Prime Video voegde deze week weer 15 knallers toe

Prime Video voegde deze week weer 15 knallers toe

Check hier de nieuwe films op Prime Video.

Het was een prima week op Prime Video. We zetten zoals je van ons gewend bent op deze zondag weer de nieuwe toevoegingen aan de streamingdienst op een rij.

Bombshell (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jay Roach | Cast: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow
Een onthullende kijk in het meest krachtige en controversiële media-imperium wat Amerika ooit gekend heeft; Fox News. Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie.

Freaky (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O'Connor, Misha Osherovich
Als de mystieke, oude dolk van de meedogenloze seriemoordenaar 'The Butcher' ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad. Met hulp van haar vrienden racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken.

The Bookshop (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Isabel Coixet | Cast: Emily Mortimer, Bill Nighy, Patricia Clarkson, Hunter Tremayne
Engeland, 1959. Een vrouw besluit, tegen de zin van de beleefde maar meedogenloze oppositie, een boekwinkel te openen. Die beslissing opent al snel een politiek mijnenveld.

In Oranje (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joram Lürsen | Cast: Yannick van de Velde, Thomas Acda, Wendy Van Dijk, Peter Blok
Remco is een 12-jarig, fanatiek voetbaltalentje met maar één droom: te mogen spelen in het Nederlands Elftal. Zijn vader Erik is minstens net zo fanatiek in het coachen van Remco. Wanneer Erik plotseling sterft, stort Remco's wereld in en heeft hij zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt z'n oma om hulp, maar dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen...

Bloedlink (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joram Lürsen | Cast: Chico Kenzari, Tygo Gernandt, Sarah Chronis
De ex-gevangenen Victor en Rico bedenken een waterdicht plan om miljonairsdochter Laura te ontvoeren. Ze nemen haar mee naar een afgelegen, geluidsdichte ruimte en daarna verschuiven de machtsverhoudingen. Wie is nu precies de dader? En wie het slachtoffer?

Vicky Cristina Barcelona (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Woody Allen | Cast: Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Christopher Evan Welch, Chris Messina
Vicky en Cristina zijn twee hartsvriendinnen met tegengestelde karakters. Bij Vicky, die verloofd is met een degelijke jongeman, overheerst de rede, terwijl Cristina zich laat leiden door haar gevoelens en voortdurend op zoek is naar nieuwe passies en sexuele ervaringen. Wanneer ze de kans krijgen om de zomer in Barcelona door te brengen, zijn ze allebei dolenthousiast : Vicky wil nog voor haar huwelijk een master behalen, terwijl Cristina na haar laatste liefdesperikelen behoefte heeft aan iets nieuws. Op een avond ontmoeten ze in een kunstgalerij een Spaanse schilder. Juan Antonio is knap, sensueel en verleidelijk en doet hen een nogal ongewoon voorstel. Maar die nieuwe vriendschap valt niet in de smaak van Juan Antonio's ex-vriendin.

This Must Be the Place (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paolo Sorrentino | Cast: Sean Penn, Frances McDormand, Judd Hirsch, Eve Hewson
De excentrieke Cheyenne was ooit een succesvol popster. Muziek maakt hij allang niet meer, maar hij kleedt zich nog dagelijks alsof hij zó het podium op moet. Zijn leven kabbelt voorbij, totdat zijn vader overlijdt. Hij vertrekt naar Amerika en zet zijn vaders zoektocht naar een oorlogsmisdadiger voort. Zijn reis voert hem dwars door het land. Hij ontmoet bijzondere mensen, ontroert ze met zijn wijsheden en grappen en laat ze in verbazing achter. Zelf voelt hij zich meer en meer thuis in het leven.

The Artist (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michel Hazanavicius | Cast: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman, James Cromwell
The Artist is een variant op A Star is Born en gaat over de filmster George Valentin, die zijn carrière in elkaar ziet storten als in Hollywood plotseling films met geluid kunnen worden gemaakt. Het is lastig te verkroppen voor George, zeker als hij een relatie krijgt met de jonge Peppy Miller, wiens carrière door de techonologische ontwikkelingen juist als een raket omhoogschiet.

Shame (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Michael Fassbender, Lucy Walters, Mari-Ange Ramirez, James Badge Dale
Brandon (Michael Fassbender) is een dertiger die in New York woont en moeite heeft om zijn seksleven onder controle te houden. Hij is verslaafd aan pornografie en hierdoor heeft hij moeite om echte relaties met vrouwen aan te knopen. Slechts één vrouw kan echt dicht bij hem komen: zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy (Carey Mulligan). Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden een normaal leven te leiden, Sissy weet wel beter. Wanneer ze bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Broer en zus brengen immers het slechtste in elkaar naar boven.

La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2 (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Abdel Kechiche | Cast: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Salim Kechiouche, Aurélien Recoing
De 15-jarige Adèle droomt van de liefde. Wanneer ze de geheimzinnige, blauwharige Emma ontmoet, neemt haar leven een andere wending. Door Emma leert ze zichzelf beter kennen en zo ontdekt ze langzamerhand dat ze op meisjes valt.

Before Midnight (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Linklater | Cast: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick, Jennifer Prior
In de derde "Before" ontmoeten Jesse en Celine negen jaar later in Griekenland. Het is bijna twee decennia geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de trein naar Wenen. Voor de klok middernacht slaat, zal er een nieuwe episode in hun verhaal bijgeschreven zijn.

A Single Man (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Colin Firth, Julianne Moore, Nicholas Hoult, Matthew Goode
Los Angeles 1962, het hoogtepunt in de Cuba crisis. De Britse homofiele professor George Falconer (Colin Firth) worstelt met de betekenis van het leven na de dood van zijn partner, Jim (Matthew Goode). George leeft compleet met zijn gedachten in het verleden en kan zich geen beeld van de toekomst vormen. We volgen hem gedurende een dag waarop een serie ontmoetingen en gebeurtenissen George er toe doen besluiten dat er geen betekenis aan het leven zit na Jim. George wordt bijgestaan door zijn beste vriendin Charley (Julianne Moore) die zo haar eigen vragen over haar toekomst heeft. Gebaseerd op de gelijknamige roman door Christopher Isherwood.

Tonio (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Pierre Bokma, Rifka Lodeizen, Chris Peters, Stefanie van Leersum
Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

Het geheim (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joram Lürsen | Cast: Thor Braun, Theo Maassen, Chantal Janzen, Sanne Lith
De achtjarige Ben leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie.

Buiten is het Feest (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jelle Nesna | Cast: Rivka de Leon, Romy Gevers
De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

NieuwsFilm

meest populair