Bukowski Avatar

Bukowski

Laatste reviews

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik dacht dat ik wist waar ik een kaartje voor betaalde maar toch viel het zwaar tegen. Wat een rukfilm. De alom geprezen actie is inderdaad..."

De hel van '63(2009)

"...Donderdag ben ik naar de voorpremière geweest in Zwolle. Dat viel niet mee moet ik zeggen. Zeer wisselend geacteerd; Chava Voor in ‘t Holt deed het..."

Swiss Family Robinson(1960)

"...Het gemiddelde cijfer van de toevallige, klikgrage bezoeker is inderdaad een erg belangrijk onderdeel van deze site. O+ Ik vond het wel een aardig..."

Chisum(1970)

"...Standaard western met de legendarische John Wayne. Geef mij dan toch maar liever de spaghetti-westerns van Leone bijvoorbeeld. Het vervelendste zijn..."

The Man Without A Past(2002)

"...Volgens mij de eerste en enige Finse film die ik ooit heb gezien. Hij zal wel niet maatgevend zijn voor Finse cinema maar ik vond hem helemaal..."

Laatste reacties

"...[quote=11qqaazz]-Branden levende varkens echt?[/quote]Lijkt me wel een leuke voor MythBusters. :P Een beetje een net-niet gevalletje. Giamatti is leuk en de actie is zo hard dat het een hoog weg-kijk-gehalte heeft. (Zeker in zo'n setting heeft dat......"
Ironclad
"...[quote=Archangel][...]Ben benieuwd naar de sequel. [...][/quote]Die is lang geleden al [url=http://www.imdb.com/title/tt0063442/]gemaakt[/url]...."
Rise of the Planet of the Apes
"...[quote=hansbeer][...] en een Spaanstalige film (iets met Chiens [...][/quote]Bedoel je niet iets met "perros"? :P Dan zou het namelijk [i]Amores perros[/i] kunnen zijn...."
Crash
"...[quote=batmaster][...]Tony Stark was erg leuk dat ze die in de film hadden gestopt, alleen hij was te slap, en te snel bang. Liever de acteur gehad uit de Iron Man 2 film, al speelt deze film zich 20 jaar eerder af.[/quote]Je hebt niet naar Tony Star......"
Captain America: The First Avenger
"...Als Nederlandse inzending? Dat zal niet gaan aangezien het hier de Amerikaanse remake betreft...."
The Loft

laatste ratings

watchlist

Bukowski heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.