Poll

POLL: De grootste films van deze zomer! Naar welke kijk jij uit?

13 blockbusters en 12 kleinere titels van aankomende maanden.

door Bram de Groot om 00:00 in Poll
Avengers: Infinity War heeft de filmzomer van 2018 afgetrapt, een film waar veel FilmTotaal'ers naar uitkeken. Via onderstaande twee POLLs kijken we naar de andere grootste zomerblockbusters en vervolgens de meest opvallende kleinere zomerfilms. Een vergelijkbare POLL was er voor de voorjaarsfilms. Aan jou de vraag: naar welke titels kijk jij het meest uit tijdens deze filmzomer?

Zomerblockbusters
We krijgen nog een aantal hele grote titels, met uiteraard de twee superheldenfilms Deadpool 2 (17 mei) en Ant-Man and the Wasp (18 juli) en dan verschijnen ook nog de Star Wars-film Solo: A Star Wars Story (23 mei) en de vijfde Jurassic Park-film Jurassic World: Fallen Kingdom (7 juni). Ook Pixars Incredibles 2 (27 juni) lijkt een kraker te gaan worden en Mission: Impossible - Fallout (2 augustus) zal het ongetwijfeld ook weer netjes gaan doen. Hieronder de dertien grootste zomerfilms van 2018. Succes met stemmen!


Kleinere films deze zomer
En dan zijn er een aantal kleinere titels die mogelijk je aandacht gaan krijgen. Hieronder twaalf uiteenlopende titels met uiteraard titels als Isle of Dogs (10 mei), Hereditary (14 juni) en The Man Who Killed Don Quixote (26 juli). Andere opvallende titels die mogelijk wilt zien zijn Unsane (3 mei), The Death of Stalin (3 mei) en BlackkKlansman (30 augustus). Ook het Nederlandse Redbad (28 juni) vind je terug en Voyage of Time: Life's Journey (5 juli) krijgt eindelijk een Nederlandse bioscooprelease.


Mocht er een titel ontbreken, dan kun je deze uiteraard even hieronder toelichten!

32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Mission Impossible: Fallout en Under the Silver Lake.

horizon

Avatar

Ant-Man, Solo.
Ben daarnaast wel benieuwd wat die haai gaat doen.

rainking

Avatar

Ant-Man And The Wasp. Ik vond de eerste Ant-Man film erg leuk en ik wil nou wel zien hoe 't verder gaat.

Sharky13

Avatar

Moet voor mij toch wel Deadpool zijn, ook al komt Jurassic World ook aardig in de buurt Smiley face

Robbepost

Avatar

Met afstand MI: Fallout

Ereptile

Avatar

Ant-Man kijk ik nu erg naar uit, maar ook Deadpool 2! Op Deadpool 2 hoef ik maar 3 weken te wachten, Ant-Man iets langer Smiley face Daar kijk ik meer naar uit!

Brein8998

Avatar

Ik kijk al bijna 14 jaar uit naar Incredibles 2. Logische keuze dus.
Op nr 2 staat Mission en op nr 3 Deadpool.

benjamin

Avatar

Sicario 2 en Unsane - al is die tweede keuze ook wel omdat ik Isle Of Dogs reeds gezien heb.

spooklift

Avatar

Jurassic World: Fallen Kingdom en Hereditary.

Artificialis

Avatar

Ant-Man and the Wasp, altijd benieuwd naar het volgende stukje van de alsmaar groeiende Marvel puzzel.

Roeltje

Avatar

Solo: A Star Wars Story natuurlijk! Een nieuwe Star Wars is altijd een evenement! Op 2 zou ik zeggen Ant-Man and the Wasp

Decepticon

Avatar

Mission Impossible: Fallout, met Deeadpool 2 als close second.

En Unsane bij de kleinere titels.

Niemand kijkt uit naar Skyscraper, zal dat een flop worden?

Dirk Diggler

Avatar

grappig van de blockbuster hoef er niet 1 persé te zien, maar kijk uit naar Isle of Dogs

horizon

Avatar

@decepticon,
Skyscraper wordt succes.

Ed Crane

Avatar

Dat belooft een karige zomer te worden dan. Maar meestal duikt er gaandeweg wel weer iets op van onder de radar dus ik ga voor een me nu nog onbekende film.

SunChaser

Avatar

Sicario en Christopher Robin zijn geen blockbusters maar een kleinere danwel Art house film. wat doen ze tussen de blockbusters

Goov25

Avatar

Deadpool 2, Solo: A Star Wars Story, Jurassic World: Fallen Kingdom, Incredibles 2, The First Purge, Sicario: Day of the Soldado, Ant-Man and the Wasp, Mission: Impossible - Fallout, The Equalizer 2... Ik wil ze allemaal wel gaan kijken! Favoriet is dan wel de 6e Mission:Impossible, dat wordt op zeker weer fantastisch entertainment.

Die andere poll negeer ik, geen idee wat voor films dat allemaal zijn.. Ik zie wel wat de recensies doen.

Goku32

Avatar

Er staat er maar eentje die ik wil zien en dat is deadpool. In Jurrasic park ben iK het vertrouwen kwijt geraakt na die laaste film

Mav Damian

Avatar

The Death of Stalin heb ik van veel gehoord dat het de moeite is. Eigenlijk kijk ik naar alle films uit van de tweede lijst. En de eerste Mission Impossible Fallout en op een tweede Sicario 2.

Jacobatje

Avatar

Voor mij is er maar 1 film waar ik dit jaar naar uit kijk en dat is : Mission Impossible Fall Out. Elk jaar wordt Tom Cruise ouder maar ook elk jaar worden de stunts in de film groter en groter en ook zelfs gevaarlijker. En wat je nu allemaal al in de trailer kan zien ziet er ongelooflijk uit.

Gisteren (zaterdag) keek ik Infinity War. En ik vond het geweldig. De actie was erg goed, maar ook het gehele verhaal. Maar deze actie is zo anders dan de Mission Impossible films. In deze films zie je echt de acteurs vechten in totaal shots. Net zoals de John Wick films. Dat maakt voor mij deze films extra bijzonder.

Spider-fan

Avatar

Wordt The Purge echt tot Blockbusters gerekend? Ik vond Anarchy (de tweede) het aardigst, maar is dat echt een franchise die het heel goed doet?

Kijk het meest uit naar Solo, en daarna Jurassic World. De rest niet specifiek.
De kleinere titels zeggen me niet zoveel nog. Kijk het meest uit naar de Suspiria remake - een horror-remake wordt toch niet vaak gedaan door een gerenommeerd, prijswinnende regisseur dus alleen daarom al. Dario Argento is toch wel de regisseur waardoor ik altijd het meest geobsedeerd ben geweest (ik heb uiteraard de films, maar ook veel van de soundtracks, en film-boeken, magazines e.d.), dus ik zal de remake zeker kritisch bekijken.

007

Avatar

mission impossible

John Wayne

Avatar

Jurassic World en Deadpool 2 zijn de blockbusters waar ik me het meest op verheug.

Van de kleine films ben ik vooral benieuwd naar 'The Death of Stalin', een komedie met een geweldige cast, waar ik heel veel goeds over gehoord heb.

Master Of Films

Avatar

Deze films kijk ik het meest naar uit. Sicario: Day of the Soldado, Mission Impossible: Fallout, Incredibles 2, Deadpool 2, The Meg, Hereditary, The Man Who Killed Don Quixote, Isle of Dogs & Under the Silver Lake.

Unsane & The Death of Stalin al gezien, zijn leuke aanraders. Ben alleen bang dat ze nauwlijks aandacht krijgen vanwege de Marvel geweld van IW en DP2.

benjamin

Avatar

En dan zijn ze nog de absolute topper van deze zomer vergeten:

noah81

Avatar

Word weer een goedkope zomer voor mij. Wat een baggerlijstje

benjamin

Avatar

noah81 "Word weer een goedkope zomer voor mij. Wat een baggerlijstje"
Ga je nu echt serieus zeggen dat er geen enkel film in deze lijstes zit die ook maar een beetje de moeite zou kunnen zijn in jouw ogen? Zeker dat je dan wel op de juiste site zit?

Effie

Avatar

Ik ben echt heel benieuwd naar Solo. Ik heb expres nog geen enkele trailer of still bekeken. Ik ga zonder voorkennis in de zaal zitten. They better not fuck this up!

jimb

Avatar

Redbad natuurlijk!
Wordt een bende in de bios met al de figuranten; kijk dat ben ik als background blur! :P

NieuwsFilm

meest populair