Screambird Avatar

Screambird

reacties

  • Ondanks een aantal (forse) onwaarschijnlijkheden en een behoorlijke voorspelbaarheid, vind ik deze film lang zo slecht niet. Door sterke acteerprestaties van Oldman en Ford kon mij Paranoia best wel boeien. Hemsworth viel mij tegen en kwam mij erg gemaakt over. Geen topper, maar best aardig. 7/10

    als reactie op de film Paranoia

  • Boeiende, aangrijpende film met Tom Hanks op zijn best! Ook geweldige acteerprestaties van de overige cast. Prachtig in beeld gebracht einde ook, wat de film helemaal 'af' maakt!

    als reactie op de film Captain Phillips

  • 6/10

    als reactie op de film Mad Max: Fury Road

  • Uitstekende thriller, die je in het begin beetpakt en de hele film niet loslaat. Spannend tot het laatste moment dus. Alles klopt in deze film, de cast, de verhaallijn, de sfeer en hoe het geheel in beeld en geluid is weergegeven. Het kan dus toch nog zonder schreeuwende special effects! 9/10

    als reactie op de film Prisoners

  • Deze film is inmiddels een beetje een klassieker. Blijft leuk, al krijgt de gedateerdheid van de film wel steeds meer grip. Tuurlijk is deze prent een schoolvoorbeeld van 'ongeloofwaardigheid troef', onderhoudend is ie wel! De chemie tussen de toen nog jonge Kurt en Sylvester maakt in dat verband veel goed.

    als reactie op de film Tango & Cash

  • Ik heb deze film inmiddels enkele keren gezien, maar blijft voor mij een van de betere actiethrillers. Een goed voorbeeld hoe een niet al te ingewikkeld script kan worden uitgewerkt. Voldoende vaart en prima vertolkingen van de cast zullen er andermaal voor zorgen dat ik hem zonder verveling weer helemaal uitkijk.

    als reactie op de film Enemy of the State

  • Ongeloofwaardigheid troef, deze film! Leuke beginscene, die je al vrij vroeg in de film kunt verklaren. Daarna volgen de onwaarschijnlijkheden zich snel op. Ach, er zitten best leuke elementen in, maar echt goed wordt ie nooit.

    als reactie op de film 13 Sins

  • Uitgemolken en cliché? Ja! Maar toch viel me deze film niet tegen. Omdat je weet hoe het (ongeveer) afloopt, is er uiteraard weinig sprake van spanning en verrassing, maar al met al vind ik 'm wel goed opgebouwd en dito geacteerd.

    als reactie op de film The Ron Clark Story

  • Aardige film met af en toe Steven King-achtige trekjes en een sterke Linsey Lohan, die haar rol overtuigend neerzet. Jammer van de erg donkere scenes aan het einde van de film, waardoor je nog bijna de ontknopging zou missen.

    als reactie op de film I Know Who Killed Me

  • Over de top, overlopend van patriottisme en vol cliché's, oké. Maar wel vol actie en van het begin tot het eind onderhoudend, Al vind ik het geen topper. Heeft inderdaad een hoog Die Hard-gehalte, wat al aangeeft dat de liefhebbers van actie vol aan hun trekken komen!

    als reactie op de film Olympus Has Fallen

  • Prima actiefilm, vol spanning en met voldoende vaart. Ook het verhaal zit aardig in elkaar. De vraag wie de badguy is, houdt je inderdaad continue bezig. Je verdenkt op een gegeven moment iedereen. Jammer genoeg zijn de special effects aan het (helaas typisch Amerikaanse) einde van de film van een veel mindere kwaliteit dan je in 2014 mag verwachten. Desondanks 8/10.

    als reactie op de film Non-Stop

  • Na de vijfde keer ofzo vind ik Million Dollar Baby nog steeds een superfilm! Geweldige opbouw, geniaal einde!!! Eindelijk iemand die dit einde aandurft en het ook nog eens meesterlijk in beeld brengt. Clint, Morgan en Hilary! :W 10/10

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • Tja, weinig interessante prent. Slappe verhaallijn, zonder enige wending. Hij eindigt inderdaad zoals je in het begin al vermoedt. Niet echt boeiend. En van de charmante verschijning van Charlize is in deze film niet echt sprake. 4/10.

    als reactie op de film Young Adult

  • Zo slecht vind ik het einde nou ook weer niet. Het past in de verder prima opgebouwde film. Dat het ietwat zoetsappig overkomt is een keuze van de filmmaker(s) en dat had wat mij betreft inderdaad wat was 'realistischer' gekund. Voor de rest helemaal geen slechte prent. 7/10

    als reactie op de film Knowing

  • Super actiefilm! Deze film bevat wat mij betreft alles wat een actiefilm nodig heeft: goede cast, uitstekende actie, hoog tempo, geslaagde humor, puike beelden en een geweldige muzikale ondersteuning! De Dubai-scene is zeker de moeite waard! 9/10.

    als reactie op de film Mission: Impossible - Ghost Protocol

  • Prima actiefilm met een zeer origineel thema, dat nog goed uitgewerkt is ook. De film loopt van begin tot het einde en verslapt geen moment. Goede cast! 8/10

    als reactie op de film Source Code

  • Zoals eerdere reacties al zeiden: superfilm! Zeker nu ik de overbodige Amerikaanse versie heb gezien, realiseer ik me dat een 'simpele' Zweedse film een geweldige verademing kan zijn ten opzichte van een (typisch) Amerikaanse.

    als reactie op de film Milennium: Mannen die Vrouwen haten

  • Kent iemand deze film? De trailer ziet er niet slecht uit en belooft een goed verhaal. Ben benieuwd!

    als reactie op de film Jack Taylor: The Pikemen

  • De film begint uitstekend, maar valt terug op het moment dat Spacey in beeld komt. Hij speelt de rol van de bloedirritante alleskunner en -weter, die 'het wel even komt doen', waardoor een grote smet op deze voor de rest zeker onderhoudende film komt te liggen.

    als reactie op de film The Negotiator

  • Tja, deze film kan mij van het begin tot het eind totaal niet boeien. Een typische Tarantino-film, zonder scenes/dialogen die ik goed, grappig, of gewoon leuk gevonden vind. Na een uur zit ik nog te wachten, wanneer de film nu eingelijk begint. Ach, ik zal 'm wel weer niet snappen. Maar je kunt een film ook wel snappen, maar hem toch niet boeiend of ronduit slecht vinden. Snel vergeten!

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Film viel me zeker niet tegen. Ik had mel Gibson nog nooit eerder in een dergelijke (inderdaad ADHD-)rol gezien. En hij zet die rol goed neer ook, vind ik. Dat er diverse niet echt realistische scenes tussen zitten, ach, dat hoort een beetje bij zo'n film. En de voorspelbaarheid is er af en toe ook. Maar de spanning blijft er tot het eind in.

    als reactie op de film Conspiracy Theory

  • Het enige dat me van deze film lang zal bijblijven is, dat de scenes waarin Rambo moet rennen, versneld worden afgespeeld, want hij kan och'arm niet eens meer (hard) lopen... afgaan, heet dat dan. Snel vergeten dus.

    als reactie op de film Rambo

  • Prima opgebouwde film met helaas inderdaad een teleurstellend einde. Deze ontknoping zag ik al een heel tijdje aankomen (is niet zo moeilijk), maar hoopte op het andere. Ik onderschrijf dus de spoiler van Sunchaser. Dit is nou het verschil tussen een topfilm en een middelmaatje.

    als reactie op de film Fracture

  • Vreemd dat ik deze film (en zijn twee opvolgers) nog nooit gezien heb. Vanavond neem ik hem in ieder geval op. Ben benieuwd, na al deze (meestal lovende) reacties!

    als reactie op de film The Godfather

  • Kent iemand deze film? Natasha Henstridge als FBI-agent? Ben benieuwd...

    als reactie op de film The Devil's Teardrop

  • Komt wel erg vaak op tv. Maar toch moet ik altijd even kijken, waarna ik 'm vervolgens helemaal afkijk. Tja, een echte actiefilm, met alles d'rop en d'raan, die de kijker (mij in ieder geval) tot het eind blijft boeien.

    als reactie op de film Die Hard with a Vengeance

  • Dat is zo'n film die ik altijd weer helemaal uitkijk, als ie op tv is. Een goede mix van actie en avontuur. De vaart blijft er lekker in. In de verste verte niet te vergelijken met de vervolgdelen.

    als reactie op de film First Blood

  • Geweldige film! Ik kan me precies voorstellen hoe hij gedacht heeft. Mooie opbouw, prachtige beelden, schitterende soundtrack en puik acteerwerk! Ik vind het een van de meest indrukwekkende films die ik gezien heb.

    als reactie op de film Into the Wild

  • Leuke, spannende film. Weliswaar met een iets overdreven scene aan het eind van de film. Maar ach, dat is ook weer inherent aan het genre. De scene van het paard op de boot vind ik geweldig en een van de beste scenes überhaupt.

    als reactie op de film The Ring

  • Spannende, goed opgebouwde film met een paar leuke schrikeffecten. Ietwat overtrokken einde.

    als reactie op de film What Lies Beneath

  • Ondanks de lengte (bijna 2,5 uur) blijft deze film me boeien. Goed verhaal, goed geacteerd, mooie beelden. Prima film!

    als reactie op de film Blood Diamond

  • Het spijt me voor al de Tarantino-fans, maar Reservoir Dogs kan me geen moment boeien. Ik doe steeds weer best me proberen voor te stellen wat iedereen zo goed aan vindt aan deze film, maar het lukt me niet. Het dansje van Mister Blonde en de titelmuziek zijn heel aardig en voor mij de hoogtepunten van de film en dat zegt, denk ik, genoeg.

    als reactie op de film Reservoir Dogs