I, Robot (2004)

What will you do with yours?

discussie

30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

I, Robot is geen geweldige film, maar bevat wel redelijk vermakende actie scene's en een aardig bedacht verhaal met de nodige spanning en sensatie.
Will Smith speelt wel aardig en ik heb me niet echt geërgerd aan hem.
Wel een aardige film die ik niet afbeveel.

6,5 / 10

SeanDeNiro

Avatar

Ik ben geen fan van Smith maar in deze film (en Hancock) is hij wel op zijn plaats. Een onderhoudende film met diepgang en goede effecten.

Mbassador

Avatar

Vooral een mooie film, niet een hele goeie. Smith is wel helemaal in z'n element in een film als deze, daarentegen zie ik 'm liever in een wat realistischer verhaal dan I Robot.

De graphics zijn om je vingers bij af te likken.

een 7

kevinvdk

Avatar

Vind ik èèn van will smith beste movie's 10/10 heb ik op blu ray

DikkopTV

Avatar

Heb de hele reeks op blue-R lekker duidelijk allemaal

maar blijf um VOORAL ALLEMAAL EEN 7 GEVEN OK ? net als IMDB

Rorschach

Avatar

Ik heb deze film omgedoopt tot I, Will. Het begon me na Ali/Willi namelijk vrij snel duidelijk te worden dat mr. Smith liever het doek niet meer deelt met andere acteurs, vandaar dat deze film snel werd opgevolgd door I Am Will and Willcock. =P

DVD-maniac

Avatar

Goeie film waarin Will Smith prima acteert als moord-detective. Nu eens geen aaneenschakeling van grappen en grollen maar gewoon een serieuze rol. Goed verhaal en een verrassende ontknoping.

GREAT gevechtsfilm fan

Avatar

Valt mee wel een goede film van smith
goede actie enzo
verhaal is ook goed

8/10

MellonCollie

Avatar

AGsleepy "i agree 2035 *het is al 2010* wat wil je gaan veranderen in 15 jaar? een immuniteit voor griep? maybe, maar Robots en zulke dinge zoals automatisch huis vernielers?
*spoiler*"


Het onderwijs zou verbeterd kunnen worden, simpele dingen als rekenen bijvoorbeeld....

AGsleepy

Avatar

I agree 2035 *het is al 2010* wat wil je gaan veranderen in 15 jaar? een immuniteit voor griep? maybe, maar Robots en zulke dinge zoals automatisch huis vernielers?
*spoiler*

Tomshihan

Avatar

Wel een goede film. Soms een beetje ver gezocht maar toch goed. En Will Smith is in deze film ook goed...

Filmp@ssie

Avatar

Leuke film, maar niet echt om over naar huis te schrijven.
Het geheel is te voorspelbaar.

Iceman

Avatar

Leuke film

Knox

Avatar

Dit soort films zijn best de moeite om twee keer te zien inderdaad. Is een hoop energie in gestoken natuurlijk. Niet bijster bijzonder allemaal, maar wel een prima avondje.

Yvonie

Avatar

Beetje te voor 2035. Ik heb hem gezien maar ga hem niet nog een keertje zien. Ach is wel aardig om een keer gezien te hebben. Is altijd beter dan naar sbs6 te kijken vanavond!

laguitara

Avatar

Lekkere film om naar te kijken met goed verhaal.
Heb em 3x gezien,denk dat ik em strkas wel weer ga kijken.

Michaell

Avatar

Alweer een tijd geleden dat ik deze gezien heb. In ieder geval een erg goede film. Het verhaal komt heel geloofwaardig over (al is 2035 volgens mij wel heel erg snel voor robots) en ook is de duistere ondertoon erg goed gezet waardoor het eindresultaat zeer spannend en inhoudelijk is.
Zeker kijken!

Baski

Avatar

tukkerstein "Gelukkig ging de productie van deze film wat beter dan de vorige, want toen hebben ze de hoofdrolspeler per ongeluk doodgeschoten tijdens de opnamen."


:E

tukkerstein

Avatar

Luniz "Het gegeven dat ie van de maker van The Crow gemaakt is, is al al leuk. Dat was een vet gemaakte film in zijn geheel. Deze heb ik nog niet gezien."


Gelukkig ging de productie van deze film wat beter dan de vorige, want toen hebben ze de hoofdrolspeler per ongeluk doodgeschoten tijdens de opnamen.

Baski

Avatar

Wel een aardige film, goed verhaal en special effects.
Will Smith acteert zo slecht inderdaad niet, ook bijvoorbeeld in Enemy of the State deed 'ie het goed.
Een 7,3 krijgt 'ie van me...

siempjah

Avatar

Ik heb hem al gezien, en ik vond hem tof dus dat wordt weer kijken 8-).

Luniz

Avatar

Het gegeven dat ie van de maker van The Crow gemaakt is, is al al leuk. Dat was een vet gemaakte film in zijn geheel. Deze heb ik nog niet gezien.

laguitara

Avatar

Deze is net van het doek en nu al zo snel op dvd???

Wajz

Avatar

Helemaal niet slecht! Will Smith is eigenlijk best een goede acteur als hij niet continu lollig hoeft te doen. En ik vond dat de filmversie van I Robot redelijk dicht bij het boek wist te blijven. Ik vond vooral de donkere ondertoon wel plezierig. Een prettige popcornfilm met inhoud, dat maak je maar zelden mee...

siss

Avatar

Ik wil een Sonny hebben!

emmy

Avatar

Heyz k vond de film echt leuk.
best humoristische delen erin.
ook leuk in elkaar gezet.
will smit speelde zn rol goed !!

ciao xx emmy

Almer

Avatar

Was goed te doen. Als je minimaal een "Blade Runner" verwacht, kun je 'm beter overslaan natuurlijk. Maar, als je er zonder vooroordelen aan begint, is de film best goed door te komen

spiderhouse

Avatar

Ik heb em gister gezien.
en ik vond em vet, ik dacht telkens de verkeerde dingen enzo.
maar ik vond het einde klote, alof het te snel af moest zijn.

Poul

Avatar

Idd, ik heb hem gekeken om 2 uur snagts tot half 4 ofso, toen ik geen zin had om te slapen, en het was best wel een leuke film, nix mis mee, alleen geen topfilm ofso, niet elke film kan dat zijn, toch????

Rolo

Avatar

Leuke film niets bijzonders. heb het niet echt op Will Smit's patserig gedoe, maar buiten dat is het wel leuke actie film. Absoluut geen meesterwerk, leuk voor op een saaie avond wanneer je niets te doen heb.