'Mad Max: Fury Road' favoriete kaskraker (tot op heden)

En welke andere kaskrakers kregen veel van jullie stemmen?

De POLL van verleden week zetten we de [rul=http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=45017]vijftien meest verdienende films[/url] op een rij en stelden we de vraag welke kaskraker jouw favoriet was. Ondanks dat Mad Max: Fury Road financieel gezien op een op veertiende plaats staat, blijkt het wel de favoriete kaskraker van de stemmende FilmTotaal-bezoekers. Fury Road kreeg maar liefst 30 procent van de stemmen.

Uiteraard waren er meer films in trek. Op een tweede plaats eindigde de tot op heden grootste kaskraker van 2015, Jurassic World, met 22 procent. Marvel Studios' Avengers: Age of Ultron wist ook in de dubbele cijfers te belanden met een nette 12 procent van de kleine 1.300 stemmen.

Hieronder de Top 10 kaskrakers (tot op heden):

1. Mad Max: Fury Road - 30%
2. Jurassic World - 22%
3. Avengers: Age of Ultron - 12%
4. Kingsman: The Secret Service - 9%
5. Fast & Furious 7 - 7%
6. Mission: Impossible - Rogue Nation - 6%
7. Inside Out - 6%
8. Ant-Man - 2%
9. Terminator Genisys - 2%
10. De overige titels met 1%

Dit jaar verschijnen nog een aantal films zie zich tussen bovengenoemde titels gaan wurmen. Uiteraard zal Star Wars: The Force Awakens de kassa's doen laten rinkelen, maar ook Spectre, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, The Good Dinosaur en The Hateful Eight zullen nog wel wat dollars gaan opbrengen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.



NieuwsFilm

meest populair