De grootste releases van 2020!

De grootste releases van 2020!

Dit jaar weer veel moois in de bioscoop!

Het nieuwe decennium is gestart en we kunnen weer heel wat gave films bekijken. Sommige liggen al in het begin van het jaar, veel zullen verschijnen in de filmzomer en richting het einde van 2020 debuteren ook nog veel interessante films!

Hieronder de grootste films per kwartaal en een verwijzing naar de complete overzichten die gezamenlijk ruim 150 films voor 2020 prijsgeven.


Topfilms in het voorjaar: 1917 & Mulan

Dit nieuwe jaar wordt afgetrapt met de komedie Jojo Rabbit en na Sam Mendes' 1917 en Bad Boys For Life zie je ook nog de DC-film Birds of Prey, Pixars Onward, de horrorfilm A Quiet Place - Part II en Disney's Mulan. Met de laatste film hebben we misschien de grootste film van het jaar al in maart!

Bekijk de vele grootste releases in het voorjaar!




Topfilms filmzomer - deel 1: No Time To Die & Fast & Furious 9

De maanden april tot en met juni kunnen zo'n beetje gezien worden als de start van de filmzomer, met een zeer groot aantal kaskrakers. We starten gelijk met de 25e Bond-film No Time To Die en april wordt afgerond met de Marvel-solofilm Black Widow. De tiende F&F-film Fast & Furious 9 volgt in mei en in juni zien we onder meer Wonder Woman 1984 en de horror-remake Candyman.

Bekijk de vele grootste releases in de filmzomer - deel 1




Topfilms filmzomer - deel 2: Tenet & Top Gun: Maverick

Met films als Christopher Nolans Tenet, de revivalfilm Ghostbusters: Afterlife, het ssnelle Top Gun: Maverick, Disney's Jungle Cruise, de Marvel-film Morbius en de horrorfilm The Conjuring: The Devil Made Me Do It heeft het derde kwartaal - de afronding van de filmzomer en de opbouw naar het slotmaanden van 2020 - heeft wat gaafs in huis, waarbij het hoogtepunt duidelijk in de maand juli ligt.

Bekijk de vele grootste releases in de filmzomer - deel 2




Topfilms in het najaar: Eternals & Dune

In de december zijn er uiteraard een aantal enorm grote films te zien. De decembermaand laat vaak de grootste films van het jaar zien, met ook steeds vaker opvallende releases in november. De vijf grootste films in kwartaal vier zijn vooralsnog de vervolgfilm Venom II, de nieuwe Halloween-film Halloween Kills, de Marvel-film Eternals, Steven Spielbergs West Side Story en het veelbelovende Dune.

Bekijk de vele grootste releases in het najaar!



NieuwsFilm

meest populair