Aram Isaac


Aram Isaac
82

Recensies

546,49K

Views

Recensent
Schrijft sinds november 2021 voor FilmTotaal

Auteur
Aram Isaac is recensent bioscoopfilms exclusief voor FilmTotaal. Daarbuiten is hij Manager Service bij Pathé City te Amsterdam, en heeft hij in 2023 zijn Mastersdiploma behaald in Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Achtergrond en focus
Aram richt zich vooral op het recenseren van minder grote releases. Hoewel blockbusters vaak goed bij hem in de smaak vallen, vindt hij niks opwindender dan het ontdekken van unieke verhalen en ervaringen in het arthousecircuit. Bij het bespreken van een film kijkt hij graag naar wat een film doet met de emoties van de kijker. Daaruit volgt een kritische blik kan hij films fors afstraffen op aspecten die anderen wellicht minder belangrijk vinden, maar toch beoordeelt hij elke film op een eerlijk niveau.

Favoriete genres en films
Horror, voornamelijk psychologische, is Arams grote liefde als het aankomt op genres. Het liefst praat hij over hoe mensen reageren op onorthodoxe films.en stijlkeuzes. Sinds hij in 2014 op zijn 13e Close Encounters of the Third Kind heeft gezien is hij gefascineerd door hoe een film emoties manipuleert door dingen wel en niet te vertellen. Daaruit volgt dat films als Perfect Blue, The White Ribbon, Whiplash en Donnie Darko tot zijn favoriete films behoren.


Neem contact op met Aram Isaac