Deadpool nog altijd op weg

En daarnaast mogelijke regisseurs voor Wolverine 2 en Clash of the Titans 2.

Deadline heeft een aantal interessante geruchten over mogelijke regisseurs voor Clash of the Titans 2, Wolverine 2 en Deadpool.

Clash of the Titans valt met recht een box-office succes te noemen, ondanks de grote kritieken haalde de 3D-film namelijk zo’n 500 miljoen dollar binnen in de wereldwijde box-office. Daarom laat een vervolg natuurlijk niet op zich wachten, maar regisseur Louis Leterrier besloot hiervoor te passen. Daarom zoeken Warner Bros. en Legendary Pictures nu een nieuwe regisseur, en hun oog is in die zoektocht gevallen op de regisseur van het aankomende Battle: Los Angeles, Jonathan Liebesman.

Daarnaast zijn er nog een tweetal mogelijke regisseurs voor het vervolg op X-Men Origins: Wolverine. Eerst zou Robert Schwenkte, van wie binnenkort de film Red uitkomt, plaatsnemen op de regiestoel, maar het blijkt dat hij heeft gepast voor het plekje. De uiteindelijke keus zou gemaakt moeten worden door Hugh Jackman, en hij zou in eerste instantie zijn oog hebben laten vallen op David Slade, van wie we recentelijk de derde Twilight-film konden zien (maar ook Hard Candy is van zijn hand). Echter, volgens Deadline is daar nog een naam bijgekomen, namelijk Darren Aronofsky, met wie Jackman eerder samenwerkte aan The Fountain.

Tot slot blijkt Deadpool lang niet zo dood als verteld wordt. Het zou zo zijn dat omdat Ryan Reynolds speelt in Green Lantern, Deadpool er niet gaat komen, maar niets anders lijkt waar. De acteur zou de film nog altijd erg graag willen maken, en daarvoor heeft hij de ideale persoon op het oog, namelijk Robert Rodriguez, die het hier helaas te druk voor lijkt te hebben. Hij werkt nu namelijk nog aan een promotietour voor Machete en begint over een tijdje met de opnames van Spy Kids 4. Hiertussen is wel ruimte, maar erg veel plek is er niet om nog snel een film als Deadpool te maken. "We haven't really gotten into the discussion, but they are trying to make a certain small window that's going to be tough because of Spy Kids. If they push it back, it would be a lot better for me," vertelde Rodriguez. Het lijkt er dus wel op dat hij de film wil maken, maar er gewoon geen tijd voor heeft. Reynolds zou dat probleem ook wel eens kunnen hebben, aangezien hij nog werkt aan Green Lantern en volgend jaar alweer begint met werk aan de film Safe House, waarin hij samen met Denzel Washington speelt. Het kan dus nog wel een tijdje duren voordat Deadpool er komt, áls dat al het geval is.

X-Men Origins: Wolverine 2 zou ergens in 2011 uit moeten komen en zowel Deadpool als Clash of the Titans 2 staan vooralsnog voor 2012 gepland.

NieuwsFilm

meest populair