didi Avatar

didi

Laatste reviews

De eetclub(2010)

"...Wat een vreselijk slechte film, vanmorgen gekeken... Het boek ook gelezen vond ik persoonlijk ook geen topper mar de film was echt slecht. Heel..."

The Social Network(2010)

"...Hmmm tja, ik vond het een beetje een rumoerige film, vooral het begin pakt je moeilijk. Daarna wordt het wat pakkender, maar blijft rommelig springt..."

Charlie St. Cloud(2010)

"...Wat een negatieve berichten, ben gisteren geweest met onze puberdochter. En het is een heel aardige film, mooie opnames en een duidelijk mooi..."

Laatste reacties

"...Goede film, gezonde aktie en spanning. De film heeft een goede doorgang en er iets echt elke minuut wel iets aan de hand, je verveelt je dus geen minuut. Is ook realistisch, niet overdreven en een goed akteerwerk...blijft natuurlijk altijd een film......"
Unstoppable
"...Gisteren deze film gezien in de sneak, machtig goede film, wendingen die niet verwacht het zette de hele zaal op scherp! een film die zeer zeker de moeite waard zal zijn, dus ga erheen je zult geen spijt hebben/krijgen......"
The Disappearance of Alice Creed
"...Een goede film, goede spanning verveelt geen minuut en er passerd een hoop... sommigen mensen hebben op alles kritiek, ook vond ik Ben best goed in deze rol. een nr 1 zal het niet worden maar ach er zijn zoveel slechtere......"
The Town

laatste ratings

4,6
Saw 3D (2010)
Saw 3D (2010)
6,7
Unstoppable (2010)
Unstoppable (2010)
4,5
De eetclub (2010)
De eetclub (2010)
5,5
Sint (2010)
Sint (2010)

watchlist

didi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.