Dvd's week 3: American Made, Kidnap & meer

Dvd's week 3: American Made, Kidnap & meer

Welke films komen allemaal uit op thuismedia deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Kidnap (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Luis Prieto | Cast: Halle Berry, Dana Michelle Gourrier, Lew Temple, Christopher Berry

Een moeder laat zich door niets of niemand tegenhouden in haar gevecht haar ontvoerde zoon terug te krijgen.

Lees de recensie van Kidnap geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Kidnap.

American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons

Mena volgt Barry Seal, een zwaarlijvige piloot die zijn geld verdient met het verschepen van wapens en drugs voor zowel de CIA als het Medeillin-drugskartel.

Lees de recensie van American Made geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van American Made.

This Is Your Death (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Giancarlo Esposito | Cast: Josh Duhamel, Giancarlo Esposito, Famke Janssen, Caitlin Fitzgerald

Het publiek van vandaag is helemaal verzot op het zien hoe anderen zichzelf pijndoen en vernederen. Op de landelijke televisie lopen argumenten uit in ruzies, bloedige gevechten en grootse schandalen. Het is de ultieme bron van entertainment. Adam Rogers besluit hierop in te spelen met een nieuw tv-programma genaamd 'This Is Your Death' waarin deelnemers hun eigen leven beëindigen voor geld. De gastheer zal enkel tevreden zijn als zijn show het best bekeken programma op tv is. Niets zal hem tegenhouden, zelfs niet als hij zijn eigen menselijkheid moet opofferen. Bekijk de trailer van This Is Your Death.

Tulipani: Liefde, Eer en een Fiets (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike van Diem | Cast: Ksenia Solo, Giancarlo Giannini, Anneke Sluiters, Gijs Naber

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer (Gijs Naber) die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur (Giancarlo Giannini) te achterhalen wat er daad-werkelijk gebeurde.

Lees de recensie van Tulipani: Liefde, Eer en een Fiets geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Tulipani: Liefde, Eer en een Fiets.

The Beguiled (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sofia Coppola | Cast: Kirsten Dunst, Nicole Kidman, Elle Fanning, Colin Farrell

Een soldaat van de Union wordt gevangen gehouden in een meisjesschool van de Conferates. Hij begint langzaam hun harten te veroveren.

Lees de recensie van The Beguiled geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van The Beguiled.

Gifted (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan, Jenny Slate

De vrijgezelle Frank Adler voedt zijn hoogbegaafde nichtje Mary in een kustplaatsje van Florida op. Frank probeert haar een gelukkig leven te geven, maar dat plan verandert als zijn moeder het talent van het meisje ontdekt en hen uit elkaar wil halen.

Lees de recensie van Gifted geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Gifted.

The Covenant (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Conway | Cast: Monica Engesser, Owen Conway, Clint James, Sanford Gibbons

Na de tragische dood van haar man en dochter, trekt Sarah Doyle in bij haar van haar vervreemde broer Richard. Als nel krijgt ze bovennatuurlijke dromen en roept Richard de hulp van een paranormaal onderzoeker in, om haar ziel te redden.

Daphne (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Mackie Burns | Cast: Emily Beecham, Geraldine James, Tom Vaughan-Lawlor, Nathaniel Martello-White

Daphne, 31, Londenaar. Ze heeft drukke dagen, hectische nachten, vrienden, familie, geliefden en nog veel meer afleiding. Maar ze is te jong om snel te settelen en te oud om doelloos te blijven leven. Op een avond dwingen onverwachte gebeurtenissen haar keuzes te maken.

Lees de recensie van Daphne geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Daphne.

Una Mujer Fantástica (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sebastián Lelio | Cast: Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim

Marina is een serveerster die wat extra verdient als zangeres in een nachtclub. Als haar oudere vriend overlijdt, komt haar leven op z'n kop te staan.

Lees de recensie van Una Mujer Fantástica geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Una Mujer Fantástica.

Die göttliche Ordnung (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Petra Biondina Volpe | Cast: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek, Rachel Braunschweig, Sibylle Brunner

Zwitserland, 1971: Nora is een jonge huisvrouw en moeder, die samen met haar twee zoons en echtgenoot in een vredig nieuw dorpje woont. Hier in het Zwitserse platteland wordt bijna niets gevoeld van de sociale onrust die de beweging van Mei 1968 veroorzaakt heeft. Nora's leven is namelijk onveranderd gebleven. Tot ze besluit op te komen voor haar rechten als vrouw en te willen stemmen. Bekijk de trailer van Die göttliche Ordnung.

Dance Academy: The Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeffrey Walker | Cast: Alex Acosta, Alicia Banit, Chris Bartlett, Ryu Bautista

Volgt de oorspronkelijke leden van de Dance Academy tv-show, en volgt waar de personages nu in hun levens zijn. Bekijk de trailer van Dance Academy: The Movie.

Walk with Me (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Francis, Max Pugh | Cast: Benedict Cumberbatch, Brother Pháp De, Brother Pháp Dung, Thich Nhat Hanh

Walk with Me is een film over een gemeenschap van Zen Boeddhistische monniken en nonnen die hun levens gewijd hebben aan het zichzelf eigen maken van mindfullness en hun beroemde leraar Thich Nhat Hanh.

Lees de recensie van Walk with Me geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Walk with Me.

Brawl in Cell Block 99 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: S. Craig Zahler | Cast: Jennifer Carpenter, Vince Vaughn, Don Johnson, Tom Guiry

Bradley Thomas is een voormalig bokser wiens leven afbrokkelt. Hij raakt zijn baan als automonteur kwijt en daarbovenop staat zijn huwelijk op springen. Op dit kruispunt in zijn leven ziet hij geen betere optie dan voor een oude maat te gaan werken als drugskoerier. Zijn situatie verbetert op tijdelijke basis, maar dan breekt er een vuurgevecht uit tussen een groep politieagenten en zijn meedogenloze handlangers. Wanneer de rook is opgetrokken zit Bradley in de gevangenis, omringd door vijanden. Door hen wordt hij gedwongen gewelddadige handelingen uit te voeren, die al snel de gevangenis in een barbaarse slagveld veranderen.

Good Time (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Safdie, Joshua Safdie | Cast: Jennifer Jason Leigh, Robert Pattinson, Barkhad Abdi, Ben Safdie

Nadat een bankoverval mislukt en zijn jongere broer in de bak terecht komt, vertrekt Constantine Nikas op een reis door de onderwereld van New York in een gevaarlijke poging zijn broertje vrij te krijgen. Gedurende één nacht, vervalt Constantine in geweld en chaso in een race tegen de klok om zijn broer en ook zichzelf te redden.

Lees de recensie van Good Time geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Good Time.

The Stolen (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niall Johnson | Cast: Alice Eve, Jack Davenport, Graham McTavish, Richard O'Brien

Het verhaal van een vrouw die haar ontvoerde zoon moet opsporen. Ze probeert haar weg te vinden door een wereld die ze niet kent, met op elk moment groot gevaar. Bekijk de trailer van The Stolen.

Anne of Green Gables (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Kent Harrison | Cast: Ella Ballentine, Martin Sheen, Sara Botsford, Julia Lalonde

Een hervertelling van het klassieke verhaal van Anne Shirley. Zij is een weeskind dat per ongeluk naar een echtpaar gestuurd wordt dat een jongetje had willen adopteren. Bekijk de trailer van Anne of Green Gables.

The Body Tree (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Dunn | Cast: Erica Dasher, Emma Dumont, Kyle Jones, Ivanna Sakhno

Als een groep Amerikanen naar Rusland reist om hun vermoorde vriend te eren, ontdekken ze dat ze allemaal in levensgevaar verkeren. Bekijk de trailer van The Body Tree.

NieuwsFilm

meest populair