TV-tips week 49: The Hobbit 2, Toy Story & meer

TV-tips week 49: The Hobbit 2, Toy Story & meer

Welke films mag je deze week niet missen op tv?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Paddington (2014)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paul King | Cast: Tim Downie, Madeleine Worrall, Lottie Steer, Geoffrey Palmer

Paddington reist naar Londen, op zoek naar een nieuw thuis. Paddington realiseert zich al gauw dat het leven in de stad niet zo romantisch is als hij zich voorgesteld had. Totdat hij de vriendelijke Brown familie ontmoet, die het label op zijn nek lezen: "Let alsjeblieft op deze beer. Bedankt.", en hem een tijdelijk thuis bieden. Alles lijkt goed, totdat een taxidermist zijn oog op Paddington laat vallen.

Lees de recensie van Paddington geschreven door Lieuwe van Albada -

Bekijk de trailer van Paddington.

Toy Story (1995)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: John Lasseter | Cast: Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney

Confrontatie tussen de oude speelgoedcowboy Woody en het nieuwe speeltje Buzz Lightyear - met als inzet 'Wie wordt het favoriete speeltje van de baas'. Woody probeert de nieuwe concurrentie uit Taiwan kwijt te raken. Bekijk de trailer van Toy Story.

Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Beeban Kidron | Cast: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner

Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven. Bekijk de trailer van Bridget Jones: The Edge of Reason.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Turturro

Vlak na de aankondiging van wat alweer de derde film in de Transformers franchise wordt, besloot Michael Bay bekend te maken dat de film een stuk anders zou worden dan de eerdere twee films. Daarvan werd vooral Revenge of the Fallen, de tweede film, niet al te positief onthaald door critici. Op RottenTomatoes scoorde de film op basis van 234 recensies slechts 20%. Daarom besloot Bay en zijn schrijversteam waarschijnlijk dieper in te gaan op de personages. Waar deel twee een groots opgezette film was, zou deel drie, zo luidde de aankondiging, een stuk kleinschaliger zijn. Daarnaast moest Dark of the Moon een stuk - hoe kan het ook anders - duisterder worden en emotioneler. Of dat echt zo is, kunnen we over ongeveer een maand zien, maar als we de eerste recensie die recentelijk op AICN verscheen moeten geloven, blijkt dat wel gelukt te zijn. In Dark of the Moon vinden de Autobots uit dat er een ruimteschip van Cybertron op de maan verborgen is. Een race tegen de Decepticons begint om het ruimteschip te bereiken en haar geheimen te leren en zo het lot van de Transformers te bepalen.

Lees de recensie van Transformers: Dark of the Moon geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Transformers: Dark of the Moon.

S.W.A.T. (2003)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Clark Johnson | Cast: Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez, LL Cool J

Een gearresteerde drugsbaas wordt door het SWAT-team van de politie van Los Angeles de stad uit gebracht naar de gevangenis. Wanneer de drugsbaas een beloning van 100 miljoen uitlooft voor de persoon die hem weet te bevrijden wordt al snel duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus gaat worden.

Lees de recensie van S.W.A.T. geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van S.W.A.T..

Tower Heist (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Brett Ratner | Cast: Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda

Een groep gewone mannen wil twintig miljoen dollar stelen van een miljardair die een crimineel bleek te zijn en miljarden heeft gestolen, waaronder hun pensioengeld.

Lees de recensie van Tower Heist geschreven door Pim Wijers -

Bekijk de trailer van Tower Heist.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Peter Jackson | Cast: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott

'The Hobbit: The Desolation of Smaug' pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in 'An Unexpected Journey'. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen op de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt.

Lees de recensie van The Hobbit: The Desolation of Smaug geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Hobbit: The Desolation of Smaug.


NieuwsFilm

meest populair