POLL: Villains in het Marvel Cinematic Universe

POLL: Villains in het Marvel Cinematic Universe

Welke slechterik vind jij het meest overtuigen?

Het Marvel Cinematic Universe staat op het punt om in oorlog te gaan. Als eerste in het deze maand te verschijnen Civil War en over twee jaar start de intergalactische strijd in Infinity War. In die film zal Marvels uber-slechterik Thanos echt van zich laten horen. In deze POLL kijken we terug op de slechteriken die we reeds hebben gezien in de succesvolle superheldenfranchise van Walt Disney/Marvel Studios.

Er is één aanpassing aan de POLL, aangezien anders de winnaar al vast zou staan. Op Tom Hiddlestons Loki (zie foto) kan niet gestemd worden. Enerzijds omdat deze slechterik overduidelijk de meest diepgaande slechterik is uit het MCU en anderzijds doordat hij al te zien is geweest in maar liefst drie films, namelijk Thor, The Avengers en Thor: The Dark World. Uiteraard staat ook Josh Brolin Thanos niet in de lijst, aangezien zijn aandeel nog te beperkt is beleven.

Ook hebben we het gehouden bij vijftien bad guys. Er zijn namelijk zo'n veertig slechteriken actief geweest, vaak in bijrollen. Mocht jouw favoriete MCU-schurk er niet tussen staan, dan kun je deze uiteraard benoemen op de daarvoor bestemde plaats.

Voor wie het MCU niet zo goed kent. Dit zijn de twaalf films die reeds zijn verschenen in de superhelden-filmreeks: Iron Man (2008), The Incredible Hulk (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Iron Man 3 (2013), Thor: The Dark World (2013), Captain America: The Winter Soldier (2014), Guardians of the Galaxy (2014), Avengers: Age of Ultron (2015) en Ant-Man (2015).

Uiteraard zijn er SPOILERS voor bepaalde films, dus weet wat je leest in onderstaande lijst.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair