Joop90 Avatar

Joop90

Laatste reviews

Hugo(2011)

"...Naar de cinema geweest met het gevoel van: "krijgen we een kinderfilm te zien of zal het meer zijn?". Maar het was meer en hoe! Voor mij zonder..."

The Hangover Part II(2011)

"...Gisteren gaan kijken en amai de film was weer goed. Dat ze de formule hergebruiken maar in een andere context vind ik eig totaal niet storend. Een..."

Tron: Legacy(2010)

"...Gisteren gezien, eerst had ik er hoge verwachtingen van, maar na de toch wel negatieve reacties hier ben ik gaan kijken met niet al te veel..."

Angels & Demons(2009)

"...Stukken beter dan The Da Vinci Code, er zat toch wat meer vaart in deze film. Dat er veel uit de boeken is gelaten of verdraaid vind ik persoonlijk..."

Laatste reacties

"...Een zeer goede film. Doet alles wat je moet verwachten van een Mission Impossible film. Tom Cruise op zijn best en bij momenten zeer indrukwekkende scenes zoals in Dubaï. De actiefilm van het jaar!..."
Mission: Impossible - Ghost Protocol
"...Topfilm!..."
Das Leben der Anderen
"...Leuke film met enkele grappige momenten. Het verhaal kon een stuk beter maar natuurlijk is het eens fijn om ze een club van acteurs bijeen te zien, en het was duidelijk te zien dat ze zich amuseert op de set :)..."
RED
"...Leuke (lange) Simpsons aflevering waarbij ik toch wel vaak heb moeten lachen :)..."
The Simpsons Movie
"...Geniale film, als je alleen al kijkt hoe alles in beeld werd gebracht :~ Ik zou hiervoor een 9.5/10 geven..."
Black Swan

laatste ratings

watchlist

Joop90 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.