Charlie Day en Jeff Goldblum naast Jodie Foster in scifi-thriller 'Hotel Artemis'

Charlie Day en Jeff Goldblum naast Jodie Foster in scifi-thriller 'Hotel Artemis'

Ook Dave Bautista en Sofia Boutella zullen te zien zijn in de mysterieuze film.

Iron Man 3 en Mission: Impossible 5 - Rogue Nation-scenarist Drew Pearce heeft weer aardig wat namen weten te strikken voor zijn regiedebuut. Het project draagt de naam Hotel Artemis en wordt omschreven als een sciencefictionthriller die vergelijkingen heeft met titels als Drive, Looper en Ex Machina.

Eerder werd bekendgemaakt dat Jodie Foster de voornaamste hoofdrol op zich zal nemen, gesteund door Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Sofia Boutella (The Mummy). De acteurs die nu aan Hotel Artemis toegevoegd zijn, zijn volgens Variety Charlie Day, Jenny Slate, Sterling K. Brown en Jeff Goldblum. Hoe groot hun rollen zijn is niet onthuld.

Het verhaal, eveneens geschreven door Pearce, is eigenlijk nog een mysterie, alhoewel Coming Soon het volgende rapporteert. Het is de nabije toekomst. Een zuster (Foster) runt een ondergronds ziekenhuis voor de meest ongure criminelen uit Los Angeles. Ze ontdekt echter dat één van haar patiënten het op een ander gemunt heeft die aanwezig is.

Hotel Artemis is een project van Lionsgate en The Ink Factory (Message from the King, Billy Lynn's Long Halftime Walk). Laatstgenoemde produceert en financiert de sciencefictionthriller. Day, Slate, Brown en Goldblum zullen dit jaar en in 2018 respectievelijk te zien zijn in Pacific Rim: Uprising, Gifted, The Predator en Thor: Ragnarök.

NieuwsFilm

meest populair