Quistnix Avatar

Quistnix

Laatste reviews

Hulk(2003)

"...Ik ben dus een van de ongeveer 10 mensen op aarde die dit een erg goede film vonden. Waar het volgens mij misgaat is dat men redeneert: superheld =..."

Doom(2005)

"...Ik kon zelf moeilijk met iets komen toen ik de film nog niet gezien had. Nu heb ik hem wel gezien en kan ik dus ook wat inhoudelijk commentaar..."

Phileine zegt sorry(2003)

"...Ik moet bekennen dat ik deze film in de bios gezien heb, maar dat is niet iets wat ik kan aanraden. Als zaterdagavond tvfilm is hij misschien nog..."

War of the Worlds(2005)

"...Ik heb hem zojuist gezien, en liep naar buiten met gemengde gevoelens. Aan de ene kant was de film best boeiend en behoorlijk spannend, maar..."

Batman Begins(2005)

"...Ik heb deze film gisterenavond eindelijk mogen aanschouwen, en hoewel mijn verwchtingen erg hoog waren werd ik nog aangenaam verrast. Het..."

Laatste reacties

"...[quote=Roger]Fantastisch acteerwerk van Jackson en Ricci, alleen al voor de performance van het bluesnummer Black Snake Moan, door Jackson al een must om te zien.[/quote] Helemaal mee eens!..."
Black Snake Moan
"...Geweldig :)..."
The Princess Bride
"...Erg toffe film dit, jammer dat hij vanavond naast Batman Begins staat...."
Grosse Pointe Blank
"...[quote=WoUtoMatiC]Mee eens. Racisme wordt er met de botte bijl in geramd onder het motto "erg he". Racisme is ook erg, maar je kan zoiets ook subtiel doen. [rating 3] voor het acteerwerk[/quote] Ik sluit me hier ook bij aan, hoewel ik het toch nog......"
Crash
"...Brilliante film, en ik ben blij dat ik eindelijk eens de kans krijg hem op het grote scherm te zien. Heeft het misschien te maken met de komende release van Before the Devil knows you're dead?..."
12 Angry Men

laatste ratings

6,6
Man on Fire (2004)
Man on Fire (2004)
7,7
Hugo (2011)
Hugo (2011)
7,1
The Muppets (2011)
The Muppets (2011)
7,5
50/50 (2011)
50/50 (2011)

watchlist

Quistnix heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.