MArnoldi Avatar

MArnoldi

Laatste reviews

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...The Hobbit I vond ik erg gaaf, omdat veel goede herinneringen naar boven kwamen door LotR. Ook was ik erg onder de indruk van de kwaliteit en visuele..."

Rush(2013)

"...Zelf ben ik een F1-liefhebber. De invalshoek is daarom ook anders dan iemand die neutraal is. Over het verhaal heb ik van te voren al veel gelezen en..."

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Eindelijk was het dan zo ver.... Een plekje kunnen bemachtigen voor de IMAX 3D HRF versie. Hoge verwachtingen? Alleen van de special effects...."

De Heineken ontvoering(2011)

"...Vermakelijke film en ik vind dat de inhoud te weinig de titel draagt. Sommige aspecten uit het boek van Peter R. de Vries zitten wel uit, kleine..."

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Een paar jaar naar de LOTR was het zaadje al geplant....Nu is het eindelijk zo ver. Werd ook eens tijd, maar je ziet dat er veel bij komt kijken..."

Laatste reacties

"...Ik heb mij zeer vermaakt. Een zeer boeiend schouwspel. Goed dit is verfilmd. Zo krijg je toch een beeld hoe die tijd was en hoe de geschiedenis van Nederland was...."
Michiel de Ruyter
"...[quote=WizardOfOss]Tsja, ik heb toch juist weer het gevoel naar zo'n typisch overgeromantiseerd Hollywood-drama te kijken.[/quote] Het verhaal is echt gebeurd. Het was een krankzinnig F1-seizoen. Een script die je nooit zelf kan bedenken. Authenti......"
Trailer van 'Rush' met Chris Hemsworth online
"...De eerste scene was het hoogtepunt. Dat was confronterend en heftig. Daarna werd het alleen maar minder. De gangsterbaas was over de top, wat ik juist niet leuk vond. Niet de gangsterfilm waar ik op had gehoopt. Ik vond het toch erg vermakelijk, daa......"
Gangster Squad
"...Verhaallijnen zijn zwak en oppervlakkig (te veel ook). Te hoog GTST-, RTL4-gehalte. De dj's boys die het willen maken in Ibiza kwam wel heel fake over, en konden ze beter weglaten. Simone Kleinsma en Jim Bakkum waren een leuke acteurcombi. Humor w......"
Verliefd op Ibiza
"...[quote]Wel, eerlijk is eerlijk: in Tolkiens werk stierf Azog gewoon in de Slag om Azanulbizar. Van een vete met Thorin was nooit sprake. Maar ik ben het met je eens dat dit een aardige toevoeging is die Thorin wat meer diepgang geeft. Helaas komt de......"
The Hobbit: An Unexpected Journey

laatste ratings

watchlist

MArnoldi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.