Bioscoopfilms week 51: Jumanji: Welcome to the Jungle, The Disaster Artist & meer

Bioscoopfilms week 51: Jumanji: Welcome to the Jungle, The Disaster Artist & meer

Welke films gaan deze week in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

The Disaster Artist (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: James Franco | Cast: Alison Brie, Zoey Deutch, James Franco, Lizzy Caplan

Een behind-the-scenes blik op eht maken van The Room (2003).

Lees de recensie van The Disaster Artist geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Disaster Artist.

Pitch Perfect 3 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trish Sie | Cast: Hailee Steinfeld, Anna Kendrick, Ruby Rose, Brittany Snow

Nadat ze het wereldkampioenschap gewonnen hebben, vallen de Bellas uit elkaar: ze ontdekken dat er weinig baankansen zijn met muziek. Maar als ze de kans krijgen weer samen te werken voor een wereldwijde USO-tour, krijgt deze geweldige groep van nerds de kans om samen nog eenmaal muziek te maken.

Lees de recensie van Pitch Perfect 3 geschreven door Jeffrey Kouters -

Bekijk de trailer van Pitch Perfect 3.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Missi Pyle, Kevin Hart

Vier middelbare scholieren ontdekken een videogame console en worden letterlijk het spel ingesleurd. Daar worden ze volwassen avatars. Maar wat ze al snel ontdekken, is dat je Jumanji niet gewoon speelt. Je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze het gevaarlijkste avontuur van hun levens zien te overleven en ontdekken wat Alan Parrish twintig jaar eerder achterliet en de manier veranderen waarop ze over zichzelf denken. Anders zullen ze nooit ontsnappen.

Lees de recensie van Jumanji: Welcome to the Jungle geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Jumanji: Welcome to the Jungle.

Molly's Game (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera

Molly Bloom is opgegroeid in een kleine stad in Colorado. In haar jonge jaren wist ze maar niet uit de schaduw te treden van haar oudere broers en ze besloot een leven te leiden waarin ze alles kan worden wat ze wilt. En dit kreeg ze ook, meer zelfs dan ze had kunnen bedenken. Ze startte met het organiseren van een exclusief pokertoernooi met een hoge inzet. Haar klanten werden bekende sterren als Leonardo DiCaprio en Ben Affleck tot politici en financiële titanen die zo krachtig waren dat ze markten konden beïnvloeden en hiermee historie schreven. Alles ging goed tot dat ze een tegenstander tegenkwam die ze niet te slim af kon zijn, ondanks dat ze de Amerikaanse overheid aan haar zijde had. Bekijk de trailer van Molly's Game.

Huisvrouwen bestaan niet (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aniëlle Webster | Cast: Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Loes Luca, Jim Bakkum

Twee zussen en hun moeder worden gedwongen hun onderlinge verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en het huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze control freak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere, rommelige zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist bij een regionaal dagblad kwijt. Haar nieuwe ambitie: 'schoolpleinmoeder' worden. Hun bohemiène moeder Loes heeft zich, tot grote ontsteltenis van haar dochters, met teveel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze 'hun' familiehuis zullen verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje met een gouden idee voor een reclamecampagne kan verdienen kan hen uit de financiële problemen houden. Hiervoor moet ze zich samen met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in 'de huisvrouw anno nu'.

Lees de recensie van Huisvrouwen bestaan niet geschreven door Martijn Hamerling -



Wonders of the Sea 3D (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Michel Cousteau, Jean-Jacques Mantello | Cast: Arnold Schwarzenegger, Celine Cousteau, Fabien Cousteau, Jean-Michel Cousteau

In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan. De voice-over van de film is ingesproken door Arnold Schwarzenegger, die de documentaire ook mede produceerde. De acteur, bekend van hits als Terminator, Total Recall en Predator, wil met zijn medewerking meer aandacht geven aan de klimaatproblemen die ook het leven onderwater treffen. Wonders of the Sea 3D is een virtuele reis, niet alleen over maar ook ín de oceanen, gemaakt door Jean-Michel Cousteau (zoon van ontdekkingsreiziger Jacques-Yves Cousteau) en zijn kinderen. Door het gebruik van nieuwe, baanbrekende 3D filmtechnieken ziet men de oceaan als nooit tevoren, maar ook de huidige gevaren die onze wereldzeeën bedreigen. Wonders of the Sea 3D is mede geproduceerd door acteur en oud-gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, die als voice-over de kijker meevoert in dit visuele onderwaterwereld-spektakel.

Lees de recensie van Wonders of the Sea 3D geschreven door Sam -



The Woman Who Left (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lav Diaz | Cast: Charo Santos-Concio, John Lloyd Cruz, Michael De Mesa, Nonie Buencamino

De onschuldige vrouw Horacia Somorostro wordt veroordeeld voor de moord die ze niet heeft gepleegd. Na 30 jaar in de gevangenis gezeten te hebben blijkt dat haar beste vriendin in de gevangenis eigenlijk de moord pleegde, en wordt ze onverwacht vrijgelaten. Daarnaast blijkt dat haar ex haar destijds uit jaloezie bewijs vervalste om haar de schuld in de schoenen te schuiven. Dus begint zij bij nachte aan een queeste naar wraak op deze man, terwijl ze overdags haar deur opent voor mensen in haar gemeenschap die nergens anders hebben om heen te gaan.

Lees de recensie van The Woman Who Left geschreven door Sam -

Bekijk de trailer van The Woman Who Left.

Wonder Wheel (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Woody Allen | Cast: Kate Winslet, Juno Temple, Justin Timberlake, Debi Mazar

Coney Island, 1950. Een strandwacht vertelt het verhaal van de eigenaar van een carrousel en diens echtgenote.

Lees de recensie van Wonder Wheel geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Wonder Wheel.

NieuwsFilm

meest populair