Screambird Avatar

Screambird

Laatste reviews

Grand Piano(2013)

"...Ongeloofwaardig en saaie film!..."

The Craigslist Killer(2011)

"...Aardige (waargebeurde) televisieverfilming, waarbij ik het gevoel heb dat deze niet heel veel afwijkt van het echte verhaal. De vertolkingen van de..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Ik ben eigenlijk zonder verwachtingen naar Mad Max: Fury Road gaan kijken, echter wel met de eerdere films met Mel Gibson in mijn hoofd. Toch werd..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...Ook dit vijfde deel in de MI-reeks behoort wat mij betreft tot één van de beste actiefilms van de laatste jaren. Net zoals in de delen 3 en 4 klopt..."

Total Recall(2012)

"...Zo lekker als de originele Total Recall wegkijkt, zo 'stroef' verloopt deze nieuwere versie. Om de een of andere reden kan me deze film totaal niet..."

Laatste reacties

"...Ondanks een aantal (forse) onwaarschijnlijkheden en een behoorlijke voorspelbaarheid, vind ik deze film lang zo slecht niet. Door sterke acteerprestaties van Oldman en Ford kon mij Paranoia best wel boeien. Hemsworth viel mij tegen en kwam mij erg ge......"
Paranoia
"...Boeiende, aangrijpende film met Tom Hanks op zijn best! Ook geweldige acteerprestaties van de overige cast. Prachtig in beeld gebracht einde ook, wat de film helemaal 'af' maakt!..."
Captain Phillips
"...6/10..."
Mad Max: Fury Road
"...Uitstekende thriller, die je in het begin beetpakt en de hele film niet loslaat. Spannend tot het laatste moment dus. Alles klopt in deze film, de cast, de verhaallijn, de sfeer en hoe het geheel in beeld en geluid is weergegeven. Het kan dus toch no......"
Prisoners
"...Deze film is inmiddels een beetje een klassieker. Blijft leuk, al krijgt de gedateerdheid van de film wel steeds meer grip. Tuurlijk is deze prent een schoolvoorbeeld van 'ongeloofwaardigheid troef', onderhoudend is ie wel! De chemie tussen de toen n......"
Tango & Cash

laatste ratings

6,4
The Mule (2018)
The Mule (2018)
5,6
Hulk (2003)
Hulk (2003)
7,0
The Bank Job (2008)
The Bank Job (2008)
4,7
Taken 3 (2014)
Taken 3 (2014)
6,3
Hesher (2010)
Hesher (2010)

watchlist

Screambird heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.