Limitless (2011)

What if a pill could make you rich and powerful?

discussie

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Erg orginele actiefilm, met wat SF elementen en ook een vleugje komedie op zijn tijd. Type film dat niet makkelijk in een categorie is te plaatsen. Bradley Cooper draagt de film, en Robert de Niro doet het goed. De rest van de cast levert ook goed werk in deze toch wel aparte en unieke film. Heb mij in ieder geval prima met deze prent vermaakt. De recensie vind ik wel erg negatief trouwens. 8/10

NICKSTERAMSTER

Avatar

Dit was de laatste film van regiseur Vip Sandercock. Samen met zijn vrouw had hij twaalf jaar aan het script gewerkt. Aanvankelijk werd het door vier studio's geweigerd. Toen zijn vroegere professor Sander Vipcock zelf een joint venture startte om het uitbrengen te financier startte dit avontuur, en eindigde in een succes. Kijk eens hier, een 9,6 op Filtotaal.
Kassa!

Mathilde

Avatar

Het effect dat je zelf het gevoel krijgt 'het' te ervaren is wel een beetje bij deze film in het begin. Later deinst dat wat terug.. en zakt het iets in.
Maar hij is nog wel uniek in zijn soort, dat is wat het nu zo leuk maakt.

hansbeer

Avatar

Leuke film waarvan ik 'm eigenlijk intelligenter had verwacht, neigt meer naar een actiefilm, iig wel origineel !

6,5 = 6 sterren.

Moviespecialist

Avatar

Limitless is een erg vreemde film, maar zeker niet slecht!
Bradley Cooper speelt uiterst goed en ook Robert De Niro speelt niet slecht.
Limitless is een goede film met een goed bedacht verhaal en goed spelende acteurs.

7.0/10

Glennekeeeee

Avatar

Aangenaam verrast door deze film. Een zeer sterke vertolking van Cooper, een sterk scenario, mooie effecten, schitterende beelden en gewoon een mix van alle genres die er zijn. Het is eigenlijk een drug op zich deze film.

8/10

AdamFayed

Avatar

@ RyanD

Je hebt het einde verkeerd begrepen. Namelijk: Zijn labs werden afgesloten door Carl van Loon, maar hij had al een pil gefabriceerd die hij maar 1 keer hoeft te gebruiken. Daarom zei hij tegen Carl van Loon dat hij hem helemaal niet nodig heeft. Hij gebruikt het niet meer.

Croft

Avatar

Hmmm dat deze film is gebaseerd op de bekende (en ontzettend domme) 'je gebruikt maar 20% van je hersenen' mythe, houdt mij al enigszins tegen de film te gaan kijken. Maar mijn ergernissen zijn niet sterk genoeg om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen :p. Ik ben benieuwd in welk jasje ze de mythe nu weer gieten...

Tarkus

Avatar

Redelijk goede evenwel wat mysterieuze film.
Het is ook een film met een van de betere rollen van Bradley Cooper die ik tot nu toe heb gezien.
Het verhaal, wat mysterieus zoals reeds gezegd, is wel boeiend en dat tot en met het einde.
Geen actiefilm, maar toch erg spannend en goed gemaakt.

ghossler

Avatar

Haha idd ryan.. beetje spoilen daaro :P maar idd kep ook genoten van de film terwijl veel recensies volgens mij juist zei dat de film tegenviel. Hier en daar konden idd wel bepaalde dingen veel beter uitgewerkt zijn etc. maar zeker een leuke film en cooper doet het goed om de film te dragen en naast de niro te presteren. voor mij een 7,5

MrMyrmica

Avatar

RyanD jij weet ook de spoiler knop niet te vinden he!
Gelukkig heb ik hem al gezien en vond het een zeer leuke film. Inderdaad doet Bradley Cooper het goed als charmeur en acteur! Kijken waard!

Roger

Avatar

Erg sterke film met Cooper in een uitstekende rol. Verhaal is niet origineel maar de visuele uitwerking mag daar zijn.

11qqaazz

Avatar

benjamin "Leuke film. Bradley Cooper is uitstekend op dreef en draagt zonder moeite de film, Robert de Niro is ook weer eens te zien in een deftige rol na de Fockersfilm en Abbie Cornish is een goede actrice en niet lelijk. Het verhaaltje zelf had wel iets meer oplossingen mogen bieden op het einde, wie had die Vern bijvoorbeeld vermoord? , maar in z'n geheel was dit zeker goed voor een ontspannend avondje cinema."


Die gast die met een schaats werd geraakt....

OneTwo

Avatar

Indd Acer.. Nuff Said!!

WD

Avatar

Acer "Heerlijke film Limitless, Bradley Cooper begint een echte A-acteur te worden en doet het prima naast Robert de Niro. De film begint met een trage aanloop en gaat opeens in een hoog tempo verder (beetje zelfde effect als het pilletje wellicht) Alle mogelijkheden staan open en wat doe je er dan mee, nou dat wordt wel duidelijk in Limitless. Vind dit echt ook een geweldige film, lekker druk maar niet overdreven. Alleen is het einde een beetje lichtelijk vaag, maar goed dat drukt de pret niet. Verdient een dikke acht, verder vind ik het ook een must-see movie, dus gewoon kijken !"


Niks aan toe te voegen. :Y