(2011)

"...Wonder boven wonder heb ik me enorm vermaakt in de bioscoop! Ben altijd een groot fan geweest van de Pirates-films, en had helemaal geen zin in een..."

The Patriot(2000)

"...Ondanks dat de Engelsen werden neergezet als harteloze schurken, wat natuurlijk wel grappig is maar waar ik toch met een beetje pijn in mijn hart naar..."

Laatste reacties

"...Dus veel dialoog maakt een goede film? Mij wist 'ie te boeien terwijl er soms minutenlang niet in gesproken werd! En er zat wel een verhaal in! Een ontzettend mooi en bijzonder verhaal: het leven! Ik vond 'm prachtig, en petje af voor de acteerp......"
The Tree of Life
"...De film die me jaren geleden van film liet houden! Meesterlijk...."
Pulp Fiction
"...Werkelijk een geweldige rol voor Natalie Portman. Hoe ze die angstaanjagende transformatie neerzet is zeker Oscarwaardig! Lekker lugubere film van Darren Aronofsky, ik hou ervan!..."
Black Swan
"...Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld. Geweldige muziek en Leo speelt natuurlijk weer de sterren van de hemel, maar het einde vond ik erg cliché. Ik had het spannender gevonden als ze het plot niet zo'n wending hadden gegeven. Jammer!..."
Shutter Island
"...[quote=twinmama]redelijk goede film maar ik denk persoonlijk dat de zelfmoord van heath ledger een erg goede publiciteit stunt bleek jammer dat ie er ook voor moest sterven ik denk dat mensen echt naar de bios zijn gegaan om nog een keer hem in a......"
The Dark Knight

laatste ratings

7,7
Warrior (2011)
Warrior (2011)
5,9
Hancock (2008)
Hancock (2008)
7,7
Zodiac (2007)
Zodiac (2007)

watchlist

Empolino heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.