Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

En dat zijn nogal wat toptitels!

Het was een mooie week op Amazon Prime Video. Wat eigenlijk wel moest, aangezien de streamingdienst afgelopen week echt in de markt werd gezet in Nederland, met een grote mediacampagne. Maar we mogen niet klagen.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
'Hobbs and Shaw' volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.


Shadow (2018)
Het verhaal speelt zich af in de periode van de Drie Koninkrijken (in de derde eeuw). De relatie tussen een verbannen koning en diens generaal wordt verkend als ze de handen in elkaar slaan en een plan beramen om hun koninkrijk te heroveren. Ze krijgen hierbij hulp van zijn ontheemde, tevens verbannen, volk. De koning is een ambitieuze man die geen geweld schuwt, zijn generaal een visionair die maar al te graag het gevecht wil winnen, maar zich hiervoor in het geheim wil voorbereiden. Ook de vrouwen uit het paleis worstelen met het leven. Zij pogen verlossing te vinden in een wereld waarin geen plek is voor hen.


The Neverending Story (1984)
Bastian wordt altijd op school gepest. Op een dag vlucht hij naar een boekenwinkel, waar een oude man hem een boek geeft over een jongen die het fantasierijk Fantasia kan redden van boze krachten. Zijn fantasie en de werkelijkheid gaan echter doorelkaar lopen.


The Aviator (2004)
De film vertelt het waargebeurde verhaal van regisseur en vliegtuigbouwer Howard Hughes. Vanuit een fascinatie voor vliegtuigen probeert Hughes vanaf de jaren '30 voortdurend de grenzen op dit gebied te verleggen. Ondertussen heeft hij twee liefdesaffaires met Hollywood legendes Katharine Hepburn en Ava Gardner en ondervindt hij steeds meer problemen van zijn smetvrees. Vlak na de oorlog raakt Hughes in een strijd verwikkeld om de macht in het transatlantische luchtruim.


Silver Linings Playbook (2012)
Pat heeft na een metale inzinking alles verloren. Zijn huis, zijn vrouw en zijn baan. Hij woont weer bij zijn moeder Dolores en vader Pat Sr. Maar dit weet hem er niet van te weerhouden om vooral vooruit te denken. Al komt dit waarschijnlijk mede door de manische status van zijn bipolaire stoornis. Wanneer Pat bij vrienden Tiffany, van wie hij denkt dat ze nog gekker is dan hij, ontmoet ziet Pat een kans om opnieuw in contact te komen met zijn vrouw. Tiffany besluit Pat te helpen, maar in ruil daarvoor moet hij haar helpen met een danswedstrijd.


Memento (2000)
Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is ernstig beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord van z'n vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z'n slechte geheugen kan hij alleen behoorlijk functioneren door het constant maken van aantekeningen, tatoeages en het maken van polaroid foto's.


Gangs of New York (2002)
De Ierse immigranten die New York binnenkomen zorgen voor conflicten met de oorspronkelijke inwoners. Amsterdam Vallon wil de moord op zijn vader wreken door een oorlog te ontketenen.


Filmreeks: Twilight
Amazon voegde ook de volledige Twilight Saga toe:
Twilight (2008)
The Twilight Saga: New Moon (2009)
The Twilight Saga: Eclipse (2010)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)


Filmreeks: Step Up
Amazon voegde ook de volledige Step Up-franchise toetoe:
Step Up (2006)
Step Up 2: The Streets (2008)
Step Up 3D (2010)
Step Up 4: Revolution (2012)
Step Up 5: All-In (2014)


En verder
Ook voegde Amazon Prime andere films toe. Dat zijn de volgende titels:
Trance (2020)
Chhota Bheem Kung Fu Dhamaka (2019)
Assimilate (2019)
Laws of Attraction (2004)
Mayabazaar 2016 (2020)
Dirty Dancing (1987)
Contraband (2012)
Hitch (2005)
Flipped (2010)


NieuwsFilm

meest populair