Veel Disney en Nolan vanaf 1 juni bij Vue bioscopen

Veel Disney en Nolan vanaf 1 juni bij Vue bioscopen

Gevarieerd programma bij deze grote bioscoopketen.

Er komen nog geen grote nieuwe films in juni. Net als Pathé zal de grote bioscoopketen Vue met een gevarieerd aanbod van recente bioscoopfilms en oudere blockbusters moeten starten. Uiteraard zal ook Vue hopen dat films als Tenet en Mulan gewoon in juli gaan verschijnen.

Wat opvalt is dat Vue toch redelijk wat recente Disney-titels op het programma heeft staan met de Marvel-films Thor: Ragnarok en Black Panther en de sprookjesfilms Beauty and the Beast en The Jungle Book.

Ook kun je de Christopher Nolan-films Inception, Interstellar en Dunkirk opnieuw op het witte doek zien. Andere catalogusfilms zijn Jumanji: the Next Level, A Star is Born en Harry Potter and the Deathly Hallows Part I+II.

Bioscoopfilms 2020
Vue stuurt daarnaast onder meer de 2020-bioscoopfilms De Beentjes van Sint-Hildegard, Onward, Onze Jongens in Miami, Bad Boys For Life, The Gentlemen en 1917 de mager bezette zalen in.

Wel compleet nieuw in juni zijn de thriller I See You, het muzikale drama The High Note en de scifi-horrorfilm Color Out of Space met Nicolas Cage.



NieuwsFilm

meest populair