Poll

POLL: De films van de zomer 2015

Het duurt nog even, toch kijken we alvast vooruit naar deze bomvolle filmzomer!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 24.11.2013 om 21:04 in Poll
Afgelopen week werd er weer een grote release toegevoegd aan de overvolle filmzomer van 2015. Ondanks dat het nog zo'n 1,5 jaar duurt voordat we een aantal maanden niet uit de bioscoopzalen weg te slaan zijn en er uiteraard nog wat data veranderd kunnen worden, kijken we via onderstaande POLL alvast even vooruit. Uiteraard is de vraag: naar welke titel kijk jij het meeste uit?

De 'filmzomer' in de States start altijd rond 1 mei en eindigt in begin september. Titels die daar buiten vallen worden dus niet meegenomen in de POLL. De titels Star Wars: Episode VII, Independence Day 2 en Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, die oorspronkelijk ook gepland stonden voor de zomer van 2015, zie je niet terug in onderstaande lijst, aangezien deze zijn uitgesteld naar december 2015 en (de zomer van) 2016. Een korte preview van wat we mogen verwachten:

1. Superhelden-clash: The Avengers: Age of Ultron vs. Batman vs. Superman, met Ant-Man en Fantastic Four als side-kicks.

2. Animatie-geweld: Pixars Inside Out vs. Universals Minions vs. DreamWorks' B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations vs. Sony's The Smurfs 3 en mogelijk vs. Paramounts Monster Trucks.

3. Terugkeer bekende franchises: Jurassic World vs. Terminator vs. Mad Max: Fury Road.

4. Overig: Guillermo del Toro's Crimson Peak, Tim Burtons Miss Peregrine's Home for Peculiars, Seth MacFarlane's Ted 2, Brad Birds Tomorrowland en de game-verfilming Assassin's Creed.

Zie deze lijst ook als een mooie opsomming van wat er op dit moment gepland staat. Er is gekozen om de Noord-Amerikaanse verschijningsdatum te vermelden, aangezien veel Nederlandse data nog niet (officieel) bekend zijn. Succes met stemmen!
web polls


42 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Batman vs. Superman ofwel Jurrasic World

Angelater

Avatar

Aangezien ik 'The Avengers' aangenaam vond hoop ik op nog zo'n lekkere film. 'Age Of Ultron' voor mij. Nu alleen nog de verwachtingen verlagen en dan komt het wel goed :E

Mas7

Avatar

1. Terminator
Ik ben heel erg benieuwd hoe deze reboot gaat uitpakken. Jammer dat ze de lijn van Salvation niet hebben doorgetrokken: ik ben 1 van de weinigen die 'm wel goed vond (vooral de eindscenes in de fabriek)

2. Batman VS Superman
Als trouwe fan van Nolan's interpetatie ben ik blij dat ze 'The Dark Knight Trilogy' hebben gelaten voor wat het is! Hulde! Maar ben erg benieuwd of deze 2 helden in een combinatie op het witte scherm wel bij elkaar passen....

3. Star Wars Episode VII
had van mij niet gehoeven, maar ben toch stiekem benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

prehicham

Avatar

Moeilijk kiezen
Maar ik ben wel een grote fan van assassin's creed
Toch voor The avengers gegaan

1. The avengers : Age of Ultron
2. Assassin's Creed
3. Batman VS Superman

gotrunks

Avatar

Komt hunger games deel 3b ook niet uit in 2015?

batmaster

Avatar

Ik zou bijna een jaartje vrij moeten nemen als ik zie wat er allemaal uitkomt. Ik ben een grote Batman fan, maar ik heb toch voor The Avengers 2 gekozen. Ik vond deel 1 zo ontzettend leuk dat ik echt zin heb in deel 2. In Star Wars episode 7 ben ik ook heel erg benieuwd naar!

JamesBond

Avatar

Ik heb gestemd op 'Batman Vs. Superman', maar ik ben eigenlijk het meest benieuwd hoe 'Assassin's Creed' gaat worden :)

Bilbo

Avatar

Batman vs Superman natuurlijk T+)

Aston

Avatar

Avengers versus Batman/Superman deze zomer.

Marvel versus DC comics groter dan ooit deze zomer. :X

Ik kies voorlopig even de nieuwe Avengers.

Ereptile

Avatar

The Avengers 2 en Jurassic Park :P Keuze tussen die twee maar de opbouw naar TA 2 is al bezig :D In 2012 was het The Avengers vs TDRK, en nu weer The Avengers vs Batman & Superman :P

the12rz

Avatar

Al kijk ik het meest uit naar Star Wars 7, heb nu maar op Avengers Age of Ultron gestemd, al ben ik ook erg benieuwt hoe de Assassins Creed film wordt.

Brein8998

Avatar

gotrunks "Komt hunger games deel 3b ook niet uit in 2015?"

Ja Maar niet in de zomer

Duikboot

Avatar

Jurassic World, no doubt...

Duurt alleen nog wel even :‘(

Frietgezicht

Avatar

Smurfs 3 gestemd. Hoop wel op meer emotionele scenes.

movieboy

Avatar

1: batman vs superman
2: Avengers 2
3: Jurassic World
4: Terminator
5: Mad max

Who's with me? :p

Nielsgibby10

Avatar

Ik kijk sowieso uit naar mad max en Terminator ben echt benieuwd wat ze daar mee gaan doen. Maar ik kijk sowieso het meest uit naar Man of steel 2 en Avengers age of ultron

jaime91

Avatar

the12rz "Al kijk ik het meest uit naar Star Wars 7, heb nu maar op Avengers Age of Ultron gestemd, al ben ik ook erg benieuwt hoe de Assassins Creed film wordt."

Sluit me helemaal bij je aan. Alleen ben ik ook zeer benieuwd naar Batman VS Superman. En dan twijfel ik ontzettend tussen The Avengers 2 en Batman VS Superman.

En dan ga ik denk ik toch voor Batman VS Superman. Omdat we al 1 Avengers film gehad hebben en omdat ik ergens toch een beetje bang ben dat de tweede en uiteindelijk derde,vierde etc keer dat die superhelden samenkomen net iets minder episch ofzo word dan de eerste keer. En het is de eerste keer dat Batman en Superman hun paden gaan kruisen op het witte doek. En ook daar wacht ik al flink wat jaartjes op!

Goov25

Avatar

Mijn lijstje:
1. The Avengers: Age of Ultron
2. Assassin's Creed
3. Batman vs Superman
4. Jurassic World

TA2 wil ik heel erg graag zien, ik volg Marvels films al lange tijd en heb volop genoten van de eerste. De andere 3 films, daar ben ik gewoon erg benieuwd naar.

kaedir

Avatar

Ben ik de enige die geen poll ziet..

kaedir

Avatar

Ah nu wel.. best wel apart dat the avengers hoger scoort dan batman vs. superman want dat is toch een comic die nog nooit is verfilmd en the avengers wel..

Steve-O

Avatar

Avengers 2 kan me gestolen worden, ik kies voor Batman vs Superman!

jpleon

Avatar

Wat een kut poll voor mij. :( Kijk eigenlijk naar bijna alles uit! Kan niet kiezen sorry! :P

Turbowizard

Avatar

Te moeilijk

Maar als diehard jp fan en ik er al sinds deel 3 op wacht jurassic world op 1. Verhaallijn klinkt erg gaaf. Hopelijk zien dd dino s er weer net zo uit als in de eerste twee. Derde zag je vaak dat de dino s uit de computer kwamen wat in de eerste twee delen echt veel mooier. Jammer dat er niet meer films zijn met mooie dino s. Dino riders lijkt me ook wel wat vol actie maar dan niet in jp verband.

Op twee toch avengers 2. Ben super fan van de eerste en hoe marvel het in elkaar gepuzzeld heeft. Maja is het ook een tweede keer leuk en mooi. En zitten er niet teveel superhelden in deel twee. Ach zien dan wel . Suoer veel zin in.

Drie superman vs batman. Men of steel vond ik super. Dark knight geniaal . Risses was echt een grote teleurstelling vond ik. Maargoed ieder zijn mening.

Verder verheug ik me ook alvast op fast 8 als die dat jaar uit komt te minste.

Ted 2 ook leuk. Wordt een leuk jaar.

benjamin

Avatar

Gestemd op Tomorrowland: misschien tegendraadse keuze, maar ik merk dat je voor de leukste film vaak moet kijken naar de minder bekende namen. Verder heel wat grote namen, maar ik snap niet wat er zo buitengewoon is: dit jaar hadden we toch ook een Pixar, een paar Marvelfilms en een DC-film.

FilmMaster

Avatar

De nieuwe star wars, daar kijk ik naar uit.

horizon

Avatar

Geen bijster interessante zomer in 2015. Jurassic World en Terminator zijn leuk qua idee maar afwachten of het echt wat wordt.
Superhelden films kunnen me op x-men (en een goede Punisher) na gestolen worden.

Tomorrowland is meest interessant. Dus daar stem op.

Bluemeister

Avatar

horizon "Geen bijster interessante zomer in 2015"


Ben jij blind ofzo?

FilmMaster

Avatar

Bluemeister "Ben jij blind ofzo?"

Lol, er zijn mensen die zich niet in elke titel interesseren. Ik ook niet hoor :)

horizon

Avatar

Bluemeister "Ben jij blind ofzo?"

Nee.
Maar, kom op, de meeste films in de poll zijn leuk om een keer te kijken op tv ofzo.
Zoals gezegd, alleen Tomorrowland heeft kansen om erbovenuit te stijgen.

PRIME

Avatar

Voor mij toch Avengers, al komt Bat vs Super erg dichtbij. Van beide heb ik de comics gelezen waarop het gebaseerd wordt en het zijn uitstekende verhalen.

Wat ik niet snap is dat er, na J2 en J3 (vermakelijk, maar niet meer dan dat) nog zoveel mensen zitten te wachten op een nieuwe Jurassic Park..

Frietgezicht

Avatar

PRIME "
Wat ik niet snap is dat er, na J2 en J3 (vermakelijk, maar niet meer dan dat) nog zoveel mensen zitten te wachten op een nieuwe Jurassic Park.."


Misschien omdat dino's toch enorm vette beesten blijven dus om ze te zien in een goede film(zeg geen topper maar zijn ook geen Uwe Boll-films) blijft toch iets om naar uit te kijken na zo' lange tijd. T-Rex, Raptors en andere nieuwe dino's,heerlijk toch.
Hoewel deel 3 matig is heb ik mij de 1ste keer er goed mee vermaakt. Deel 2 vind ik best sterk vervolg alleen het einde in de stad en dat wijf die raptors door te turnen schopt had anders gemoeten.

ValarMorghulis

Avatar

Frietgezicht "Misschien omdat dino's toch enorm vette beesten blijven dus om ze te zien in een goede film(zeg geen topper maar zijn ook geen Uwe Boll-films) blijft toch iets om naar uit te kijken na zo' lange tijd. T-Rex, Raptors en andere nieuwe dino's,heerlijk toch.
Hoewel deel 3 matig is heb ik mij de 1ste keer er goed mee vermaakt. Deel 2 vind ik best sterk vervolg alleen het einde in de stad en dat wijf die raptors door te turnen schopt had anders gemoeten."

Vroeger zagen ze er nog vet uit (zonder al die CGI van deze tijd)

wncbest

Avatar

Wat een jaar! Ik kijk het meest uit naar Jurassic World en Bond 24!
Naast de films die bovenaan vermeld worden komen ook Bond 24, Mission Impossible 5, Kung Fu Panda 3, The Good Dinosaur, Star Wars 7, Hunger Games 4, The Secret Service, Cinderella en Warcraft naar de bios!

http://www.boxofficemojo.com/schedule/?view=bydate&release=theatrical&yr=2015&p=.htm

SciFiFanaat

Avatar

Gestemd voor de 5e Terminator...kan alleen maar beter dan de voorgaande twee delen. Hoop dat we meer naoorlogse scenes krijgen zoals in de eerste film. Blijft wel de vraag of die uberhaupt wel in de zomer van 2015 uitkomt maar goed.

Hierna Avengers en Star Wars.

B@chelor

Avatar

Batman vs Superman

Pete_027

Avatar

Ben erg benieuwd naar Batman vs. Superman en dan met name naar Ben Affleck als Batman.

Mad Max 4 is ook een film waar ik naar uitkijk. Ik hoop dat deze de sfeer krijgt van deel 1 en 2 en niet zo`n huidig Hollywood sfeertje.

The Avengers, Ted 2, enz wordt meer van hetzelfde van wat we al hebben gezien..

Kilian

Avatar

1. Assassins Creed
2. Batman vs. Superman
3. Avengers: Age of Ultron

nicolaas1982

Avatar

Avengers:age of ultron
Antman
Starwars 7
Fantastic four
Jurasic world
Superman vs. Batman....

en nog meer maar deze moet ik zien!
Word een drukke zomer dan hihihi

Blockbuster

Avatar

Terminator kan alleen maar slechter worden. Jurassic World gekozen. Ben heel benieuwd of dino's na zoveel jaren nog kunnen imponeren. Er is nu nog meer mogelijk op digitaal gebied. Ik vond ze trouwens op hun best in Peter Jackson's King Kong (2005). Dat was wel een coole dino clash.

Decepticon

Avatar

Ik kijk uit naar de meeste films die zomer, maar ik kijk het meest uit naar The Avengers 2: Age Of Ultron.

nieuwslaatste nieuws

meest populair