Ali G Indahouse (2002)

Me Iz Introducin A White Paper

discussie

30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

swompie

Avatar

Leuke film om eens te checken met een biertje erbij. Zaten leuke originele grappen in, maar vond de serie toch beter.

Nickzy9

Avatar

Zeer leuke film! :D
Verveeld geen moment, alleen je moet wel houden van dit soort humor.
Sacha Baron Cohen doet het trouwens ook geweldig!

Cijfer: 7/10

superfan

Avatar

oudenrijn 1991 "volgens mij een vage film.. :Z :O"

eigenlijk toch niet.. ik heb echt gelachen om deze film!!

Denman

Avatar

Hij is wel lachen ja... :D

I look more like B.A.
-No, I have more gold than you, so I'm B.A.
But I can talk like him: "I ain't gettin in no plane"

of iets in die trant. Volwassen kleuters :D

tukkerstein

Avatar

Erg grappige (briljante!) film van Ali G, anders dan zijn serie maar zeker niet slechter. Ali G wordt inderdaad iets te veel als een echte domoor neergezet, maar das dan ook het enige minpunt. Grappen zijn geweldig onorigineel maar nog steeds enorm grappig, met name door het personage Ali G.
9/10

lykathea

Avatar

Ben 't met Skullsplitter eens. In de serie is Sasha geweldig als de altijd domme/naieve Ali G, die door zijn "domme" vragen of reacties, vaak brilliant is.

De film daarentegen leek echter gericht op de jongere kijkers (ook al is hij vrij grof) qua grappen etc. Leuk, maar na een tijdje ken je 't wel.

Bloyamind

Avatar

Ben ik het wel mee eens, maar toch is hij grappig

skullsplitter

Avatar

Grappig dat Sacha Baron Cohen zich dit ook bedacht moest hebben tijdens het maken van Borat: die film heeft weliswaar veel bekende, oude grappen die nog altijd werken, maar weet losse sketches in een los achtergrond verhaal in te pakken, wat het een authentieker gevoel geeft dan een film met "uitgedokterd" verhaal.

Cee van Lleef

Avatar

skullsplitter "Waar de serie met name "dom spelen" om grenzen op te zoeken terwijl dit feitelijk briljant is, wordt Ali G in de film meer als een Bean afgeschilderd, en dat is opzich wel jammer. Memorabele stukjes zitten er echt wel in, maar om nou te zeggen briljant? Nee, niet echt."


Exact. De vergelijking met de film van Mr. Bean klopt. Daarom zijn beide films niet leuk. Een kwartiertje is grappig, maar meer dan een uur niet.

Lord Bono

Avatar

Die film ownt Smiley face
nu Borat nog!!

skullsplitter

Avatar

Waar de serie met name "dom spelen" om grenzen op te zoeken terwijl dit feitelijk briljant is, wordt Ali G in de film meer als een Bean afgeschilderd, en dat is opzich wel jammer. Memorabele stukjes zitten er echt wel in, maar om nou te zeggen briljant? Nee, niet echt.

Crveni Luk

Avatar

Dan gaan ik maar deze kijken.

Baski

Avatar

Hij is echt heel flauw, maar dat maakt hem ook weer erg leuk.
Ga hem zeker weer kijken vanavond.

"Jungle is massive, wicked!" :E

yomamma

Avatar

Leuke Film,Het zijn juist de mensen die de engelse taal niet beheersen die de grappen niet snappen..want als je enkel de ondertiteling moet lezen is het niet leuk..

Dus als je engels goed beheerst zeker kijken erg leuke film!

Want another cream cake? boing boing boing!

paterke....
Ga dus engels leren of zeg liever niets

Dennissz

Avatar

Jehl "zo die moest ook nog op tv komen.
als het aan mij ligt hoeft het allemaal niet zo..
ali met zn blingbling :|"

Weleens van een knipoog gehoord.

Stok

Avatar

Ik heb af en toe gelachen omdat de humor te bizar is, maar het haalt het toch niet bij de series.

Ik zie Ali liever yankees voor paal zetten (en natuurlijk Borat en die Duitse nicht)

Mr. Aka

Avatar

Vond de film echt ontzettend slecht... Ik kende mensen die hem echt supergrappig vonden, maar ik denk dat dit vooral het hersenloze gedeelte van de bevolking was, wat het alleen grappig vond omdat Ali G toen "in" was. Ik heb echt nergens in deze film hoeven lachen, een glimlach was meestal zelfs te veel gevraagd.
Wel jammer, want in zijn serie zaten soms echt leuke stukjes.


ik keek de film op dvd in july, 2005.. toen Ali G dus niet meer zo 'in' was.. en ik heb me doodgelachen, hersenloos ben ik niet... want anders zou ik niet in staat zijn om op Filmtotaal met mensen te discussiëren. En weer heb ik me doodgelachen :D

MellonCollie

Avatar

[quote=paterke] Vond de film echt ontzettend slecht... Ik kende mensen die hem echt supergrappig vonden, maar ik denk dat dit vooral het hersenloze gedeelte van de bevolking was, wat het alleen grappig vond omdat Ali G toen "in" was. [quote]

Ik vond de film heel leuk. Toegegeven, op het eind wordt het wat minder maar ik heb me reuze vermaakt. Maar ik zal dan wel zo'n hersenloze meeloper zijn.

Nee, ik ben geen hersenloze meeloper, ik kan me echter wel gigantisch amuseren met de uitspraken van iemand die waarschijnlijk het intellect van een stoeptegel niet kan benaderen maar desondanks een wel heel erg hoge dunk van zichzelf heeft. Net zoals Ali G dus :D

[rating 4.5]

Mr. Aka

Avatar

Ik heb me echt doodgelachen bij deze film. De film is zeker een aanrader als je even lekker wilt lachen :P

sjemsjem

Avatar

paterke "Vond de film echt ontzettend slecht... Ik kende mensen die hem echt supergrappig vonden, maar ik denk dat dit vooral het hersenloze gedeelte van de bevolking was, wat het alleen grappig vond omdat Ali G toen "in" was. Ik heb echt nergens in deze film hoeven lachen, een glimlach was meestal zelfs te veel gevraagd.
Wel jammer, want in zijn serie zaten soms echt leuke stukjes."


Het is prima om een mening te hebben over een film, maar laat alsjeblieft de mensen die er anders over denken in hun waarde, anders ben je zelf net zo hersenloos als de mensen op wie je afgeeft! :N

dingdong

Avatar

Sir Smokalot "Waarschijnlijk kunnen 13-jarigen de film wel tot het eind afzien, en mij lukte het ook, maar niet nadat ik een dikke toeter had geklapt. Zoals bij zoveel series/sketches waar een film uitrolt duurt het eenvoudigweg te lang omdat de kracht van de sketches niet werkt over een tijdsbestek van langer dan een half uur.
Maar inderdaad, het was wel een money-maker, en Sacha Baron-Cohen kon dit natuurlijk niet aan zijn grote neus voorbij laten gaan. (als hier mensen met grote neuzen zitten, ik meen 't niet zo, maar ik heb net as good as it gets weer eens gezien en die azijnpisserij van Jack werkt aanstekelijk Smiley face)"


foei. erg fout. en dat was jack niet maar een personage die Jack heeft gespeeld.

Ga je diep schamen.

paterke

Avatar

Vond de film echt ontzettend slecht... Ik kende mensen die hem echt supergrappig vonden, maar ik denk dat dit vooral het hersenloze gedeelte van de bevolking was, wat het alleen grappig vond omdat Ali G toen "in" was. Ik heb echt nergens in deze film hoeven lachen, een glimlach was meestal zelfs te veel gevraagd.
Wel jammer, want in zijn serie zaten soms echt leuke stukjes.

Peter

Avatar

Nee, bij lange na niet zo leuk als de series. Ben wel erg benieuwd hoe die film over dat andere personage gaat worden.

Moviemagic

Avatar

Deze film is gemaakt om wat extra poen uit de toenmalige hype omtrent Ali G te halen. Voor mij persoonlijk deed het toen al niets en nu al helemaal niet. Vind de film toch al snel saai worden.

Jehl

Avatar

Zo die moest ook nog op tv komen.
als het aan mij ligt hoeft het allemaal niet zo..
ali met zn blingbling :|