TV-films week 41: Pompeii, American Gangster & meer

TV-films week 41: Pompeii, American Gangster & meer

Welke films mag je deze week niet missen op televisie?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

American Gangster (2007)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ridley Scott | Cast: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Josh Brolin

Frank Lucas (Denzel Washington) is de stille chauffeur van een belangrijke zwarte crimineel. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op.Richie Roberts ( Russell Crowe) is een agent en een outsider. Hij weet dat de drugswereld nu gedomineerd wordt door een zwarte man die vanuit het niets is gekomen. Lucas en Roberts houden zich beiden aan een strenge ethische code die hen onderscheidt van hun collega's - eenzame mannen aan tegenovergestelde kanten van de wet. Een confrontatie kan niet uitblijven...

Lees de recensie van American Gangster geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van American Gangster.

Live Free or Die Hard (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Len Wiseman | Cast: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q

John McClane (Bruce Willis) komt opnieuw in actie wanneer een groep internet-terroristen van plan is om alle computers in Amerika plat te leggen op onafhankelijkheidsdag. Het boosaardige drie-stappen plan is om eerst de systemen van de verkeerscontrole onklaar te maken, om via het economische centrum tot slot water en elektriciteit af te sluiten. Geholpen door de jonge hacker Matt Foster (Justin Long) is alle hoop in Washington eens te meer gevestigd op de onvermoeibare McClane.

Lees de recensie van Live Free or Die Hard geschreven door Sara Madou -

Bekijk de trailer van Live Free or Die Hard.

Shrek 2 (2004)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Andrew Adamson, Kelly Asbury | Cast: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Julie Andrews

Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiene is en een pratende ezel als vriend heeft.

Lees de recensie van Shrek 2 geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Shrek 2.

After Earth (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz

In After Earth is de planeet Nova Prime het nieuwe thuis van de mensheid, en daar keert de legendarische generaal Cypher Raige terug naar zijn van hem vervreemde gezin en zijn dertienjarige zoontje Kitai. Als een meteorietenstorm het ruimteschip van Cypher en Kitai beschadigd, crashen ze op het onbekende en gevaarlijke Aarde. Terwijl zijn vader in het schip op sterven na dood ligt, trekt Kitai door een vijandig landschap op zoek naar het reddingsbacon van hun schip. Zijn hele leven wilde Kitai niets dan een soldaat zijn als zijn vader, en vandaag krijgt hij die kans.

Lees de recensie van After Earth geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van After Earth.

Pompeii (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paul W.S. Anderson | Cast: Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Emily Browning, Adewale Akinnuoye-Agbaje

'Pompeii', dat is gebaseerd op de beroemdste vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, richt zich op Milo (Harington), de slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met Flavia (Browning), de dochter van zijn meester. Wat Milo niet weet, is dat ze al is vergeven aan een corrupte Romeinse senator en dat hij zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Net wanneer Milo zijn dieptepunt lijkt te hebben bereikt, barst de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit en moet hij zich haasten naar Pompeii om zijn geliefde en zijn beste vriend, een gladiator, te redden.

Lees de recensie van Pompeii geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Pompeii.

Bride Wars (2009)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gary Winick | Cast: Kate Hudson, Anne Hathaway, Bryan Greenberg, Chris Pratt

Liv en Emma zijn al elkaars beste vriendinnen voor zolang ze zich kunnen herrineren. Ze doen alles samen; zo verloven ze zelfs op dezelfde momenten. Maar wanneer blijkt dat ze de bruiloft allebei op dezelfde dag hebben gepland, groeien ze uit tot rivales. Eén van hen zal de bruiloft moeten verplaatsen, aangezien ze beiden hebben geregeld deze te houden in het Plaza Hotel in New York City. Geen van de tweeën zijn bereid om hun locatie en datum aan te passen en een ruzie groeit al snel uit tot een regelrechte oorlog.

Lees de recensie van Bride Wars geschreven door Michelle Lentz -

Bekijk de trailer van Bride Wars.

The Cable Guy (1996)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ben Stiller | Cast: Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black

Een kabelmonteur komt niet alleen de kabel aansluiten maar tevens sluit hij vriendschap met zijn klanten. Wanneer Steven de kabelmonteur vraagt om een kabelaansluiting, is hiermee een 'vriendschap' geboren. Hoe Steven ook zijn best doet om de kabelmonteur uit de buurt te houden, deze accepteert echter geen afwijzing. Bekijk de trailer van The Cable Guy.


NieuwsFilm

meest populair