Bukowski Avatar

Bukowski

Laatste reviews

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik dacht dat ik wist waar ik een kaartje voor betaalde maar toch viel het zwaar tegen. Wat een rukfilm. De alom geprezen actie is inderdaad..."

De hel van '63(2009)

"...Donderdag ben ik naar de voorpremière geweest in Zwolle. Dat viel niet mee moet ik zeggen. Zeer wisselend geacteerd; Chava Voor in ‘t Holt deed het..."

Swiss Family Robinson(1960)

"...Het gemiddelde cijfer van de toevallige, klikgrage bezoeker is inderdaad een erg belangrijk onderdeel van deze site. O+ Ik vond het wel een aardig..."

Chisum(1970)

"...Standaard western met de legendarische John Wayne. Geef mij dan toch maar liever de spaghetti-westerns van Leone bijvoorbeeld. Het vervelendste zijn..."

The Man Without A Past(2002)

"...Volgens mij de eerste en enige Finse film die ik ooit heb gezien. Hij zal wel niet maatgevend zijn voor Finse cinema maar ik vond hem helemaal..."

Laatste reacties

"...Hoiii (en HaroldKumar), zullen we de puëriliteiten nu maar staken en de flapdrollen voor het toilet bewaren? Merci...."
Knight and Day
"...Komaan mensen, houd een beetje rekening met de bezoekers die de boeken of vorige films niet gezien hebben. Als je al besluit delen van het verhaal weg te geven, zet het dan in ieder geval tussen spoiler-tags...."
Nieuwe Foto's Harry Potter 7
"...En toch... Helen Mirren met machinegun is in haar eentje, in één shot, al goed voor een extra ster. Verder kan ik me wel vinden in de recensie. Het is een beetje een belegen film geworden en dat komt niet eens zo zeer door de belegen cast. Voora......"
Red
"...Misschien is het wel een een-tweetje tussen Maas en Nijenhuis: [i]feed the hype.[/i]..."
Strijd tegen SINT poster gaat door
"...Hoewel ik, zeker het eerste uur, werd gegrepen door deze film, waren er ook wat zaken die me stoorde en uiteindelijk fors afbreuk deden aan de sterke premisse en de solide verhaalopbouw. Het acteren is zo ongelooflijk wisselvallig, dat ik me soms......"
Haar Naam Was Sarah

laatste ratings

watchlist

Bukowski heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.