Empolino Avatar

Empolino

reacties

  • Dus veel dialoog maakt een goede film? Mij wist 'ie te boeien terwijl er soms minutenlang niet in gesproken werd! En er zat wel een verhaal in! Een ontzettend mooi en bijzonder verhaal: het leven! Ik vond 'm prachtig, en petje af voor de acteerprestaties van de kinderen.:)

    als reactie op de film The Tree of Life

  • De film die me jaren geleden van film liet houden! Meesterlijk.

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Werkelijk een geweldige rol voor Natalie Portman. Hoe ze die angstaanjagende transformatie neerzet is zeker Oscarwaardig! Lekker lugubere film van Darren Aronofsky, ik hou ervan!

    als reactie op de film Black Swan

  • Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld. Geweldige muziek en Leo speelt natuurlijk weer de sterren van de hemel, maar het einde vond ik erg cliché. Ik had het spannender gevonden als ze het plot niet zo'n wending hadden gegeven. Jammer!

    als reactie op de film Shutter Island

  • [quote=twinmama]redelijk goede film maar ik denk persoonlijk dat de zelfmoord van heath ledger een erg goede publiciteit stunt bleek jammer dat ie er ook voor moest sterven ik denk dat mensen echt naar de bios zijn gegaan om nog een keer hem in actie te zien niet speciaal voor de film zelf dus hoewel die ook aardig was[/quote] Het was geen zelfmoord en ik vind dit een belachelijk laag standpunt.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Dit moet wel een van de slechtste films zijn die ik ooit gezien heb. Het is dat ik mee werd gesleurd door Twilight-fanatiekelingen, achteraf schaamde ik me dood dat ik hier ook maar een cent voor heb neergeteld... [quote=Galu]Bella moet nog kiezen met welke kerel ze wil muilen...[/quote] Daar komt de hele film op neer, het boek trouwens ook.

    als reactie op de film The Twilight Saga: Eclipse

  • Erg mooi, het einde liet me ontdaan achter. Prachtige locaties en soundtrack. En Matthew Goode blijft natuurlijk een ontzettend leuke acteur :~

    als reactie op de film Brideshead Revisited

  • Ik heb een zwak voor dit soort films :} Erg mooi!

    als reactie op de film P.S. I Love You

  • Ik weet een Coen-tje altijd wel te waarderen :)

    als reactie op de film Intolerable Cruelty

  • [quote=Steve-O]Het eind heeft het helemaal verpest!!!!! [spoiler]HALLO!? Hij ging toch dood? Laat hem dan lekker dood blijven, echt stom dat hij dan alsnog aan komt lopen.[/spoiler] Deze film had van mij echt een 9 gehad maar nee het moest [spoiler] Zo nodig goed eindigen...[/spoiler] Een 7.[/quote] [spoiler] Een versie van hem ging dood, de andere versie, die zelfs nog niet van de 'tijdmachine' afwist, blijft leven. Hij gaat dood omdat er geen twee Doug's op 1 planeet kunnen leven. Dan zou het 'universum ontploffen'[/spoiler]

    als reactie op de film Deja Vu

  • Ik verwachte een Tarantino en kreeg een Tarantino, en wat hou ik er toch van :) Lekker bloederig, geweldig camerawerk, geniale dialogen en niet te vergeten de muziek. Ik had persoonlijk helemaal géén last van langdradigheid. Ik denk dat als je zijn stijl niet goed kent, de film heel onbegrijpelijk en vreemd overkomt. Hij staat bij mij in ieder geval al weer in de kast. :Y

    als reactie op de film Inglourious Basterds

  • Wat ik verwachte was nogal een slappe romantische film, ik had geen idee wat er zou komen. Daardoor sloeg het einde bij mij in als een bom. Prachtig, zo'n film over het leven. Het doet je echt nadenken. Ik kwam compleet verslagen de bioscoop uit.

    als reactie op de film Remember Me

  • Duurt inderdaad erg lang, maar is wel prachtig. Ook de manier van filmen vond ik erg mooi.

    als reactie op de film Australia

  • Ik vond dit maar niks. Vanaf begin af aan loopt alles door elkaar heen, het is onduidelijk waar de film nou precies heen wil. Tot aan het einde willen ze je nog 'verrassen' met een of andere wending. Het werkt gewoon niet.

    als reactie op de film Basic

  • Ik vind dat Henk hier een heel knap gespeelde rol neerzet! En Cate natuurlijk niet te vergeten..

    als reactie op de film The Aviator

  • Hij is nu op tv ^^ Toch maar weer eens kijken na zo veel jaar. Het blijft altijd een leuke film om te kijken, ook al ziet alles er wel belachelijk nep uit. Daar is mee te leven. Het blijft wel de legendarische King Kong natuurlijk :B

    als reactie op de film King Kong

  • Heb 'm gekocht omdat het er naar mijn idee heel veelbelovend uitzag, ook na alle dingen die ik er over heb gehoord. Erg origineel, dat wel. Stoorde me ook eigenlijk geen moment aan de manier van filmen, maar toch vond ik het geen sterke film. Het hele concept was nogal standaard, voorspelbaar ook. De manier van filmen was erg origineel, het verhaal daarentegen niet!

    als reactie op de film Cloverfield

  • Heel verrassende film, heb er erg om moeten lachen ook. :) Ik denk dat 'ie veel minder leuk is als je het bij de ondertiteling houdt. In het begin gaat het namelijk heel erg om het geweldige engels dat wordt gebruikt ^^

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • In een woord geweldig! Hugo Weaving weet ondanks een masker voor z'n gezicht een prachtige rol neer te zetten. Heel goed script, en vond Natalie Portman als Evey goed gecast.

    als reactie op de film V for Vendetta

  • Heel mooi en ontroerend!

    als reactie op de film Oorlogswinter

  • Geweldige film. Goed geacteerd, en laat inderdaad een diepe indruk achter. Prachtig neergezet!

    als reactie op de film American History X

  • De hoge verwachtingen die ik van deze film had (de Niro + Pacino!!) zijn toch niet helemaal uitgekomen. Ondanks dat de personages goed en doordacht werden neergezet (complimenten voor de acteurs) was het verhaal inderdaad te slap. Jammer!

    als reactie op de film Righteous Kill

  • Wat een prachtige film! De wereld is onbeschrijfelijk mooi. Ik heb m'n ogen uitgekeken. Ik verwachtte een nogal cliché verhaal dat het vooral moest hebben van de special effects, maar ik moet zeggen dat ik me geen moment aan de clichés gestoord heb! Geweldig.

    als reactie op de film Avatar

  • Het begin deed me inderdaad ook sterk herrinneren aan Full Metal Jacket, maar hoort dat geschreeuw ook niet gewoon een beetje bij het genre? ;) Dit oorlogsdrama is zoals al gezegd meer psychologisch, als je echt voor de actie gaat is deze misschien niet geschikt. Je moet er van houden!

    als reactie op de film Jarhead

  • Ik hou niet zo van het horrorgenre: vaak té voorspelbaar. The Ring daarintegen is een ontzettend slim uitgedacht verhaal, dat je blijft boeien. Ik vond de film verder niet heel eng, maar in ieder geval wel goed!

    als reactie op de film The Ring

  • Erg leuk om naar te kijken, goeie rol van Keanu Reeves. Ook de duivel (Peter Stormare) vond ik geweldig neergezet.

    als reactie op de film Constantine

  • Had niet verwacht dat ik deze film toch nog leuk zou vinden! Erg voorspelbaar, maar toch gezellig.

    als reactie op de film How to Lose a Guy in 10 Days

  • Prettig, voorspelbaar en heerlijk rustgevend. Je krijgt de sfeer van het zuidelijke Frankrijk inderdaad goed te proeven. Niet erg hoogstaand, maar fijn om naar te kijken. (Of komt dat gewoon omdat ik Russell Crowe een erg leuke en veelzijdige acteur vind? ;))

    als reactie op de film A Good Year

  • Best leuke film, net als de meeste films van Ridley Scott, zeker een goede regisseur! Vond Russell Crowe's rol erg leuk, en Leo blijft natuurlijk een aantrekkelijke acteur ;)

    als reactie op de film Body of Lies

  • Geweldig mooie film, en ook erg ontroerend. Deze zit zeker in mijn lijstje met favorieten! Echt het kijken waard.

    als reactie op de film The Green Mile

  • Geweldige film. Goede cast, prachtige locaties, en Leo's Zuid-Afrikaanse accent vond ik persoonlijk erg verrassend! Zeker een aanrader.

    als reactie op de film Blood Diamond