Zin in meer na 'Top Gun: Maverick'? 5 spannende Tom Cruise-films die nu op Netflix staan!

Met zijn nieuwe films bewijst de ster terug te zijn van nooit weggeweest. Van welke van zijn andere films geniet jij dit weekend?

Met zijn nieuwe film Top Gun: Maverick in de bioscoop, het vervolg van Top Gun uit 1986, en de nieuwe Mission Impossible in aantocht staat Tom Cruise weer in de schijnwerpers. In welke andere films speelde hij nog meer?

We zetten voor je op een rijtje in welke actiefilms Tom Cruise verder een enerverende rol neerzet, die ook gewoon meteen op Netflix te zien zijn!


1. Jack Reacher (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike | Duur: 130 min | Recensie
'Jack Reacher' onder regie van Christopher McQuarrie (The Way of the Gun, 2000) gaat over de ex-militair Jack Reacher die de moord op vijf onschuldige mensen onderzoekt. Hoewel er een verdachte is, twijfelt hij aan de schuld van deze persoon en diept hij de zaak verder uit.

Kijk de film nu op Netflix.

2. Jack Reacher: Never Go back (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Zwick | Cast: Tom Cruise, Coby Smulders | Duur: 118 min | Recensie
Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan. Schijnbaar was hier ook een kind bij betrokken. Reacher gaat op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI, de politie en een zooitje criminelen hem weten te achterhalen.

Kijk de film nu op Netflix.


3. War of the Worlds (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Cruise, Dakota Fanning | Duur: 116 min | Recensie
Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernieling achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

Kijk de film nu op Netflix.

4. Knight and Day (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Tom Cruise, Cameron Diaz | Duur: 109 min | Recensie
Knight & Day gaat over een eenzame vrouw (Diaz) wier ogenschijnlijk onschuldige blind date haar leven op de kop zet wanneer een superspion (Cruise) haar meeneemt op een gewelddadige wereldreis om een batterij te beschermen die de sleutel bevat tot een oneindige krachtbron.

Kijk de film nu op Netflix.

5. Edge of Tomorrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie:
Doug Liman
| Cast: Tom Cruise, Emily Blunt | Duur: 113min | Recensie
In 'Edge of Tomorrow' is de mens in oorlog met een buitenaards ras, genaamd de Mimics. Lt. Col. Bill Cage (Cruise) heeft nog nooit gevochten, maar op een dag verliest hij zijn rang en wordt hij op een gevaarlijke missie gestuurd. Cage wordt binnen een paar minuten gedood, maar weet een van de aliens te doden. Vreemd genoeg wordt hij weer wakker, aan het begin van dezelfde helse dag, en moet hij weer vechten. Weer delft hij het onderspit en weer wordt hij wakker. Het directe contact met het buitenaardse wezen heeft hem in een tijdlus gegooid. Maar elke keer wordt Cage sterker, slimmer en wordt hij een gedegen tegenstander van de Mimics. Zijn strijd wordt de sleutel tot het verslaan van de buitenaardse wezens en het redden van de aarde.

Kijk de film nu op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair