MRDammann Avatar

MRDammann

"“You know how everyone's always saying seize the moment? I don't know, I'm kinda thinking it's the other way around. You know, like the moment seizes us.”"

reacties

  • Boekenwinkel? Ik heb nog nooit zulke boeken gezien. ;)

    als reactie op de film Adult World

  • Mooie en leuke film tegelijk. Ik ben sowieso een voorstander van films over vriendschap en daar valt deze ook onder. Het plezier van het onderweg zijn wordt goed vertoond. Ook vond ik alle acteurs heel goed spelen. Nooit wordt het saai, nooit zwakt het verhaal af. En de soundtrack, geweldig! Past perfect bij de beelden.

    als reactie op de film On The Road

  • Leuk idee, maar ontzettend slecht uitgewerkt. Verder wel leuk om naar te kijken.

    als reactie op de film Chronicle

  • Dit is gewoon een leuke actie film waarbij je niet te veel moet nadenken. Is minder dan 3 en 1, maar is beter dan 2. Veel grinnik-momenten en het blijft je boeien tot het eind.

    als reactie op de film Live Free or Die Hard

  • Wat een film zeg! Wat een sfeer, geweldig. Maar laten we eerlijk zijn the Joker maakt de film. [spoiler]Als hij uit het ziekenhuis loopt fenomenaal! Dat loopje is zelf fantastisch![/spoiler]

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Aparte film. Heel goed gemaakt, met heel goed acteerspel. Film bleef tot de eind boeien. Gewoon een goeie film dus!

    als reactie op de film Sin City

  • Herziening en met 2 punten omhoog. Twee jaar geleden ongeveer, toen ik deze film voor het laatst zag begreep ik hem niet helemaal. Nu twee jaar later heb ik het gevoel dat ik de film beter begrijp. Interessant verhaal, goeie muziek en goeie actie. Dus 8 sterren na herziening.

    als reactie op de film Watchmen

  • Matige film. Ik heb me weliswaar wel redelijk vermaakt, maar er waren te veel dingen waar ik me aan stoorde. De acteerprestaties bijvoorbeeld, en het was ook ongelofelijk voorspelbaar. Geen vervolg graag!

    als reactie op de film Green Lantern

  • Geweldige film. Heerlijke actie met af en toe een vleugje humor. Heerlijk van genoten!

    als reactie op de film Dredd

  • Een combinatie van Star Wars, Dune en Dorian Gray. Actie is goed, maar de acteerprestaties zijn matig, ondanks het jatwerk is het nog wel fijn om naar te kijken.

    als reactie op de film John Carter

  • Geweldige film, werd heel goed gespeeld. Een goed verhaal en mooi dat alles bij elkaar komt op het eind. Soms was die wel wat gewelddadig, maar dat hoort er misschien bij. Kortom, goeie film.

    als reactie op de film De Wederopstanding van een Klootzak

  • Echt een betoverende film. Allereerst fantastisch acteerspel geen enkele acteur speelt slecht, voor mij zijn het allemaal ruim voldoendes en goeds, en de figuren die de revue passeren zijn allemaal even bijzonder om te zien. De film is dan wel 2 uur, maar verveelt geen enkel moment. Naar mijn mening een modern sprookje, zoals het bedoeld is. Prachtige film!

    als reactie op de film Big Fish

  • Was wel even onder de indruk van de film. Vond het een hele goeie film, spannend, ook al wordt het aan het einde wat langdradiger, hij blijft toch boeien. Gosling speelt heel goed de Driver, vind ik. Het geweld is naar mijn mening ook heel goed in beeld gebracht. Kortom, een goeie film. Niks mis mee!

    als reactie op de film Drive

  • Film heeft mij overdonderd. Wat een geweldige film! Film als een kunstwerk, prachtig gefilmd, geweldig gespeeld. Het idee, sprak me ook gelijk aan, snap hem waarschijnlijk nog niet, maar dat komt nog wel, de film zal nog wel een tijdje in mijn hoofd blijven rondzingen. Dat is alleen maar goed.

    als reactie op de film Mr. Nobody

  • Vind het een geweldige film. Nicolas Cage speelt wel zijn beste rol ooit, zeer overtuigend! Zijn hele doen en laten is gewoon zijn personage, zeer knap. Verder is het verhaal niet geweldig, maar het boeit wel tot het einde. Einde is wat minder, maar toch 8 sterren.

    als reactie op de film The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

  • Het is dat ik een goeie concentratie heb, anders had ik deze film nooit af kunnen kijken. Het idee is leuk, maar slecht acteerspel, evenals de special-effects. Het krijgt nog 3 punten vanwege het feit dat ik de film heb afgekeken, voor de rest was de film niet bijzonder. En misschien ook wel een beetje voor sommige actrices die er alleen in zaten om mooi te wezen. :)

    als reactie op de film Arctic Blast

  • [quote=chewy]meschien is het voor jouw de beste anime , maar voor mij is dat bleach en naruto en avatar the last airbender/the legend of korra T+)[/quote] Avatar is geen anime ;) Heb me wel vermaakt met deze film, maar meer niet. Heb sowieso niet zo wat me animes, maar deze ging wel.

    als reactie op de film Howl's Moving Castle