Moories Avatar

Moories

Laatste reviews

Green Lantern(2011)

"...Ik sluit me aan bij vele reacties op deze website. Ik hoorde dat de film tegenviel, maar dat deed die (voor mij dan) niet.. Met de vele comic..."

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull(2008)

"...Ik heb de film net gezien, en ik vond m wel vermakkelijk, maar niet heel bijzonder, toch een boel dingen die we in de tussentijd (na het laatste deel..."

Crazy/Beautiful(2001)

"...Beste goede film, de romeo en juliet in deze tijd zeg maar... Ik vond een realistische film, en zeker niet slecht geacteerd, en volgens mij is er ook..."

United 93(2006)

"...Om even op de film terug te komen, ik heb de trailer gezien, en die vond ik erg indrukwekkend... Totdat ....ik idd www.seeloosechange.com had..."

X2(2003)

"...Had m gemist op tv, dus haalde ik de dvd uit de kast... blijft goede film, alhoewel ze zich niet helemaal aan de oude tekenfilmserie houden... Jean..."

Laatste reacties

"...@Banned Een goede en complete recensie waar ik me volledig in kan vinden. Ik gaf de film een 8. Voordat "Brave" begon, zagen we 3 trailers van andere animatiefilms (en andere filmstudio's) en dan blijkt toch wel weer dat Pixar+Disney (heel) ver......"
Brave
"...Ik heb me net zeker zo'n dikke 2uur vermaakt, en zolang duurt de film ook, dus kan niet anders zeggen dat ik het een goed vervolg vond op deel 1. En voor de mensen die bij een film over robotten die de wereld moeten gaan redden gaan zuren over het pl......"
Transformers: Revenge of the Fallen
"...Leuke film om te kijken, let niet teveel op het verhaal, maar vooral op de actie, die af en toe (vooral in het begin) wat weg heeft vand e Matrix, des al niet te min leuke film, waar hopenlijk geen vervolg op komt... zoals de laatste tijd wel vaker g......"
Wanted
"...[quote=::DFC::Nohands[NL]]Had veel van deze film verwacht, hij is zeker niet slecht maar het einde is bijzonder teleurstellend. leuke film voor een avondje film thuis op de bank, niet meer en niet minder...T+) (ik geef hem een 6)[/quote] Ik von......"
Vantage Point
"...Spitse oortjes of niet, toch zie ik nog steeds sylar (Heroes) voor me, ben wel benieuwd wat dit gaat worden. Vond de trailer die ik pas zag nog niet zo heel goed, maar goed, daarvoor is het een trailer...."
Star Trek

laatste ratings

watchlist

Moories heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.