Quistnix Avatar

Quistnix

Laatste reviews

Hulk(2003)

"...Ik ben dus een van de ongeveer 10 mensen op aarde die dit een erg goede film vonden. Waar het volgens mij misgaat is dat men redeneert: superheld =..."

Doom(2005)

"...Ik kon zelf moeilijk met iets komen toen ik de film nog niet gezien had. Nu heb ik hem wel gezien en kan ik dus ook wat inhoudelijk commentaar..."

Phileine zegt sorry(2003)

"...Ik moet bekennen dat ik deze film in de bios gezien heb, maar dat is niet iets wat ik kan aanraden. Als zaterdagavond tvfilm is hij misschien nog..."

War of the Worlds(2005)

"...Ik heb hem zojuist gezien, en liep naar buiten met gemengde gevoelens. Aan de ene kant was de film best boeiend en behoorlijk spannend, maar..."

Batman Begins(2005)

"...Ik heb deze film gisterenavond eindelijk mogen aanschouwen, en hoewel mijn verwchtingen erg hoog waren werd ik nog aangenaam verrast. Het..."

Laatste reacties

"...Het doet mij steeds meer aan Stephen King denken, wat natuurlijk niet vreemd is voor een project van Adams...."
Kinderen in de hoofdrollen van Super 8?
"...Als je een creatief meningsverschil hebt met Edgar Wright is het misschien tijd om even kritisch naar je mening te kijken....."
Trailer Marvel Studios' 'Ant-Man'!
"...Moeilijk moeilijk. In eerste instantie twijfelde ik tussen Clover, Jotnar en Gwoemul, maar toen bedacht ik me het Beast from 20.000 phatoms, de Big alien gorilla wolf motherfuckers uit Attack the Block en de Bridge Troll uit Trolljegeren. Uiteindeli......"
POLL: Grote filmmonsters!
"...[quote=Decepticon]Die zal hoogstwaarschijnlijk niet door Tony Stark gedragen worden, eerder door Rhodey als War Machine, daar lijkt dat pak ook heel veel op, met die gun op de schouder. Op CBM zeiden ze dat de Iron Patriot voor een scene was waar de......"
Eerste officiële foto Iron Man 3

laatste ratings

6,6
Man on Fire (2004)
Man on Fire (2004)
7,7
Hugo (2011)
Hugo (2011)
7,1
The Muppets (2011)
The Muppets (2011)
7,5
50/50 (2011)
50/50 (2011)

watchlist

Quistnix heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.