Keert Samuel L. Jackson nog een tiende keer terug als Nick Fury?

Op weg naar een nog indrukwekkender aantal...

We hebben het de laatste jaren dan wel wat minder gehoord over Samuel L. Jackson's bekende Nick Fury personage, toch heeft de acteur een heel belangrijke rol in het Marvel universum. Jackson heeft maar liefst zeven keer Fury gespeeld; Iron Man, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier en Avengers: Age of Ultron. Dat is al een indrukwekkende lijst, maar de 68-jarige Jackson heeft sowieso nog een contract voor andere twee films, namelijk de aankomende Avengers: Infinity War en het vervolg hierop, wat het totaal op negen zou brengen. Het had daarbij kunnen blijven, maar het lijkt erop dat Nick Fury zelfs een tiende keer zal komen opdagen, nu voor Captain Marvel.

Dit liet Christopher M. weten, die werkt voor de filmsite Omega Underground en de nieuwtjes op deze site kloppen meestal wel. Zo beweert Christopher dat het filmen begint in januari onder de werktitel 'Warbird'. Normaal gesproken zullen de opnames ongeveer 5 maanden duren. Verder is er nog maar weinig bekend over de film, buiten dat Brie Larson (bekend van o.a. Room) het titelpersonage zal spelen en het een origin story zal zijn die gedeeltelijk zal draaien om het 'Quantum Realm', zoals dat ook al het geval was in Ant-Man.

Mocht dit gerucht waar zijn, dan is het niet de eerste keer dat beide acteurs samenwerken; eerder dit jaar waren ze al te zien in Kong: Skull Island, naast een andere bekende MCU acteur, Tom Hiddleston, die al meerdere malen de grote villain speelde, Loki.



NieuwsFilm

meest populair