Moories Avatar

Moories

Laatste reviews

Green Lantern(2011)

"...Ik sluit me aan bij vele reacties op deze website. Ik hoorde dat de film tegenviel, maar dat deed die (voor mij dan) niet.. Met de vele comic..."

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull(2008)

"...Ik heb de film net gezien, en ik vond m wel vermakkelijk, maar niet heel bijzonder, toch een boel dingen die we in de tussentijd (na het laatste deel..."

Crazy/Beautiful(2001)

"...Beste goede film, de romeo en juliet in deze tijd zeg maar... Ik vond een realistische film, en zeker niet slecht geacteerd, en volgens mij is er ook..."

United 93(2006)

"...Om even op de film terug te komen, ik heb de trailer gezien, en die vond ik erg indrukwekkend... Totdat ....ik idd www.seeloosechange.com had..."

X2(2003)

"...Had m gemist op tv, dus haalde ik de dvd uit de kast... blijft goede film, alhoewel ze zich niet helemaal aan de oude tekenfilmserie houden... Jean..."

Laatste reacties

"...Is een goede verfilming van Spawn niks voor Tarentino? Genoeg aparte karakters (denk aan The Clown en Jason Wynn) en hij hoeft zich niet te houden aan RPG -18 T+)..."
Mogelijk superheldenfilm voor Quentin Tarantino
"...Ik heb bij Reboot's eigenlijk altijd het gevoel dat ik ook heb bij waspoeder reclames "nu, nóg beter". Alsof we dus eerst werden opgezadeld met slecht waspoeder of een film(reeks) waarvan ze bij het releasen al wisten... dat had veel beter gekund......"
Castinggeruchten Fantastic Four Reboot
"...Was er ook maar al wat te melden rondom een Thundercats-film :? Zelfde periode, alleen veel leuker :P We moeten het nog steeds hiermee doen: [url=https://www.youtube.com/watch?v=fb50GMmY5nk] Fan made trailer Thundercats [/url]..."
Battle Cat op beeld 'Masters of the Universe'
"...Ben ik de enige die die film niet zo rampzalig vond? Vind het wel raar dat hij de flop ophangt aan het feit van de box-office. Je kan ook zeggen het is niet geworden (de film) wat ik er van verwacht had. Inhoudelijk weet je neem ik aan van te vor......"
Will Smith noemt 'After Earth' de meest pijnlijke flop uit zijn carrière
"...Ik herken hem voornamelijk (nog) van de tv-serie OZ. Maar inderdaad een ondergewaardeerde acteur...."
'Whiplash'-ster J.K. Simmons gecast in 'Kong: Skull Island'

laatste ratings

watchlist

Moories heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.