De topfilms die in september op Netflix verschijnen

De topfilms die in september op Netflix verschijnen

Met zowat alles van Marvel!

Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor september. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Ditmaal een overzicht met vijf topfilms, gevolgd door een compleet overzicht met alle nieuwe titels.

The Avengers (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joss Whedon | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth | Bekijk de trailer
De film die bewees dat de Marvel-formule werkt, keert terug naar Netflix. In deze heerlijke actiefilm, vol aanstekelijke humor, krijgen de grootste helden van de aarde te maken met zo'n grote bedreiging dat ze wel moeten samenwerken. Het is de halfbroer van Thor, Loki, die het op de heerschappij over onze planeet voorzien heeft. Aan de Avengers de taak om hem daarvan te weerhouden. Vanaf 1 september te streamen.

Senna (2010)
Regie: Asif Kapadia | Cast: Ayrton Senna, Alain Prost, Frank Williams, Ron Dennis | Scenario: | Genre(s): Documentaire, Biografie, Sport | | Kijkwijzer: | Bekijk de trailer
Bekijk de afbeeldingDe beste formule 1-chauffeur van de wereld: Senna. Deze documentaire kijkt naar zijn racetijd in 1984 tot zijn ontijdige dood een decennium later. Een machtig geheel dat kijkt naar het leven en werk van de drievoudig wereldkampioen. Central staat niet alleen zijn werk als coureur, maar ook zijn constante zoektocht naar perfectie en de mythische status die hij verwierf. Vanaf 1 september te streamen.

Thor: Ragnarok (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba | Bekijk de trailer
Marvel realiseerde zich dat niemand Thor echt serieus kan nemen. Het resultaat: deze derde film rond het personage, gemaakt door cultheld Taika Waititi. Alles wordt op de kop gezet. Thor blijkt een kwaadaardige zus te hebben, Hela, die vrijkomt als zijn pa doodgaat. Ze vernietigt zijn hamer en verbant hem naar de andere kant van het universum. Waarop een race tegen de tijd begint om op tijd terug te komen in Asgard en te voorkomen dat het land verwoest wordt. Vanaf 7 september te streamen.

Jane (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Morgen | Cast: Jane Goodall | Bekijk de trailer
Een mooie documentaire over het leven van Jane Goodall. Gebruikt is ruim honderd uur aan niet eerder gezien beeldmateriaal dat in de archieven van National Geographic lag. Brett Morgen maakte daarvan deze film over de vrouw die decennia lang onderzoek deed naar chimpanzees en schokkende ontdekkingen deed. Vanaf 12 september te streamen.

Coco (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Unkrich, Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Alanna Ubach | Bekijk de trailer
Heerlijke Pixar-film, die mooi in elkaar steekt en de uiste vragen stelt over cultuur, familie, het leven en de dood. Coco is een muzikale film waarin het jongetje Miguel wil bewijzen dat hij echt wel iets kan met muziek. Daarvoor vertrekt hij op een epische reis, die hem naar het land van de doden brengt. Vanaf 14 september te streamen.

En verder...
1 september
About A Boy (2002)
Ant-Man (2015)
Apollo 13 (1995)
Avengers: Age of Ultron (2015)
Atonement (2007)
Basic Instinct (1992)
Captain America: The First Avenger (2011)
Iron Man 2 (2010)
Iron Man 3 (2013)
The Mummy (1999)
The Mummy Returns (2001)
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
The Ring (2002)

3 september
The Debt Collector (2018)

7 september
The Most Assassinated Woman in the World (2018)
Sierra Burgess is a Loser (2018)

12 september
On My Skin (2018)

14 september
The Angel (2018)
The Land of Steady Habits (2018)


NieuwsFilm

meest populair