AdamFayed Avatar

AdamFayed

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Deze film gister gezien, ik vond hem heel erg tegenvallen. Ik had veel meer verwacht, zeker na dat ik had gezien dat hij een 8.9 had op IMDB. Ik lees..."

The Shining(1980)

"...Verschrikkelijk saaie film, niet eng en daar naast werd er ook nog heel slecht geacteerd. Ik begrijp niet hoe zo'n film een goede rating kan hebben...."

The Grey(2011)

"...The Grey vond ik persoonlijk een hele slechte film. De karakters in de film maakten veel niet logische beslissingen, zoals: het verlaten van het..."

Laatste reacties

"...[quote=nedland]De 3D beleving vind ik tegenvallen. Dat is vast gedaan om meer mensen te trekken naar de bios, wat niet gelukt is want de zaal was erg leeg.[/quote] Het is juist wel gelukt. Het was zelfs de succesvolste opening ooit. In totaal he......"
Jackass 3D
"...@ RyanD Je hebt het einde verkeerd begrepen. Namelijk: [spoiler]Zijn labs werden afgesloten door Carl van Loon, maar hij had al een pil gefabriceerd die hij maar 1 keer hoeft te gebruiken. Daarom zei hij tegen Carl van Loon dat hij hem helemaal ni......"
Limitless
"...Super mooie film! Deze film was niet zo heel eng maar het verhaal is gewoon prachtig. Het wordt heel erg duidelijk uitgelegd en verloopt met een goede snelheid. Daar naast vond ik ook dat er goed werd geacteerd. Het orgineel heb ik nog niet ge......"
Let Me In
"...Echt een geweldige film, heel inspirerend en mooi. Deze film is misschien wel een van de mooiste drama films die ik heb gezien. Als je de kans krijgt om de film te bekijken dan moet je dat zeker doen! [b]Cijfer: 8.5[/b]..."
The Pursuit of Happyness
"...Hugo is een geweldige film als je zin hebt in een leuk en simpel verhaal. Daarnaast ziet de film er ook nog prachtig uit. Persoonlijk cijfer: 8..."
Hugo

laatste ratings

7,5
Rapunzel (2010)
Rapunzel (2010)
7,6
The Avengers (2012)
The Avengers (2012)
6,8
Limitless (2011)
Limitless (2011)
7,9
Avatar (2009)
Avatar (2009)

watchlist

AdamFayed heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.