Netflix voegt deze 20 films nieuw toe in juli!

Netflix voegt veel nieuws toe!

Jim Pedd 23 juni 2022 18:13 in Featured
De Russo-broers maakten van Marvel Studios de overstap naar Netflix. En komen nu met The Gray Man. Vandaag zetten we die film en meer op een rij, dat je in juli op Netflix kunt verwachten.

Jersey Girl (2004)
Regie: Kevin Smith | Cast: Betty Aberlin, Matt McFarland, Sarah Stafford, Paulie Litt | Releasedatum: 1 juli
Ollie Trinke (Ben Affleck) is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude (Jennifer Lopez) en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje verandert tragisch als zijn vrouw overlijdt. In één klap is hij een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij noodgedwongen weer bij zijn vader gaan wonen in zijn geboorteplaats New Jersey. Met hulp van de mooie, jonge Maya (Liv Tyler) probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Zij en zijn ontwapenende dochtertje Gertie laten hem inzien dat je soms het verleden achter je moet laten om gelukkig te worden.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)
Regie: Jan de Bont | Cast: Angelina Jolie, Gerard Butler, Ciarán Hinds, Chris Barrie | Releasedatum: 1 juli
In het tweede deel van Tomb Raider moet Lara Croft (Angelina Jolie) op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.

The Ringer (2005)
Regie: Barry W. Blaustein | Cast: Johnny Knoxville, Brian Cox, Katherine Heigl, Jed Rees | Releasedatum: 1 juli
Steve Barker (Johnny Knoxville) verlaagt zichzelf tot een absoluut dieptepunt om aan geld te komen: hij doet zich voor als geestelijk gehandicapt om zo mee te kunnen doen met de Special Olympics. Hij wordt echter met gemak overtroffen door zijn mede Olympians, die niet alleen betere atleten zijn, maar beter doorhebben hoe de wereld in elkaar steekt. Steve wordt door zijn medesporters al snel ontdekt als een oplichter, maar omdat iedereen graag ziet dat de verwaande kampioen Jimmy wordt verslagen, proberen ze de valsspeler naar de overwinning te helpen. Samen trainen ze Steve tot een betere atleet en bovenal een beter mens.

Hello, Goodbye and Everything in Between (2022)
Regie: Michael Lewen | Cast: Jordan Fisher, Jennifer Robertson, Julia Benson, Sarah Grey | Releasedatum: 6 juli
Nadat ze hadden besloten om uit elkaar te gaan vóór de universiteit, heeft een koppel een laatste afspraakje. Ze vragen zich af of ze voor altijd afscheid moeten nemen.

Ranveer vs. Wild with Bear Grylls (2022)
Regie: Khuzema Haveliwala | Cast: Ranveer Singh, Bear Grylls, Karan Kapadia | Releasedatum: 8 juli
Klik door deze interactieve special waarin superster Ranveer Singh en avonturier Bear Grylls de Servische wildernis trotseren om een zeldzame bloem te vinden.

The Sea Beast (2022)
Regie: Chris Williams | Cast: Dan Stevens, Karl Urban, Jared Harris, Kathy Burke | Releasedatum: 8 juli
We bevinden ons in een tijd waarin angstaanjagende monsters over de zeeën heersten en monsterjagers helden waren. De grootste held onder hen is Jacob Holland. Wanneer de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling op Jacobs schip verstopt, heeft deze er een onverwachte bondgenoot bij. Samen gaan ze op een episch avontuur.

Dangerous Liaisons (2022)
Regie: Rachel Suissa | Cast: Alexis Michalik, Julien Lopez, Aymeric Fougeron, Paola Locatelli | Releasedatum: 8 juli
De zeventienjarige Célène is idealistisch, gelooft in absolute liefde en is meer geïnteresseerd in lezen dan sociale netwerken. Ze bereidt zich voor om een tijdje gescheiden te leven van haar verloofde Pierre, en vertrekt van Parijs naar Biarritz. Daar moet ze het al snel opnemen tegen de valse elite van haar nieuwe school, die geregeerd wordt door de voormalige grote filmster en Instagram-koningin Vanessa, en de beroemde surfer Tristan. Hij is zowel gevaarlijk als verleidelijk. Célène wordt verliefd op hem en heeft geen idee dat ze in het middelpunt staat van een wrede weddenschap tussen Tristan en Vanessa. Hoe ver zullen ze gaan?

Incantation (2022)
Regie: Kevin Ko | Cast: Hsuan-yen Tsai, Ying-hsien Kao, Sean Lin, Ching-Yu Wen | Releasedatum: 8 juli
Zes jaar geleden opende Ruonan en haar vrienden de jacht op spoken. Tijdens een cultusritueel in een afgelegen bergdorp betraden ze een verboden tunnel van taboe, waardoor ze een gruwelijke vloek ontketenden en verspreidden. Ruonan overleefde als enige de macabere gebeurtenis. In het heden krijgt ze na een psychiatrische behandeling de voogdijschap over haar dochter Duoduo terug. Maar dan ontdekt Ruonan dat de vloek bezit heeft genomen van haar dochter.

Malnazidos (2020)
Regie: Alberto de Toro, Javier Ruiz Caldera | Cast: Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes | Releasedatum: 11 juli
De Spaanse Burgeroorlog. Maanden van bloedige gevechten laten duizenden doden in de loopgraven achter. Jan Lozano, kapitein van de vijfde aanvalsbrigade, is bezig met een missie die hem toevertrouwd is als hij samen met een jonge chauffeur gevangengenomen wordt door een peloton van de vijand. De mogelijkheid om geëxecuteerd te worden neemt af wanneer een nieuwe, onbekende vijand opduikt: vleesetende zombies gecreëerd in een nazi-experiment. Beide rivaliserende partijen moeten zich verenigen en hun wederzijdse haat opzij zetten om te overleven.

For Jojo (2022)
Regie: Barbara Ott | Cast: Caro Cult, Nina Gummich, Steven Sowah, Louis Nitsche | Releasedatum: 11 juli
Jojo en Paula zijn onafscheidelijke beste vriendinnen sinds hun kindertijd. In Berlijn genieten ze van hun leven als jonge alleenstaande vrouwen. Maar wanneer Jojo verliefd wordt op een jongeman uit haar geboortestad, stort Paula's wereld in. Ze doet er vervolgens alles aan om Jojo ervan te weerhouden de grootste fout van haar leven te maken: trouwen.

Under the Amalfi Sun (2022)
Regie: Martina Pastori | Cast: Lorenzo Zurzolo, Isabella Ferrari, Ludovica Martino, Luca Ward | Releasedatum: 13 juli
Een jaar nadat hun romance begon in Riccione, Vincenzo en Camilla herenigen zij zich voor een vakantie aan de Amalfi-kust en testen ze hun liefde.

Jaadugar (2022)
Regie: Sameer Saxena | Cast: Jitendra Kumar, Javed Jaffrey, Arushi Sharma, Bikram Malati | Releasedatum: 15 juli
Meenu woont in het stadje Neemuch waar iedereen van voetbal houdt. Zelf heeft hij niets met de sport, en ook geen atletische vaardigheden. Maar Meenu, die liever op het podium staat als goochelaar, wordt gedwongen om mee te doen aan een lokaal voetbaltoernooi als hij de vrouw van zijn dromen ontmoet. Om met haar te trouwen zal Meenu met zijn team moeten winnen. Er zijn slechts twee dingen tegen hem: het meisje houdt niet van hem terug en Meenu's team heeft in jaren geen wedstrijd gewonnen. Uiteindelijk ontdekt hij dat zijn training als showman van pas kan komen op het voetbalveld.

Persuasion (2022)
Regie: Carrie Cracknell | Cast: Dakota Johnson, Henry Golding, Suki Waterhouse, Richard E. Grant | Releasedatum: 15 juli
Anne Elliot is een eigenzinnige vrouw die bij haar snobistische familie woont. De Elliots staan op de rand van het faillissement. Met haar 27 lentes is Anne een ongehuwde dame die besluit om opnieuw contact te zoeken met Frederick Wentworth. Hij is de man die ze ooit gedwongen moest afwijzen, maar met wie ze nu de liefde wil vinden.

Za duzy na bajki (2022)
Regie: Kristoffer Rus | Cast: Maciej Karas, Amelia Fijalkowska, Patryk Siemek, Dorota Kolak | Releasedatum: 18 juli
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.

Live is Life (2021)
Regie: Dani de la Torre | Cast: Adrián Baena, Juan del Pozo, Raúl del Pozo, David Rodríguez | Releasedatum: 18 juli
Vijf vrienden die bijna volwassen zijn, komen samen voor een laatste avontuur: jagen op een magische bloem die wensen laat uitkomen.

Hotel Mumbai (2018)
Regie: Anthony Maras | Cast: Amandeep Singh, Suhail Nayyar, Manoj Mehra, Dinesh Kumar | Releasedatum: 18 juli
In 2008 vond er gedurende 68 uur een terroristische aanslag plaats op het Taj Mahal Palace Hotel in India. Honderden mensen werden gegijzeld gehouden in het gebouw door Islamitische extremisten. Uiteindelijk kwamen 164 mensen om het leven en vielen er 308 gewonden.

The Gray Man (2022)
Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Cast: Ana de Armas, Chris Evans, Ryan Gosling, Jessica Henwick | Releasedatum: 22 juli
In Europa probeert een CIA agent die tegenwoordig actief is als huurmoordenaar, mysterieuze krachten te ontwijken terwijl hij de levens van de dochters van wiens bestaan hij niet eens af wist, probeert te redden.

Purple Hearts (2022)
Regie: Elizabeth Allen | Cast: Nicholas Galitzine, Anthony Ippolito, Sofia Carson, Linden Ashby | Releasedatum: 29 juli
De scherpzinnige Cassie werkt 's nachts in een bar in Austin, Texas om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze haar droom nastreeft om zangeres en liedjesschrijfster te worden. Luke is een soldaat in opleiding die op het punt staat uitgezonden te worden. Cassie, die met medische rekeningen worstelt nadat bij haar diabetes is vastgesteld, wil met een oude bekende trouwen voor een betere ziektekostenverzekering. Als hij weigert, schiet Luke haar te hulp. Hij wil met haar trouwen vanwege zijn eigen wanhopige redenen. Ze zullen hun meningsverschillen opzij moeten zetten om het op een echt huwelijk te laten lijken.

The Entitled (2011)
Regie: Aaron Woodley | Cast: Laura Vandervoort, Ray Liotta, Victor Garber, Kevin Zegers | Releasedatum: 29 juli
Het leven van Paul Dynan wordt op zijn kop gezet wanneer hij besluit om drie jonge mensen te ontvoeren en ze vast te houden voor losgeld om zo zijn eigen familie te redden. De zaken lopen uit de hand wanneer zijn psychotische partners schietgraag blijken te zijn en de gijzelaars zo hun eigen verrassingen in petto hebben voor de ontvoerders. Wanneer het bloed is vergoten en zijn perfecte plan vreselijk mis loopt, moet Dynan er alles aan doen om zijn zelf opgezette val te ontlopen.

Bittersweet Sixteen (2021)
Regie: Anna Verheyen, Jan Verheyen, Lien Willaert | Cast: Yana Steenhout, Nell Cattrysse, Ninalotte Roose, Imea Denooze | Releasedatum: 31 juli
Lotte is een tiener van 15 en kijkt uit naar haar 16de verjaardag. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug, een toxische relatie met Astrid, het mooiste meisje van de klas, beschadigde haar zelfbeeld. Op het thuisfront is er ook een verrassende wending: haar ouders gaan uit elkaar. Hormonen razen door de puberlichamen en dagen worden gekleurd door ontluikende liefdes, de lastige maar mooie zoektocht naar seksuele identiteit, existentiële twijfels die alleen pubers kunnen invullen... Alle grote en kleine verhaallijnen zullen zich kruisen en komen tot een climax op het feest voor Lotte haar verjaardag. Haar Bittersweet Sixteen...

NieuwsFilm